Graad in de technische architectuur en de bouw

laSalle Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in de technische architectuur en de bouw

laSalle Barcelona

lasallebarcelona

De Degree in de ingenieurswetenschappen Gebouw van La Salle Het is de eerste graad van deze specialiteit, die in Catalonië werd goedgekeurd, volgens de nieuwe Europese kader voor het hoger onderwijs, en een van de eerste in Spanje. Vóór 2014 zal deze mate de carrière van technische architectuur te vervangen in alle universiteiten.

De toereikendheid van de opleidingen op de werkelijke behoeften van de markt, het openen van het bereik van de baan mogelijkheden voor bouwkundigen alle actoren van het bouwproces.

Speciale aandacht wordt gemaakt op alle vakken, technologie als een hulpmiddel, nauwkeurigheid, professionaliteit, ethiek en eerlijkheid, die essentieel zijn als we willen een sector die een nieuwe manier van doen te streven naar uitmuntendheid eist verbeteren.

Sommige vakken worden gegeven in het Engels, zodat aan het einde heb je een adequaat niveau die u toelaat om te werken in heel Europa.

PUBLIEK

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent.
 • Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje.
 • Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar.
 • Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) aan de UNED (www.uned.es) te voldoen.
 • Die studenten die toegang hebben tot de gedeeltelijke studies diploma (of afgerond) cursados ​​buiten de Spaanse staat, moet een certificaat van uw eigen universiteit te brengen, omdat hun diploma is ambtenaar in zijn land.
 • Als u een van deze eisen te voldoen kunt u het proces voor de toelating van La Salle, eigen voor elke klasse starten.

BEREIDT PAR

De training is gebaseerd op het leren van de bouw en het beheer van werken en projecten.

Het stelt afgestudeerden aan het werk in een bouwproces, van de haalbaarheidsstudie en de bevordering tot het uitvoerend en nuttig het latere leven.

Curriculum invloed op aspecten van een geïntegreerd beheer van het bouwproces, dat afgestudeerden in Bouwkunde moeten de protagonisten zijn.

De eerste cursus in Bouwkunde en Architectuur komt vaak voor, dat zal u helpen beslissen wat je wilt studeren, zonder dat de universiteit.

EISEN

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • * Vanaf de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • * Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • * Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer).
 • * Als u al een universitair diploma.
 • * Als u het toelatingsexamen tot de universiteit die meer dan 25 jaar.
 • * Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) in de UNED voldoen

BELANGRIJKE PUNTEN

 • De toereikendheid van de opleiding aan de werkelijke behoeften van de markt, het openen van een scala aan carrièremogelijkheden voor afgestudeerden in de bouw van alle actoren van het bouwproces. Speciale aandacht wordt gemaakt over alle onderwerpen, nauwkeurigheid, professionaliteit, ethiek en eerlijkheid, die essentieel zijn als we willen een sector die vraagt ​​om een ​​nieuwe manier om bij uitstek te maken te verbeteren.
 • De faculteit en professionals van grote prestige, combineren onderwijs met beroepsactiviteit praktische ervaring in flagship projecten op internationaal niveau. Het klooster (architecten, ingenieurs, technische architecten, economen, juristen, etc.) richt zich op de pedagogische inhoud dwars.
 • Troncalidad met architectuur. In La Salle, afgestudeerden van Science and Technology Building en Architects gehouden op de eerste cursus samen en vormden en werken samen op hetzelfde niveau in alle cursussen, zoals ze moeten doen bij de uitoefening professional.
 • De link met het bedrijfsleven. De universiteit-company relatie tot de kwaliteit te beoordelen, het bereiken van de vereiste vaardigheden en competenties en het curriculum aan te passen aan de behoeften van de bouw. Via deze link kunt u professionele praktijken te maken in de laatste twee renbanen in professionele bureaus, ontwikkelaars, bouwers, overheden, enz.
 • De integratie van technologie en innovatie in het curriculum, volgens de behoeften van de samenleving van vandaag en toekomstige professionals. Sommige onderwerpen worden onderwezen in het Engels, zodat aan het eind heb je een adequaat niveau die u toelaat om te werken in heel Europa.
 • Door de internationaliteit van studies. Door samen te werken met studenten en professoren van andere universiteiten over de hele wereld zal u een visie van de architectuur in andere landen en culturen te implementeren in uw internationale projecten. Architectuur programma's in La Salle zijn internationale omdat ze een kosmopolitische architectonische en culturele visie die bereidt u naar de werkelijkheid te begrijpen
Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
 • Catalan
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan