Graad in de psychologie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Een graad in de psychologie, onderwezen in laboratoria die de dag-tot-dag leven van een professional te simuleren op dit gebied, volgt de nieuwste trends in het hoger onderwijs in de psychologie en zonder te voldoen aan de internationale richtlijnen (APA), Europese (Europsy) en de nationale (OPP), volledig beantwoordt aan de huidige behoeften van de arbeidsmarkt. Op basis van een grondige basis en erkend, niet alleen in wetenschappelijke termen, maar ook in termen van technologie, met een zeer uitgeruste laboratoria en de praktische toepassing, met inbegrip van beroeps- ervaringen en direct contact met de arbeidsmarkt. Het ontwikkeld om de dag-tot-dag psychologische praktijk simuleren faciliteiten omvatten:

  • Vier laboratoria - Neuropsychophysiology, Ontwikkelings- en psychopathologische evaluatie, Criminologie en Biopsychosociale Interventie en onderwijs en Organizational Interventie;
  • Een ruimte is ontworpen om te dienen als een kliniek ten dienste van de gemeenschap met twee consultatiebureaus - Pediatric Psychologie en psychologische begeleiding (jeugd, volwassenheid en veroudering).

CARRIÈRE

psychologie: nodige progressie van de studies en de toelating tot Master of de Portugese Psychologen.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Over de school

The Universidade Europeia is part of the largest global group of Higher Education - Laureate International Universities - and offers access to student-centered quality education.

The Universidade Europeia is part of the largest global group of Higher Education - Laureate International Universities - and offers access to student-centered quality education. Lees Minder
Lissabon , Lissabon , Porto , Lissabon + 3 Meer Minder