Graad in de bouw en rehabilitatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

DOELSTELLINGEN

Zorg voor een opleidingstraject dat de verwerving van vaardigheden in de bouw en het herstel van de gebouwde erfgoed toelaat; Zorg voor solide beroepsopleiding, breedband, gericht op kennistoepassing capaciteit bij het oplossen van problemen van de verschillende gebieden van de bouw en rehabilitatie; Bereid professionals in staat om te integreren en waarde te creëren in multidisciplinaire teams; Ontwikkel een gevoel van verantwoordelijkheid, kritisch denken en het vermogen om te blijven leren zelfstandig.

employability

Het is de bedoeling dat afgestudeerden blijven recht hebben op hun activiteiten in het aspect van onderhoud en herstel van gebouwen en coadjuvação van de verschillende bouwactiviteiten, inclusief deelname aan multidisciplinaire teams op het gebied van promotie, ontwerp, leiding en toezicht van werken uit te oefenen in de publieke of private sector, opleiding en toegepast onderzoek.

Studenten kunnen hun studie in IPT voortzetten in de tweede cyclus, master's degree in stadsvernieuwing of andere gebieden, op basis van de voorwaarden voor de toegang gedefinieerd voor elke cursus.

Leerresultaten

Licentiehouders in de bouw en het herstel moet in staat zijn om toe te passen door middel van technische en wetenschappelijke methoden, kennis van specifieke gebieden van expertise en onderhouden bijgewerkt kennis op het gebied van bouw, materialen en processen, structuren, geotechniek, communicatie routes , hydrauliek, instrumentatie en observatie werken en ruimtelijke ordening, de integratie van kwesties met betrekking tot de veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en milieu.

Deze professionals moeten kritisch denken en het vermogen om de echte problemen van de bouw en het erfgoed revalidatie gebouwd formuleren begrijpen, op te lossen en blijven onafhankelijk van elkaar te leren.

Zij moeten vaardigheden van spreken, schrijven en grafische hebben, waardoor communiceren hun conclusies en de onderliggende redenering, of specialisten of niet-specialisten, duidelijk en ondubbelzinnig.

Laatst bijgewerkt op mrt 2017

Over de school

The Institute is an polytechnic institution of higher education in the European area of higher education, provided of skills in the areas of science, technology, arts and humanities, from the outset, ... Lees meer

The Institute is an polytechnic institution of higher education in the European area of higher education, provided of skills in the areas of science, technology, arts and humanities, from the outset, compete complementarily for higher education of their students, producing useful knowledge, skills, competencies and skills, preparing them for the labor market and for the exercise of active citizenship in a democratic society. Lees Minder