Graad In De Architectuur

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad In De Architectuur

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Deze beschrijving komt overeen met het programma hier onderwezen in Mexico City Campus.

Professionele technische opleiding, artistieke en praktische plannen, ontwerpen en toezicht op de bouw van de architectonische en stedelijke ruimtes die de behoeften van de mens te dienen, rekening houdend met de milieu-, sociale en economische gevolgen. Selecteer de constructieve technische systemen, materialen en voldoen aan de veiligheidsnormen en duurzaam bouwen.

De meeste menselijke activiteiten vinden plaats in een bebouwde omgeving. Door architectuur zij heeft gereageerd op de behoeften van de ruimte die samenlevingen vereist, die na verloop van tijd, hebben hun complexiteit en problematisch gezien.

Aan het begin van deze eeuw, de gebouwde omgeving over de hele wereld en vooral in Mexico geconfronteerd met problemen die de natuurlijke omgeving en de gemeenschap leven bedreigen. De meeste Mexicaanse steden hebben grote uitdagingen als gevolg van aantasting van het milieu, sociale segregatie, nonchalante houding en een gebrek aan fatsoenlijk en goed betaalde banen.

Bij het oplossen van deze problemen, kunnen architecten een beslissende rol spelen, zoals ze zijn de sleutel tot behoud van het milieu en het herstel van de kwaliteit van de gebouwde omgeving, gebruik te maken van de historische kans om leiders in hun gemeenschappen te verbeteren worden. Vandaag architecten veronderstellen hun milieu, stedelijke en sociale verantwoordelijkheid, en het ontwerpen van innovatieve modellen die bijdragen aan de economische ontwikkeling nodig zijn. Bovendien, architecten zet zich in voor duurzame architectuur, in aanvulling op het oplossen van de traditionele functionele, esthetisch, structurele, culturele en contextuele aspecten, in harmonie met de natuur en de stad, en de werkgelegenheid en de mogelijkheden voor economische verbetering nodig te creëren en van sociale co-existentie.

Daarom carrière Architect in de Tecnologico de Monterrey Het is gericht op de architectonische en stedenbouwkundige bevordering van duurzame ontwikkeling in harmonie met de omgeving. De functies zijn: - duurzaamheid, respect en het onderhoud van de middelen en waarden van de gemeenschappen in de ecologische, sociale, economische en politieke aspecten.

 • Emprendedurismo, met betrekking tot het vaststellen en uitvoeren van investeringsprojecten op het gebied van architectuur en bouw, het bevorderen van het scheppen van hoogwaardige banen en goed betaald.

 • Contextualiteit, met inachtneming van de architectuur als in de eerste plaats een stedelijk fenomeen, en als voor de aanpassing aan de specifieke kenmerken en behoeften van elke site en elke gemeenschap.

Wie is een architect?

Een architect is een professional die plannen, ontwerpt, realiseert en beheert architectonische ruimten en stedelijke behoeften mensen ten volle te ontwikkelen. Het is een ontwerper van duurzame ruimten, promotor vastgoed projecten met een sterk milieubewustzijn, interesse in de stedelijke context en de beheersing van technologieën voor het ontwerp, de prestaties en de bouw. Het heeft een kritische houding, een humanistische bewustzijn en sociale en ethische betrokkenheid door middel van behoud van het milieu en de verbetering van hun gemeenschap economisch en sociaal.

Wat zijn de vaardigheden van een architect?

Een architect in staat zal zijn om:

 • Identificeer de architectonische en stedenbouwkundige behoeften van hun gemeenschap, om de mogelijkheden van de interventie en herordening verhogen.
 • Het ontwerpen van architectonische en stedelijke ruimten die voldoen aan de behoeften en wensen van de bewoners en de gebruikers, gezien de ethische, sociale en economische gevolgen.
 • Ontwikkelen van architectonische en stedenbouwkundige projecten creatieve en innovatieve manier, in de nationale en internationale context, communiceren ze effectief in het Spaans en het Engels.
 • het juiste gebruik van computational tools meer geavanceerde ontwerp en architectonische rendering.
 • Ontwikkeling van projecten op het gebied van architectuur en stedenbouw gezien de structurele en constructieve kenmerken van de materialen voldoen aan de normen en veiligheid in de bouw.
 • Ontwikkelen van architectonische en stedenbouwkundige projecten, rekening houdend met de gevolgen voor het milieu en het toepassen van ecologische en duurzame principes.
 • plan, de begroting en het beheer van materiële en financiële middelen en bouwprojecten toepassing van de beginselen van hergebruik, recycling en verminderen.
 • Coördineren van multidisciplinaire teams op het gebied van architectuur, stedenbouw en de bouw, als leider en het positief beïnvloeden van anderen.
 • Identificeren van mogelijkheden voor ondernemerschap en implementeren door het ontwikkelen van voorstellen voor vastgoed en investeringen projecten economische haalbaarheid.
 • Deelnemen aan het openbaar bestuur en management voor juridische en professionele praktijk van architectuur, bouw en stedelijke ontwikkeling.

Waar u een architect kan werken?

Een architect kan je eigen bedrijf architectonisch en stedenbouwkundig ontwerp te maken, of kan werken in architectenbureaus, bouw, groenvoorziening of interieur, in de bouw bedrijven, overheidsinstellingen, stedelijke ontwikkeling, vastgoed bedrijven of universiteiten en onderzoekscentra.

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans


Laatst bijgewerkt op August 15, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
10 semesters
Voltijd
Locations
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Startdatum : Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2018
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan