Graad in de technologie en meubeldesign

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De diepgaande veranderingen in consumptiegedrag van goederen en diensten en de daaruit voortvloeiende technologische ontwikkeling van de industrie en de tertiaire sector in het eerste decennium van deze eeuw, op te leggen op de noodzaak om toegevoegde waarde in producten op te nemen via de integratie van de technologie met design, zoals hoe ze hun vermogen tot innovatie en differentiatie in concurrerende markten te versterken steeds meer concurrentie, zowel lokaal of in een context van globalisering.

Momenteel is de economische concurrentie maakt het product innovatie - onderzoek, ontwikkeling en lancering van nieuwe producten - een essentieel middel van het behoud en het verkrijgen van de markt tracks. De markten worden steeds meer verzadigd en de vraag dus uiteindelijk richten op de producten die innovatieve verschillen hebben.

Een graad in Furniture Design and Technology streeft naar een sterke achtergrond op het gebied van het denken van het ontwerp en de engineering van meubilair producten, zowel door de technologische innovatie in de productie en in de functionele configuratie, hetzij door de kwalificatie gebruik.

Het is de bedoeling dat de in licentie gegeven technologie en meubelontwerp zijn vertrouwd met de tools en meubilair producten en technologie-ontwikkeling technieken die betrokken zijn bij de vervaardiging ervan: productiemethoden, kennis van het materiaal gebruik en de grenzen en de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat het product is geschikt voor gebruik. Studenten worden gestimuleerd om gebruik te maken van de uitgebreide faciliteiten van de School voor de computer ontwerpen, prototyping, testen en productie van hun projecten in samenwerking met bedrijven die gebruik maken van de beschikbare apparatuur en machines gecontroleerd door de computer te maken.

Met Bachelor's Degree in Technology and Furniture Design is gericht op een reeks van creatieve vaardigheden en het beheer te ontwikkelen, met een technische toepassing basis, productie en materiaaltechnologie combineert bij de ontwikkeling van meubilair producten.

  • Offices / ontwerp workshops;
  • Meubelindustrie en dergelijke;
  • Product designer meubels en dergelijke;
  • Productinnovatie consultant;
  • Leidinggevend personeel;
  • Onderwijs en innovatie.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

À Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV) cumpre formar, a nível superior, técnicos devidamente qualificados em setores carecidos na sua área de influência e promover atividades de inv ... Lees meer

À Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV) cumpre formar, a nível superior, técnicos devidamente qualificados em setores carecidos na sua área de influência e promover atividades de investigação e desenvolvimento, visando a ligação entre o ensino superior e as empresas, como forma de contributo para solucionar os problemas regionais. Lees Minder