Graad In De Reclame En Public Relations

Universidad Europea del Atlántico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad In De Reclame En Public Relations

Universidad Europea del Atlántico

Degree in reclame en public relations

In een wereld gekenmerkt door globalisering van producten en diensten, reclame en public relations zijn essentieel disciplines voor bedrijven en organisaties die zich bezighouden met het bedrijfsleven, en voor het ontwikkelen van projecten in de sociale sector.

Het toepassingsgebied bestrijkt een breed spectrum van activiteiten en processen gericht op het publiek in toenemende mate op de hoogte en gediversifieerde tijd, naast een werkgebied steeds groeiende en significante aanwezigheid in het dagelijks leven.

De door het gebruik van informatie- en communicatietechnologie veranderingen vereisen professionals in deze gebieden om nieuwe instrumenten te beheersen voor het identificeren van de markten, de relaties tussen consumenten en merken, en design communicatiestrategieën met creativiteit.

Daarom is de Europese Universiteit van de Atlantische Oceaan, door middel van zijn graad in de reclame en public relations, geeft studenten de nodige instrumenten voor:

  • Produceren en maak reclame producten voor print, audiovisuele en multimedia.
  • Analyseer communicatieprocessen.
  • Het ontwerpen van marketing strategieën en public relations via digitale media.
  • Organiseren en beheren van evenementen van verschillende soorten.

Professionele Uitstapjes

Een afgestudeerde in reclame en public relations van UNEATLANTICO kunnen uitoefenen, zoals:

  • Managers en professionals in reclamebureaus (planner, account manager, media planner, kopiëren, media director, art director, etc.).
  • Chief van de communicatie personeel en public relations.
  • Project manager van communicatie en public relations op nationaal en internationaal niveau.
  • Ontwerper en manager van digitale marketing campagnes.

Tweetalig onderwijs

Momenteel is een van de essentiële instrumenten van de internationale communicatie en de sleutel die de mogelijkheden opent naar een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland, is Engels. In ons land, 80% van de vacatures langer vereisen een uitstekende beheersing van de taal en, in veel gevallen, dit criterium wordt opgelegd over anderen als het record of carrière.

Dat is de reden waarom de Europese Atlantic University studenten in alle kwaliteiten van tweedejaars studeert Engels als een verplicht vak, en van de voortzetting van derde jaar ook complete cursussen in deze taal.

Voor het vorige niveau van het Engels is niet een belemmering voor de toegang tot onderwijs, UNEATLANTICO biedt persoonlijke instructie, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten het bereiken van een voldoende kennis van het Engels om die onderwerpen met succes te overwinnen van de loopbaan.

Dus, ongeacht hun niveau van het Engels te beginnen met een wereldwijde ondersteuning plan op basis van mentoring, specifieke materialen en zeer kleine werkgroepen, kunnen studenten de lessen volgen in een Spaans / Engels tweetalige systeem en geleidelijk end tweetalige vaardigheden worden verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Oefen je Profession

De Campus van de Europese Atlantic University is ontworpen voor studenten om in de praktijk zijn beroep van het eerste jaar gezet. Zo heeft de universiteit beschikt over moderne faciliteiten en goed uitgerust, waar werkomgevingen worden gereproduceerd: radio's, tv's, controleert realisatie, postproductie kamer, fotolab, licht en geluid, taal school en computerruimtes.

Het docententeam stimuleert studenten om betrokken te raken in het leven op de campus krijgen, begeleidt ze projecten en ideeën die hen in staat om hun carrière vanaf de eerste dag tot de ontwikkeling te zetten. Het educatieve model is niet beperkt tot aan de buitenschoolse activiteiten van de studenten, maar om hun theoretische en praktische opleiding en de volledige betrokkenheid van studenten in hun professionele omgeving te waarborgen.

Daarnaast heeft de universiteit heeft veel stage overeenkomsten met bedrijven uit verschillende sectoren dat de universiteit leren aanvullen en bevorderen van de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden die nodig zullen zijn bij het solliciteren naar een baan. Leerkrachten, docenten zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van en het toezicht op de werkzaamheden van studenten en daarmee het bevorderen van de optimalisatie van het contact met de zakenwereld.

Studenten kunnen de sfeer die een reclamebureau doordringt ervaren en implementeren creatief met reclame en communicatie projecten aan de universiteit, het ontwikkelen van communicatiestrategieën via sociale netwerken, het plannen van reclame en marketing campagnes, het uitvoeren van radiospots, etc. De Europese Atlantic University helpt je om je dromen te implementeren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Santander
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Santander
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan