Graad In De Audiovisuele Communicatie

Universidad Europea del Atlántico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad In De Audiovisuele Communicatie

Universidad Europea del Atlántico

Degree in Audiovisuele Communicatie

De audiovisuele industrie is nog steeds een van de snelst groeiende in de wereld. Culturele en economische impact gegenereerd in de hedendaagse samenlevingen media zoals televisie, film en nieuwe media producten is evident.

Met de snelle vooruitgang van de informatie- en communicatietechnologie in de audiovisuele sector, nieuwe kanalen en diensten, en de noodzaak om nieuwe strategieën te ontwikkelen om hun publiek te houden en interactie met anderen ze naar voren zijn gekomen.

De constante toename van het aantal nieuwe technologieën, producten en processen in de audiovisuele productie en distributie is een uitdaging en een grote kans, terwijl voor de nieuwe media professionals.

Daarom wordt de mate UNEATLANTICO Audiovisuele Communicatie ontworpen om studenten de volgende vaardigheden te rusten:

 • Proces analyse van de communicatie en de erkenning van de informatiemaatschappij.
 • Domein conventionele technieken voor de productie en audiovisuele.
 • Tools om te begrijpen en te creëren multimedia producten.
 • Eigen ontwerp en beheer van audiovisuele projecten.
 • Daarnaast Journalistiek optionele routes worden aangeboden, en reclame en public relations.

Professionele Uitstapjes

Deze graad levert kennis om te werken als:

 • Regisseur en producent van video, televisie en film.
 • Directeur van audiovisuele werken.
 • Technicus in audiovisuele productie en postproductie.
 • Ontwerper en manager van multimedia producten.
 • Directeur van afdelingen Kabinet en Communicatie in de publieke en private entiteiten.
 • Professionele publieke en private, nationale en regionale televisie.
 • Professionele communicatie projecten in de sociale en educatieve organisaties in de sector.

Tweetalig onderwijs

Momenteel is een van de essentiële instrumenten van de internationale communicatie en de sleutel die de mogelijkheden opent naar een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland, is Engels. In ons land, 80% van de vacatures langer vereisen een uitstekende beheersing van de taal en, in veel gevallen, dit criterium wordt opgelegd over anderen als het record of carrière.

Dat is de reden waarom de Europese Atlantic University studenten in alle kwaliteiten van tweedejaars studeert Engels als een verplicht vak, en van de voortzetting van derde jaar ook complete cursussen in deze taal.

Voor het vorige niveau van het Engels is niet een belemmering voor de toegang tot onderwijs, UNEATLANTICO biedt persoonlijke instructie, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten het bereiken van een voldoende kennis van het Engels om die onderwerpen met succes te overwinnen van de loopbaan.

Dus, ongeacht hun niveau van het Engels te beginnen met een wereldwijde ondersteuning plan op basis van mentoring, specifieke materialen en zeer kleine werkgroepen, kunnen studenten de lessen volgen in een Spaans / Engels tweetalige systeem en geleidelijk end tweetalige vaardigheden worden verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Oefen je Profession

De Campus van de Europese Atlantic University is ontworpen voor studenten om in de praktijk zijn beroep van het eerste jaar gezet. Zo heeft de universiteit beschikt over moderne faciliteiten en goed uitgerust, waar werkomgevingen worden gereproduceerd: radio's, tv's, controleert realisatie, postproductie kamer, fotolab, licht en geluid, taal school en computerruimtes.

Het docententeam stimuleert studenten om betrokken te raken in het leven op de campus krijgen, begeleidt ze projecten en ideeën die hen in staat om hun carrière vanaf de eerste dag tot de ontwikkeling te zetten. Het educatieve model is niet beperkt tot aan de buitenschoolse activiteiten van de studenten, maar om hun theoretische en praktische opleiding en de volledige betrokkenheid van studenten in hun professionele omgeving te waarborgen.

Daarnaast heeft de universiteit heeft veel stage overeenkomsten met bedrijven uit verschillende sectoren dat de universiteit leren aanvullen en bevorderen van de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden die nodig zullen zijn bij het solliciteren naar een baan. Leerkrachten, docenten zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van en het toezicht op de werkzaamheden van studenten en daarmee het bevorderen van de optimalisatie van het contact met de zakenwereld.

Studenten van de Degree in Audiovisuele Communicatie produceren video's te verspreiden in sociale netwerken en online kanalen, leren fotografie technieken en digitale animatie, draaien hun eigen documentaire films en samenwerken op audiovisuele producties van de universiteit. UNEATLANTICO helpt je om je dromen te implementeren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Santander
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Santander
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan