Graad in de elektrotechniek - robotica

laSalle Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in de elektrotechniek - robotica

laSalle Barcelona

lasallebarcelona

"De elektronica speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling en technologische vooruitgang van de samenleving. Technologie is de hoofdsteun voor de gebieden communicatie, controle en dataverwerking.

De mate in Electronic Engineering Telecommunicatie is ontworpen binnen de ICT-omgeving en heeft een eigen technologische basis en duidelijk omschreven en professionele vaardigheden in de hoge vraag.

Door de vermelding in Robotics studeren, zal je de wereld van de robotica toegepast op meerdere sectoren, waaronder sociale, educatieve, therapeutische en ondersteunende robotica, het creëren van technologie die zal trades transformeren en het dagelijks leven te verbeteren bestuderen, het creëren van tangibles levend kunstmatige, een sector met een sterke groei en grote toekomst. "

PUBLIEK

"Je hebt toegang tot deze Grade: Van de school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU). Van Higher Level Training Cycles (CFGs). Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent. Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje. Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar. Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) aan de UNED (www.uned.es) te voldoen. Die studenten die toegang hebben tot de gedeeltelijke studies diploma (of afgerond) cursados ​​buiten de Spaanse staat, moet een certificaat van uw eigen universiteit te brengen, omdat hun diploma is ambtenaar in zijn land. "

BEREIDT PAR

Deze graad bereidt professionals met een brede en gedegen opleiding die hen in staat te leiden en de taken van alle fasen van de levenscyclus van systemen, toepassingen en producten die problemen op te lossen op elk gebied van ICT en elektronica-sector uit te voeren met name door de toepassing van hun wetenschappelijke kennis en de methoden en technieken van engineering.

Praktijk als Telecommunications technisch ingenieur het combineren van techniek (ontwikkeling), wetenschap (onderzoek) en de Vennootschap (applicatie).

Train een professionele Robotics met gedegen kennis en een hoge praktische ervaring op gebieden zoals collaborative robotica en kunstmatige intelligentie. Graduate gespecialiseerd in "Cloud Robotic" met de kennis en beheersing van het netwerk en het gebruik van de "Simplexity" de kunst en wetenschap van het maken van ingewikkelde dingen van eenvoudige oplossingen.

EISEN

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • * Vanaf de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • * Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • * Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer).
 • * Als u al een universitair diploma.
 • * Als u het toelatingsexamen tot de universiteit die meer dan 25 jaar.
 • * Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) in de UNED voldoen

BELANGRIJKE PUNTEN

 • Wij hebben de ervaring van de eerste school om de specialiteit van elektronische systemen in Catalonië te leren, en een faculteit van uitgebreide onderwijs en professionele ervaring, dat persoonlijke ondersteuning tijdens de race zal geven.
 • U kunt deelnemen aan reële projecten van de overdracht van technologie of onderzoek robotica-industrie toonaangevende bedrijven en prestigieuze competities als VEX Robotics of Robocup en de Robotics Club La Salle Campus Barcelona.
 • De mate in Electronic Engineering in Telecommunications, vermelden Robotics, het heeft een breed scala aan platforms. Voorbeelden hiervan zijn LSmaker, Romibo, Pleo, Bioloid, Reem (PAL) of LEGO, onder anderen.
 • Voor kleine groepen en praktijk en participatieve methodologie. Dit onderwijsleerproces formule zal u toelaten om te ontwikkelen en het verwerven van vaardigheden en kennis die nodig is voor arbeidsbemiddeling.
 • La Salle heeft uitgebreide ervaring op het gebied van robotica, een groot alumni-netwerk, projecten en onderzoek en technologische basis.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Spaans
 • Catalan
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan