Graad in de biotechnologie

Universidade de Évora

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in de biotechnologie

Universidade de Évora

PRESENTATIE

Naar graad in de biotechnologie de Universiteit van Évora inzetten op een formatie die het gebruik van natuurlijke hulpbronnen bevordert. De biotechnologie via de productie van sommige goederen wordt steeds concurrerender, vooral in gebieden zoals de farmaceutische industrie, voedsel, agribusiness, landbouwchemicaliën, en milieu-controle, en de biotechnologie gebaseerde bedrijven erkend als fundamentele polen van duurzame ontwikkeling.

Het educatieve project werd gebouwd op basis van de ervaring en de raadpleging van andere nationale en internationale realiteit, die ons toeliet om een ​​uitgebreide, gecoördineerde en innovatief design te ontwikkelen. Deze training gebied als gevolg van de alomtegenwoordige karakter zorgt voor gemakkelijke mobiliteit training of in verschillende wetenschappelijke gebieden of in verschillende onderwijsinstellingen / onderzoek als een van de takken van de wetenschap met een hoge inzetbaarheid in Europa.

Uitstapjes Professionals

Dit project is ontworpen om ervoor te zorgen de verschillende carrièremogelijkheden in publieke en private instellingen zoals gemeenten, regionale directies, ziekenhuizen en bedrijven in verband met chemische, biologische, landbouw, gezondheid en milieu, op zoek naar deze gebieden individuen vormt een meerwaarde voor hun kennis . De in deze mate vaardigheden maakt het mogelijk afgestudeerden om ofwel een vermelding in actieve beroepsleven of verdere studie in verschillende formaties van de tweede cyclus.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Portugal)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Portugal - Évora, Évora
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Portugal - Évora, Évora
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan