Graad in de informatie-engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van de Degree in Computer Engineering is om afgestudeerden in de informatie- en communicatietechnologie (ICT) te trainen om de grote vraag naar experts in het veld dat de huidige samenleving eisen te voldoen. De voorbereiding laat ons toe om de principes van de werking van moderne elektronische systemen, controle, informatie en telecommunicatie begrijpen.

De opleiding is verdeeld in vier specialisaties:

  • Automatische engineering;
  • Electronic Engineering;
  • Computer Engineering;
  • Telecommunications Engineering.

De training is gericht op de toekomst afgestudeerde van een solide basisopleiding en technische voorbereiding van een breed spectrum toerusting van de gemeenschappelijke leer van de eerste twee jaar en van een gespecialiseerde voorbereiding, voor elke opleiding, in het derde jaar.

De cursussen wordt verdeeld over de volgende hoofdactiviteiten:

  • basisopleiding activiteiten in wiskunde, natuurkunde en informatica, met name in het eerste jaar;
  • General training activiteiten op het gebied van informatie-engineering, voornamelijk in het tweede jaar;
  • specifieke cursus van elke opleiding in het derde jaar;
  • Extra activiteiten, die ook economische en organisatorische disciplines gerelateerde activiteiten, alsook de beroepsmatige cursussen en workshops, stages en consolidatie van kennis / praktijk van een vreemde taal bevatten.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden in Computer Engineering zal de kennis die nodig zijn om hun studie aan de Masters en cursussen of Science in de ICT of voor een winstgevende integratie in de werkende wereld voort te zetten. Onder voorbehoud van succesvolle afronding van de staat, studeerde hij in Computer Engineering kunnen zich inschrijven of Engineers afdeling B (junior Information Engineer). De werkgelegenheid kan verschillen, afhankelijk van de opleiding hieronder.

niveau

graad

Levensduur

3 jaar

zitplaats

L'Aquila

toegangstype

Gratis toegang tot de verificatie van de kennistoets

taal

Italiaans (Engels voor sommige cursussen, als ze zijn ingeschreven buitenlandse studenten)

Levering mode

conventioneel

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Established in 1952 and located in L'Aquila, the administrative center of the Abruzzo Region, our University is a public teaching and research institution offering a full range of academic programmes ... Lees meer

Established in 1952 and located in L'Aquila, the administrative center of the Abruzzo Region, our University is a public teaching and research institution offering a full range of academic programmes including biotechnologies, sciences, economics, engineering, education, humanities, medicine, psychology, and sport sciences. Lees Minder