Graad in de telecommunicatie-systems engineering

laSalle Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in de telecommunicatie-systems engineering

laSalle Barcelona

lasallebarcelona

De wereld van de telecommunicatie is een van de meest aantrekkelijke sectoren van de economie van ons land voor zijn groeipotentieel en haar strategische rol in de economische ontwikkeling. de Ingenieur in Telecommunications Systems ontwikkelt zijn professionele carrière in de planning, ontwerp, de fabricage, installatie, bediening en onderhoud of elektronische telecommunicatieapparatuur, zorgen voor de opwekking, transmissie en ontvangst van signalen. De nieuwe diensten mobiele of vaste telefonie, communicatie-netwerken van computers, elektronische apparatuur en systemen, omroep, internet, of de ontwikkeling van nieuwe global positioning systemen zijn enkele van de kansen op werk van deze studies.

Bij La Salle hebben we de ervaring van de eerste Telecommunicatie School opgericht in Catalonië en telecommunicatie studies ook genieten van een hoge sociale en het bedrijfsleven, nationale en internationale erkenning. De arbeidsmarkt is 100% en de grote bedrijven komen naar La Salle voor het huren van deze profielen.

PUBLIEK

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent.
 • Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje.
 • Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar.
 • Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) aan de UNED (www.uned.es) te voldoen.
 • Die studenten die toegang hebben tot de gedeeltelijke studies diploma (of afgerond) cursados ​​buiten de Spaanse staat, moet een certificaat van uw eigen universiteit te brengen, omdat hun diploma is ambtenaar in zijn land.
 • Als u een van deze eisen te voldoen kunt u het proces voor de toelating van La Salle, eigen voor elke klasse starten.

BEREIDT PAR

Dankzij de opgedane kennis in de radio, elektronica, telematica, televisie en digitale verwerking, zullen toekomstige ingenieurs in staat om meerdere activiteiten in de technologie bedrijven, onderzoekscentra, telecom, elektronica en elektrotechnische industrie, energiecentrales en telefoonnetwerken en emissies te ontwikkelen TV en radio, onder anderen.

EISEN

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • * Vanaf de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • * Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • * Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer).
 • * Als u al een universitair diploma.
 • * Als u het toelatingsexamen tot de universiteit die meer dan 25 jaar.
 • * Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) in de UNED voldoen

BELANGRIJKE PUNTEN

 • Wij hebben de ervaring van het zijn de eerste Telecommunicatie School opgericht in Catalonië en docenten met uitgebreide onderwijs en professionele ervaring.
 • Telecommunicatie Studies La Salle genieten van een hoge sociale en het bedrijfsleven, nationale en internationale erkenning.
 • De arbeidsmarkt is 100% en de grote bedrijven komen naar La Salle voor het huren van deze profielen.
 • De vakdidactiek is praktisch en participatief. U kunt deelnemen aan echte en relevante zakelijke projecten en zoeken.
 • La Salle deel aan internationale samenwerking LHCb bij CERN in Genève, met 1000 wetenschappers uit de hele wereld, de ontwikkeling van een detector voor het gaspedaal grootste deeltje ooit gebouwd, de LHC, ontworpen om de oorsprong en de wetten te onderzoeken regeren het universum. We nemen ook deel aan het project ionosfeer communicatie tussen de Spaanse basis in Antarctica en onze universiteit zal op afstand verzamelen van gegevens uit verschillende wetenschappelijke apparatuur het hele jaar in Antarctica geïnstalleerd mogelijk te maken zonder gebruik van een satelliet.
 • We hebben meer dan 30 technologische laboratoria toegankelijk en beschikbaar voor alle studenten en unieke faciliteiten over de gehele staat als de dode kamer RF, digitale communicatie laboratorium of industriële automatisering.
Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
 • Catalan
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan