Graad In De Landbouwtechniek En Voedingsindustrie

Universidad Europea del Atlántico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad In De Landbouwtechniek En Voedingsindustrie

Universidad Europea del Atlántico

Degree in Landbouwtechniek en Food Industries

De mate in engineering van de Agricultural and Food Industries heeft een grote carrière kans gezien de groeiende vraag naar ingenieurs specifiek getraind op dit gebied. Volgens 2012 FDE (FoodDrinkEurope), wordt het voedsel toonaangevende werkgelegenheid op Europees niveau, wat neerkomt op 15% van het werk en gefactureerd tot 6,8% sinds 2009. Agribusiness gevoel, in toenemende mate, de noodzaak om te innoveren en onderscheiden zich van de concurrentie. Om aan deze vraag gespecialiseerd ingenieurs te bereiken in deze tak van kennis en in staat om te gaan met de uitdagingen van een geglobaliseerde markt en voortdurend in ontwikkeling.

Het curriculum UNEATLANTICO heeft een kennisbasis van wetenschap en techniek tak compleet met andere materialen gericht op de huidige behoeften van de voedingsindustrie; productie van grondstoffen, engineering en voedingstechnologie, en economie, organisatie en management. Naast de Degree in de ingenieurswetenschappen of Agricultural and Food Industries in staat stelt om het gereglementeerd beroep in Landbouwtechniek specialisatie in Agricultural and Food Industries oefenen.

De Europese Universiteit van de Atlantische Oceaan heeft moderne faciliteiten, waaronder technische laboratoria (Biochemie en Fysiologie, Food Science and Food Technology, en Culinaire Technology) waar studenten op grote schaal kunnen ontwikkelen praktische vaardigheden Grade en uitvoeren van transversale projecten zoals die later vinden op de werkvloer.

Professionele Uitstapjes

Wanneer de studies beëindigen, kan de student, om haar werkzaamheden op de volgende gebieden:

  • Beheer en controle van de voedselproductie processen: de verwerking van oliën en vetten, verwerkte groenten en fruit, granen, zuivel, vlees, vis producten, ingeblikt, gefermenteerde levensmiddelen, specerijen, stimulerende middelen, zoetstoffen, nieuwe voedingsmiddelen, etc.
  • Engineering en consulting: ontwerp, de bouw, assemblage, onderzoek en technologische ontwikkeling van machines, apparatuur en procescontrole. Modellering en procesoptimalisatie.
  • Technische Richting: bedrijven en voedingsindustrie alsook technische en marketing marketing.
  • Andere sectoren: accreditatie en certificering van bedrijven, organisaties implementeren en bewaken van de kwaliteit programma's, R & D, bankieren en verzekeringen waardering, en administratie en onderwijs

Tweetalig onderwijs

Momenteel is een van de essentiële instrumenten van de internationale communicatie en de sleutel die de mogelijkheden opent naar een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland, is Engels. In ons land, 80% van de vacatures langer vereisen een uitstekende beheersing van de taal en, in veel gevallen, dit criterium wordt opgelegd over anderen als het record of carrière.

Dat is de reden waarom de Europese Atlantic University studenten in alle kwaliteiten van tweedejaars studeert Engels als een verplicht vak, en van de voortzetting van derde jaar ook complete cursussen in deze taal.

Voor het vorige niveau van het Engels is niet een belemmering voor de toegang tot onderwijs, UNEATLANTICO biedt persoonlijke instructie, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten het bereiken van een voldoende kennis van het Engels om die onderwerpen met succes te overwinnen van de loopbaan.

Dus, ongeacht hun niveau van het Engels te beginnen met een wereldwijde ondersteuning plan op basis van mentoring, specifieke materialen en zeer kleine werkgroepen, kunnen studenten de lessen volgen in een Spaans / Engels tweetalige systeem en geleidelijk end tweetalige vaardigheden worden verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Oefen je Profession

De Campus van de Europese Atlantic University is ontworpen voor studenten om in de praktijk zijn beroep van het eerste jaar gezet. De universiteit beschikt over moderne faciliteiten die het mogelijk maken de studenten om de praktische vaardigheden van Grado, met inbegrip van een aantal technische laboratoria (voedsel wetenschap en levensmiddelentechnologie, culinaire technologie) waar studenten hun praktische vaardigheden kunnen ontwikkelen en uit te voeren transversale projecten zoals die later gevonden op grote schaal te ontwikkelen op de werkvloer.

Het docententeam stimuleert studenten om betrokken te raken in het leven op de campus krijgen, begeleidt ze projecten en ideeën die hen in staat om hun carrière vanaf de eerste dag tot de ontwikkeling te zetten. Het educatieve model is niet beperkt tot aan de buitenschoolse activiteiten van de studenten, maar om hun theoretische en praktische opleiding en de volledige betrokkenheid van studenten in hun professionele omgeving te waarborgen.

Daarnaast heeft de universiteit heeft veel stage overeenkomsten met bedrijven uit verschillende sectoren dat de universiteit leren aanvullen en bevorderen van de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden die nodig zullen zijn bij het solliciteren naar een baan. Leerkrachten, docenten zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van en het toezicht op de werkzaamheden van studenten en daarmee het bevorderen van de optimalisatie van het contact met de zakenwereld. De Europese Atlantic University helpt je om je dromen te implementeren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Santander
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Santander
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan