Graad in de technologie en meubeldesign

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in de technologie en meubeldesign

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

De diepgaande veranderingen in consumptiegedrag van goederen en diensten en de daaruit voortvloeiende technologische ontwikkeling van de industrie en de tertiaire sector in het eerste decennium van deze eeuw, op te leggen op de noodzaak om toegevoegde waarde in producten op te nemen via de integratie van de technologie met design, zoals hoe ze hun vermogen tot innovatie en differentiatie in concurrerende markten te versterken steeds meer concurrentie, zowel lokaal of in een context van globalisering.

Momenteel is de economische concurrentie maakt het product innovatie - onderzoek, ontwikkeling en lancering van nieuwe producten - een essentieel middel van het behoud en het verkrijgen van de markt tracks. De markten worden steeds meer verzadigd en de vraag dus uiteindelijk richten op de producten die innovatieve verschillen hebben.

Een graad in Furniture Design and Technology streeft naar een sterke achtergrond op het gebied van het denken van het ontwerp en de engineering van meubilair producten, zowel door de technologische innovatie in de productie en in de functionele configuratie, hetzij door de kwalificatie gebruik.

Het is de bedoeling dat de in licentie gegeven technologie en meubelontwerp zijn vertrouwd met de tools en meubilair producten en technologie-ontwikkeling technieken die betrokken zijn bij de vervaardiging ervan: productiemethoden, kennis van het materiaal gebruik en de grenzen en de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat het product is geschikt voor gebruik. Studenten worden gestimuleerd om gebruik te maken van de uitgebreide faciliteiten van de School voor de computer ontwerpen, prototyping, testen en productie van hun projecten in samenwerking met bedrijven die gebruik maken van de beschikbare apparatuur en machines gecontroleerd door de computer te maken.

Met Bachelor's Degree in Technology and Furniture Design is gericht op een reeks van creatieve vaardigheden en het beheer te ontwikkelen, met een technische toepassing basis, productie en materiaaltechnologie combineert bij de ontwikkeling van meubilair producten.

  • Offices / ontwerp workshops;
  • Meubelindustrie en dergelijke;
  • Product designer meubels en dergelijke;
  • Productinnovatie consultant;
  • Leidinggevend personeel;
  • Onderwijs en innovatie.
Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Portugal)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,500 EUR
Locations
Portugal - Viseu, Viseu
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Portugal - Viseu, Viseu
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan