Graad In De Gastronomie

Universidad Tecmilenio

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad In De Gastronomie

Universidad Tecmilenio

Graduate profiel

De afgestudeerde carrière Gastronomie, bent u in staat om:

  • Definieer menu's voor verschillende food service (restaurants, scholen, ziekenhuizen, grootkeukens) met verschillende budgetten, dieetwensen en productievolumes.
  • En met behulp van methoden die geschikt zijn voor het opstellen en bewaren van voedsel technieken en aan de ontwikkeling van innovatieve culinaire concepten.
  • Beheer culinaire bedrijfsvoering, waaronder kostenbeheersing, sanitaire controles van levensmiddelen en faciliteiten, marketing en human resource management.
  • Innoveren in technieken en het gebruik van ingrediënten voor de ontwikkeling van de avant-garde en in verband met de huidige behoeften van eten gerechten.
  • Conceptualiseren en beheren van gastronomische evenementen voor verschillende omgevingen en situaties waarbij verschillende zintuiglijke ervaringen.
  • Plan, organiseren en exploiteren van eet- en drinkgelegenheden, waaronder ontwerp faciliteiten, personeel management, event conceptualisering en het beheer van restaurants en bars.

veldwerk

Gastronomie Als professional kunt u uw kennis toe te passen en te ontwikkelen in:

  • gastronomische bedrijven
  • Restaurants en bars
  • hotelketens
  • evenementruimten
  • De wereld van het ondernemerschap om uw eigen bedrijf te creëren

leerplan

1

  • Effectieve communicatie (8 studiepunten)
  • Beheer stichtingen (4 studiepunten)
  • Informatietechnologie voor het bedrijfsleven (8 studiepunten)
  • Etiquette en protocol (4 kredieten)
  • Basic kooktechnieken (16 studiepunten)
  • Inleiding tot de gastronomie (8 studiepunten)

2e

  • Management en leiderschap stijlen (4 studiepunten)
  • sanitaire controle en de voedselveiligheid (8 studiepunten)
  • Financiële wiskunde (8 studiepunten)
  • Accounting en de kosten (8 studiepunten)
  • geavanceerde kooktechnieken (12 studiepunten)
  • Koude gerechten (8 studiepunten)

3e

  • Positieve Psychologie (8 studiepunten)
  • Marketing (8 studiepunten)
  • Business modellen en de waardeketen (8 studiepunten)
  • Basis van de Mexicaanse keuken (8 studiepunten)
  • Nutrition Basics (8 studiepunten)
  • Werking van eet- en drinkgelegenheden (8 studiepunten)

4e

  • Klassieke Franse keuken (8 studiepunten)
  • Administratie en drank voorbereiding (4 studiepunten)
  • Fundamentals bakkerij (8 studiepunten)
  • regionale en hedendaagse Mexicaanse gerechten (12 studiepunten)
  • Optioneel discipline I - II (16 studiepunten)

5 °

  • Effectieve presentaties Workshop (4 studiepunten)
  • Workshop planning en besluitvorming (4 studiepunten)
  • De chemische en fysische voedsel (8 studiepunten)
  • Inleiding tot gebak en zoetwaren (8 studiepunten)
  • Optioneel discipline III - V (24 studiepunten)

6 °

  • Noties van Oosterse keuken (4 studiepunten)
  • Ontwikkeling van de menu's (4 studiepunten)
  • Fundamentals en Inkoopmanagement (8 studiepunten)
  • Optioneel discipline VI - IX (32 SP)

7e

  • Optioneel praktijk (32 studiepunten)
  • Optioneel discipline X - XI (16 studiepunten)

8 °

  • beroepsethiek en burgerschap (8 studiepunten)
  • Oenologie en wijnbouw (8 studiepunten)
  • Optioneel discipline XII - XIV (24 studiepunten)
  • Electieve Professional Engels (8 studiepunten)
Deze school biedt programma's in:
  • Spaans


Laatst bijgewerkt op December 11, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Mexico - Monterrey
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2018
Mexico - Monterrey
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan