Graad In De Vertaling En Vertolking

Universidad Europea del Atlántico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad In De Vertaling En Vertolking

Universidad Europea del Atlántico

Licentiaat in de vertaling en vertolking

De Europese Atlantic University omvat de Degree in vertaling en vertolking in haar assortiment van studies om te reageren op de training behoeften en belangen van de studenten die beroepshalve, vertaling en vertolking willen.

Grade presenteert een huidige, multidisciplinaire en gespecialiseerde studies, die worden gekenmerkt door de volgende onderscheidende kenmerken:

 • Het ontwerpen van een plan drietalige studies waarin de student tijdens zijn vorming C2 niveau in het Engels en Spaans, en C1 niveau in een tweede vreemde taal (Frans of Duits) behaalt.
 • Mogelijkheid om een ​​derde vreemde taal (Frans of Duits) te bestuderen en het bereiken van een C1-niveau.
 • Mogelijkheid om te beginnen zich te specialiseren in een professionele veld door een van de volgende zinnen:
 • Gespecialiseerde vertaling (MTRAESP).
 • Literaire en humanistische vertaling (MTRALITyHUM).
 • Het grootste belang voor stages, waarom krijgen ze een gewicht van 12 studiepunten in het curriculum.
 • Vooral aan de overname van de computer en informatie vaardigheden met betrekking tot de zakelijke wereld van de vertaling aandacht.
 • Beschikbaarheid van moderne faciliteiten die het mogelijk maken de studenten om praktische vaardigheden te ontwikkelen Grade: klaslokaal computerprogramma's computerondersteund vertalen en talenpracticum en hutten aan opeenvolgende en simultaanvertaling oefenen.

Professionele Uitstapjes

De opname van deze onderzoeken tussen de aangeboden door de Universiteit training wordt gerechtvaardigd door het bestaan ​​van een groeiende vraag naar gespecialiseerde professionals op dit gebied, evenals de noodzaak om de taalkundige middelen ontwikkelen geassocieerd computer. Dit vloeit voort uit de oprichting van de economische, sociale en culturele betrekkingen tussen de steeds nauwere en de uitbreiding van de informatie- en communicatietechnologie landen.

De student's degree in het vertalen en tolken kunnen uitoefenen, zoals:

 • Vertaler en / of zichzelf (freelance) tolk.
 • Vertaler en / of tolk in internationale organisaties (EU, de VN, de WHO, enz.).
 • Vertaler, redacteur, recensent en redacteur bij uitgeverijen, instellingen, bedrijven, etc.
 • Onderzoeker op het gebied van de vertaling.

Drietalige Training

Graden in de vertaal- en tolkdiensten en toegepaste Talen studenten opleiding krijgen drietalig: Spaans, Engels en Frans of Duits. Om toegang te krijgen studies studenten moeten een niveau B1 in het Engels aan te tonen. In het geval van de Franse en Duitse, geen voorkennis vereist.

Taal training wordt aangeboden in het Engels gedurende de studies stelt studenten in staat tot een niveau van beheersing van de taal (C2) te bereiken en dus in een positie om te concurreren op de arbeidsmarkt op gelijke voet met afgestudeerden van deze graden in andere Europese landen.

Om dit te doen, hebben we een curriculum waarin ontworpen, naast studenten Engels leren vanaf het eerste jaar, 50% van de verplichte vakken hebben deze taal als de taal.

Ook in deze kwaliteiten studenten moeten kiezen voor een tweede vreemde taal te leren: Frans of Duits. In dit geval, ondanks start de school zonder voorkennis, het trainen van studenten krijgen vanaf het eerste jaar kunnen ze zowel mondelinge en schriftelijke vaardigheden (C1-niveau) in de tweede cyclus proefpersonen onderwezen in de volgende talen beheersen.

Oefen je Profession

De Campus van de Europese Atlantic University is ontworpen voor studenten om in de praktijk zijn beroep van het eerste jaar gezet. Zo heeft de universiteit beschikt over moderne faciliteiten en goed uitgerust werkplekken waar ze zich voortplanten.

Studenten in de rangen in de Toegepaste talen en vertaling en vertolking zal worden gekoppeld vanaf het eerste jaar van de School van de talen en de vertaling en vertolking Center van de universiteit, waar ze kunnen, begeleid door professionals, observeren en participeren in concrete gevallen. Deze ervaringen hen in staat stellen op de hoogte van het begin van de taal behoeften die voortvloeien uit het gebruik van de taal in deze werken de instellingen en de specifieke vaardigheden gevraagd en waarin, daarom moet zich meer richten tijdens hun opleiding proces aandacht en streven ernaar om desarrollar.El faculteit stimuleert studenten om betrokken te raken in het leven op de campus krijgen, begeleidt ze projecten en ideeën die hen in staat om hun carrière vanaf de eerste dag tot de ontwikkeling te zetten. Het educatieve model is niet beperkt tot aan de buitenschoolse activiteiten van de studenten, maar om hun theoretische en praktische opleiding en de volledige betrokkenheid van studenten in hun professionele omgeving te waarborgen. Leerkrachten, docenten zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van en het toezicht op de werkzaamheden van studenten en daarmee het bevorderen van de optimalisatie van het contact met de werkende wereld.

Daarnaast heeft de universiteit heeft veel stage overeenkomsten met bedrijven uit verschillende sectoren dat de universiteit leren aanvullen en bevorderen van de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden die nodig zullen zijn bij het solliciteren naar een baan. De Europese Atlantic University helpt je om je dromen te implementeren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Duits
 • Spaans
 • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Santander
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Santander
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan