Graad In De Psychologie

Universidad Europea del Atlántico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad In De Psychologie

Universidad Europea del Atlántico

Licentiaat in de Psychologie

Psychologie is de ontwikkeling als wetenschap en beroep van de tweede helft van de negentiende eeuw in Europa, en is nu een booming business, geconsolideerd vanaf de academische en wetenschappelijke, met een grote flexibiliteit in termen van carrièremogelijkheden en de gebieden van Het verwijst toepassing.

De Europese Atlantic University biedt graad in de psychologie in reactie op de groeiende behoefte aan professionals met dit profiel. Zonder eenzijdig toegeschreven aan een van de stromingen, scholen en methodologieën die zijn steun voor de ontwikkeling van de psychologie, biedt kennis en vaardigheden in een geïntegreerd perspectief, waarmee de student een kritische, complexe en geactualiseerde visie van dit beroep te creëren.

Evenzo wordt de mate afgestemd op de behoeften van de markt en benadrukt opleiding die studenten gestoken in werk contexten van verschillende soorten mogelijk maakt, in lijn met de scopes van het beroep. In deze zin, de mate biedt de mogelijkheid om een ​​specialisatie te starten door met vier vermeldingen:

 • Arbeids- en organisatiepsychologie (MPSITRA - ORG).
 • Educational Psychology (MPSIEDU).
 • Sport Psychologie (MPSIDEP).
 • Psychologie van de Communicatie (Reclame en Marketing) (MPSICOM - PUBMAR.

Om te oefenen op het gebied van Health Psychology (publiek en privaat), vanaf 2014 de titel van psycholoog General Health nodig. Dergelijke gereguleerde mate wordt verkregen door het nemen van het diploma van master in de psychologie en Gezondheidspsychologie General.

Professionele Uitstapjes

Hij is afgestudeerd in de psychologie van UNEATLANTICO kunnen uitoefenen, zoals:

 • Psycholoog / een organisatie (directeur van de menselijke hulpbronnen, technische in de selectie, opleiding en / of de ontwikkeling van HR consultant).
 • Psycholoog / a van fysieke activiteit en sport.
 • Psycholoog / sociaal.
 • Psycholoog / a van het onderwijs.
 • Psycholoog / toilet.
 • Coach: training aan individuen, groepen en organisaties in de ontwikkeling van processen, het bereiken van doelstellingen en prestatie-optimalisatie.
 • Counselor / professional.
 • Psycholoog / communicatie (reclame en marketing).
 • Onderzoeker / a in multidisciplinaire teams.
 • Leraar.

Naast het toevoegen van waarde in ander werk instellingen met professionele eisen kunnen ze worden opgewacht door een persoon die getraind in psychologie.

Tweetalig onderwijs

Momenteel is een van de essentiële instrumenten van de internationale communicatie en de sleutel die de mogelijkheden opent naar een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland, is Engels. In ons land, 80% van de vacatures langer vereisen een uitstekende beheersing van de taal en, in veel gevallen, dit criterium wordt opgelegd over anderen als het record of carrière.

Dat is de reden waarom de Europese Atlantic University studenten in alle kwaliteiten van tweedejaars studeert Engels als een verplicht vak, en van de voortzetting van derde jaar ook complete cursussen in deze taal.

Voor het vorige niveau van het Engels is niet een belemmering voor de toegang tot onderwijs, UNEATLANTICO biedt persoonlijke instructie, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten het bereiken van een voldoende kennis van het Engels om die onderwerpen met succes te overwinnen van de loopbaan.

Dus, ongeacht hun niveau van het Engels te beginnen met een wereldwijde ondersteuning plan op basis van mentoring, specifieke materialen en zeer kleine werkgroepen, kunnen studenten de lessen volgen in een Spaans / Engels tweetalige systeem en geleidelijk end tweetalige vaardigheden worden verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Oefen je Profession

De Campus van de Europese Atlantic University is ontworpen voor studenten om in de praktijk zijn beroep van het eerste jaar gezet. Zo heeft de universiteit beschikt over moderne faciliteiten en goed uitgerust werkplekken waar ze zich voortplanten.

Studenten van de opleiding in de psychologie van het eerste jaar kan worden gekoppeld aan het Centrum voor Begeleiding en psychologische zorg van de universiteit, waar ze kunnen observeren en deelnemen aan echte gevallen begeleid door professionals in verschillende dienst gebieden van het centrum (psychologische zorg voor kinderen, adolescenten, jonge en volwassenen, Begeleiding leraren en scholen, seksualiteit en dating services, het beroepsonderwijs counseling, community care, coaching, etc.). Ook kunnen ze ook deelnemen aan overleg met projecten met betrekking tot het gebied van Organizational Psychology Center Business Projects en Ondernemers.

Het docententeam stimuleert studenten om betrokken te raken in het leven op de campus krijgen, begeleidt ze projecten en ideeën die hen in staat om hun carrière vanaf de eerste dag tot de ontwikkeling te zetten. Het educatieve model is niet beperkt tot aan de buitenschoolse activiteiten van de studenten, maar om hun theoretische en praktische opleiding en de volledige betrokkenheid van studenten in hun professionele omgeving te waarborgen. Leerkrachten, docenten zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van en het toezicht op de werkzaamheden van studenten en daarmee het bevorderen van de optimalisatie van het contact met de zakenwereld.

Daarnaast heeft de universiteit heeft veel stage overeenkomsten met bedrijven uit verschillende sectoren dat de universiteit leren aanvullen en bevorderen van de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden die nodig zullen zijn bij het solliciteren naar een baan. De Europese Atlantic University helpt je om je dromen te implementeren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Santander
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Santander
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan