Graad in de reclame

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over de cursus

De Reclame is de wetenschap van de planning, voorbereiding, uitvoering en verspreiding van reclame-campagnes om de naamsbekendheid te passen en verhoging van de verkoop van een product of dienst.

Aan de School of the Americas, zal de student van Advertising in staat zijn om reclamecampagnes te creëren, met als doel om een ​​product / dienst te presenteren aan het publiek om hun verkoop te bevorderen.

HOOFDACTIVITEITEN

De student van de reclame de School of the Americas in staat zal zijn om:

  • Onderzoeken van de markt en de gegevens die een campagne zal begeleiden verzamelen;
  • Plannen en ontwikkelen van een product / dienst, het instellen van prijsstrategieën, distributie en verkoop;
  • Beoordeel de impact van campagnes op het algemeen belang;
  • Ontwikkelen verkoopstrategieën en promotiecampagnes in verschillende segmenten, zoals supermarkten, restaurants en winkels te ontwikkelen;
  • Het kiezen van de juiste voertuig om een ​​campagne te verspreiden.

ARBEIDSMARKT

Het is een traditioneel concurrerende markt, maar de vooruitzichten voor het verbeteren van de prestaties van de agentschappen die gespecialiseerd zijn in geval de productie en huisstijl. Social media is een ander punt het vermelden waard: steeds meer effectief voor de promotie van producten / diensten, reclame die gekwalificeerd is om de interacties te leiden met Internet-gebruikers.

Ochtend : R $ 415,00

Nacht : R $ 489,00

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Fundada em 1998, a Faculdade das Américas (FAM) é uma instituição localizada na cidade de São Paulo que oferece cursos em diversas áreas do conhecimento.

Fundada em 1998, a Faculdade das Américas (FAM) é uma instituição localizada na cidade de São Paulo que oferece cursos em diversas áreas do conhecimento. Lees Minder