Graad in de elektrotechniek telecommunicatie

laSalle Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in de elektrotechniek telecommunicatie

laSalle Barcelona

lasallebarcelona

De cursus biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden, vooral in R & D laboratoria van de ondernemingen of in het creëren van nieuwe producten en diensten in de elektronische apparatuur.

Wij hebben de ervaring van de eerste school om speciale elektronische systemen in Catalonië en docenten leren met uitgebreide onderwijs en professionele ervaring, die persoonlijke ondersteuning tijdens de race zal geven.

PUBLIEK

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent.
 • Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje.
 • Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar.
 • Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) aan de UNED (www.uned.es) te voldoen.
 • Die studenten die toegang hebben tot de gedeeltelijke studies diploma (of afgerond) cursados ​​buiten de Spaanse staat, moet een certificaat van uw eigen universiteit te brengen, omdat hun diploma is ambtenaar in zijn land.
 • Als u een van deze eisen te voldoen kunt u het proces voor de toelating van La Salle, eigen voor elke klasse starten.

BEREIDT PAR

Electronics speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling en technologische vooruitgang van de samenleving. Het is de core-technologie voor communicatie-ondersteuning, controle en informatieverwerking.

Degree in Electronic Systems Engineering Telecommunicatie biedt de tools die de electronic design het prestige bereikte vandaag de dag, het ontwikkelen van kennis van analoge en digitale elektronica, microprocessors, elektrotechniek, besturingssystemen, robotica, domotica hebben zorg, instrumentatie, elektromedische en gemeenschappelijke ruimtes van telecommunicatie.

De cursus biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden in het bijzonder in het creëren van nieuwe producten en diensten in de elektronische apparatuur, computers en communicatie-apparatuur, enz. en onderzoekslaboratoria R & D-bedrijven.

EISEN

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • * Vanaf de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • * Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • * Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer).
 • * Als u al een universitair diploma.
 • * Als u het toelatingsexamen tot de universiteit die meer dan 25 jaar.
 • * Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) in de UNED voldoen

BELANGRIJKE PUNTEN

Wij hebben de ervaring van de eerste school om speciale elektronische systemen in Catalonië en docenten leren met uitgebreide onderwijs en professionele ervaring, die persoonlijke ondersteuning tijdens de race zal geven. Een curriculum jaarlijks afgestemd op de behoeften van de arbeidsmarkt en nieuwe technologieën.

U kunt deelnemen aan de overdracht van technologie projecten of onderzoek met toonaangevende bedrijven in de sector.

Al meer dan 30 technologie labs beschikbaar voor studenten voor stages. Voor kleine groepen en praktijk en participatieve methodologie. La Salle, hebben allemaal de eerste gemeenschappelijke ingenieursopleiding en vanaf het begin en werk praktijken tussen studenten van verschillende graden worden gemaakt.

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
 • Catalan
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan