Graad In De Journalistiek

Universidad Europea del Atlántico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad In De Journalistiek

Universidad Europea del Atlántico

Degree in Journalistiek

Een nieuwe sociale en economische vooruitzichten geleid door de media, vereist veelzijdig en in staat van kritische analyse om nieuwe kennis en innovatieve ervaringen professionals.

Op het gebied van de journalistiek, de sterke impact van de informatie- en communicatie technologie vereist professionals die zich kan aanpassen aan een context gekenmerkt door de opkomst van nieuwe digitale media, sociale netwerken, websites, onder anderen.

Journalisten moeten worden voorbereid voor het gebruik van nood de toegang, verwerking en verspreiding van informatie. Met de bedoeling om professionele heden en toekomst op te leiden, overname van de Europese Atlantische Universiteit van student competentie in voordoet:

 • Journalistieke schriftelijk informatie aan verschillende media: pers, radio, televisie en internet.
 • Analyse van communicatieprocessen.
 • Ciberperiodismo.
 • Fotojournalistiek.
 • Onderzoek en Specialized Journalistiek.
 • Ontwerp en creatie van multimedia producten.
 • Journalistieke documentatie.
 • Reclame en audiovisuele communicatie.

Professionele Uitstapjes

Deze graad levert kennis naar praktijk:

 • Journalist in verschillende media (print, audiovisueel en multimedia).
 • Directeur van documentaires, nieuwsberichten en tv-nieuws-inhoud.
 • Redacteur van berichtgeving voor diverse media.
 • Editor voor media en corporate communicatie.
 • Manager en redacteur van multimedia content.
 • Vakpers kantoren en persvoorlichter in de publieke en private
 • Host informatieve programma's

Tweetalig onderwijs

Momenteel is een van de essentiële instrumenten van de internationale communicatie en de sleutel die de mogelijkheden opent naar een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland, is Engels. In ons land, 80% van de vacatures langer vereisen een uitstekende beheersing van de taal en, in veel gevallen, dit criterium wordt opgelegd over anderen als het record of carrière.

Dat is de reden waarom de Europese Atlantic University studenten in alle kwaliteiten van tweedejaars studeert Engels als een verplicht vak, en van de voortzetting van derde jaar ook complete cursussen in deze taal.

Voor het vorige niveau van het Engels is niet een belemmering voor de toegang tot onderwijs, UNEATLANTICO biedt persoonlijke instructie, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten het bereiken van een voldoende kennis van het Engels om die onderwerpen met succes te overwinnen van de loopbaan.

Dus, ongeacht hun niveau van het Engels te beginnen met een wereldwijde ondersteuning plan op basis van mentoring, specifieke materialen en zeer kleine werkgroepen, kunnen studenten de lessen volgen in een Spaans / Engels tweetalige systeem en geleidelijk end tweetalige vaardigheden worden verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Oefen je Profession

De Campus van de Europese Atlantic University is ontworpen voor studenten om in de praktijk zijn beroep van het eerste jaar gezet. Zo heeft de universiteit beschikt over moderne faciliteiten en goed uitgerust, waar werkomgevingen worden gereproduceerd: radio's, tv's, controleert realisatie, postproductie kamer, fotolab, licht en geluid, taal school en computerruimtes.

Het docententeam stimuleert studenten om betrokken te raken in het leven op de campus krijgen, begeleidt ze projecten en ideeën die hen in staat om hun carrière vanaf de eerste dag tot de ontwikkeling te zetten. Het educatieve model is niet beperkt tot aan de buitenschoolse activiteiten van de studenten, maar om hun theoretische en praktische opleiding en de volledige betrokkenheid van studenten in hun professionele omgeving te waarborgen.

Bovendien heeft de universiteit heeft veel stage overeenkomsten met bedrijven uit verschillende sectoren dat de universiteit leren aanvullen en bevorderen van de ontwikkeling van generieke vaardigheden die nodig zijn om hen bij het kiezen van een baan. Leerkrachten, docenten zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van en het toezicht op de werkzaamheden van studenten en daarmee het bevorderen van de optimalisatie van het contact met de zakenwereld.

Studenten werken samen in de digitale krant van de universiteit, deelnemen aan een wekelijks radioprogramma, communicatiestrategieën via sociale netwerken te ontwikkelen, nieuwsprogramma's voor televisie, etc. De Europese Atlantic University helpt je om je dromen te implementeren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Santander
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Santander
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan