Graad In De Oprichting En Ontwikkeling

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad In De Oprichting En Ontwikkeling

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Deze beschrijving komt overeen met het programma hier onderwezen in Mexico City Campus.

LCDE is een programma voor mensen met lef en de motivatie om te innoveren en ontwikkelen van succesvolle en concurrerende ondernemingen op nationaal en internationaal niveau. Na afronding van hun studie, zullen afgestudeerden zijn innovator in werking te hebben.

De nieuwe nationale en internationale huidige economische dynamiek adressen die ondernemerschap is een steeds belangrijke rol in de regionale economische ontwikkeling. Deze context maakt het niet alleen noodzakelijk voor de oprichting van nieuwe bedrijven, maar bedrijven met business innovatie. Ondernemerschap bevordert economische processen, versterkt de productieve en genereert welvaart en een aanzienlijke verbetering van de voorwaarden voor ontwikkeling.

Voor ondernemerschap, Tecnológico de Monterrey te ondersteunen, heeft een klimaat van ondernemerschap dat verschillende programma's en met elkaar verbonden als het netwerk van business incubator omvat gecreëerd, de Technology Strategy Centre, Centra voor ondernemerschap en innovatie, technologie en onderzoek initiatieven. dat een vruchtbare bodem voor de opkomst van de Bachelor of Design en Development Company.

Mate de race in Business Creation and Development (LCDE) is een innovatief programma in Mexico en Latijns-Amerika dat de instrumenten biedt om te creëren, te beginnen gereedschap, en de groei van hun eigen bedrijf in hun curriculum mengen academische wereld en ervaringen ervaringsgerichte. En samen te werken met een carrière gericht op het genereren van rijkdom door middel van ondernemende ventures.

Wie is een Bachelor of Business Creation and Development?

De Bachelor of Business Creation and Development (LCDE) is een wereldwijd opererende ondernemer die nationale en internationale opportuniteiten detecteert, beoordeelt risico's en neemt uitdagingen en het genereren van business en het bevorderen van innovatie en technologie gebaseerde bedrijven. Hij heeft de vaardigheden, attitudes en vaardigheden die nodig zijn voor de oprichting en ontwikkeling van bedrijven altijd op zoek naar de grootste economische en maatschappelijke waarde te genereren. Met een cultuur van voortdurende professionele ontwikkeling. Het is een professional die organiseert, regisseert en neemt deel aan multidisciplinaire teams en het genereren van kennis om concurrentievoordelen voor het bedrijf of de instelling die samenwerkt met maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzame ontwikkeling te ontwikkelen.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van een Bachelor of Business Creation and Development?

Een Bachelor of Business Creation and Development zullen in staat zijn om: - de mogelijkheden voor het ontwikkelen en innovatieve binnenlandse en internationale zakelijke markt te implementeren identificeren. - Innovatie Verwerk in bedrijfsprocessen om de waarde en de voordelen te creëren voor de markt - familiebedrijven die tot een grotere economische en maatschappelijke waarde met internationaal perspectief te genereren maken en te ontwikkelen. - Het beïnvloeden en motiveren van andere mensen, doelen stellen en effectief te werken met teams om concrete acties. - Het werken gezamenlijk aan hun zakelijke initiatieven - Effectief communiceren mondeling en schriftelijk in het Spaans en Engels. - Identificeren, analyseren en evalueren van ethische dilemma's met betrekking tot zichzelf, zijn beroep en zijn omgeving; en respect voor mens en milieu. - Inzicht hebben in de verschillende variabelen die de financiële en economische prestaties van de onderneming beïnvloeden. - Wees gevoelig voor de economische, sociale en politieke realiteit. - Evalueren en implementeren van innovatieve modellen van de bedrijfsvoering.

Waar je een Degree in Ondernemerschap en Business Development kan werken?

De afgestudeerde van de Bachelor of Business Creation and Development (LCDE), de belangrijkste functie als ondernemer met de mogelijkheid om acties om ideeën om te zetten in een bedrijf realiteit uit te voeren, betekent dit dat een ondernemer is een flexibele professional die het vermogen heeft aanpassen aan verschillende werkomgevingen, met inbegrip van professionele activiteiten die uitgevoerd kunnen worden zijn de volgende: - Maak en zelf een of meer bedrijven ontwikkelen. - Ontwikkelen van nieuwe business units in familiebedrijven of andere bedrijven formeel opgericht. - Serveer als consultant en / of partner in de publieke of particuliere organisaties waarvan de missie is om zakelijke en economische ontwikkeling te genereren. - Werken bij de overheid gevoerde beleid oprichting en ontwikkeling van nieuwe bedrijven. - Evalueer en investeringsprojecten uit te voeren in de publieke en private organisaties. - Om zakelijke netwerken die u in staat om te concurreren in een geglobaliseerde wereld te vormen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
9 semesters
Voltijd
Locations
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2018
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan