Graad In De Wetenschap Van De Fysieke Activiteit En Sport

Universidad Europea del Atlántico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad In De Wetenschap Van De Fysieke Activiteit En Sport

Universidad Europea del Atlántico

Degree in Science van fysieke activiteit en sport

De mate in Science van fysieke activiteit en Sport heeft een grote belangstelling voor de bevordering, in het algemeen, een gezonde levensstijl evenals het verbeteren van atletische prestaties. Om aan deze eisen van de moderne maatschappij te voldoen is het nodig om professionals trainen om te plannen, organiseren, regelen, direct en evalueren van de verschillende praktijken in verband met fysieke activiteit en sport.

Van innovatie, specificiteit en uitvoerbaarheid van haar onderdanen, deze mate traint toekomstige professionals in staat om veilig te werken in de verschillende werkgebieden waarop deze wedstrijd, ook in de huidige, zoals vrije tijd sport, nieuwe wellness trends of andere sporten.

De Faculteit der Gezondheidswetenschappen beschikt over moderne faciliteiten die het mogelijk maken de studenten om praktische vaardigheden op grote schaal te ontwikkelen Grade, inclusief technische laboratoria (Biochemie, Fysiologie en Biomechanica) waar studenten kunnen oefenen uitgebreid lolargo vaardigheden verworven in de hele race.

Professionele Uitstapjes

Eenmaal over deze opleiding, zullen de studenten in staat zijn om functies uit te voeren, zoals:

 • Zowel persoonlijk en sportteams van initiatie tot hoge prestaties. Trainer
 • Lesgeven in de officiële onderwijsinstellingen van het secundair onderwijs en de universiteit.
 • Lesgeven in onofficiële sportvelden.
 • Technisch verantwoordelijk voor recreatieve sport programma's en actieve recreatie.
 • Technisch manager van regelmatige fysieke activiteit programma's voor alle bevolkingsgroepen.
 • Monitor sportieve activiteiten in verschillende delen van de bevolking.
 • Het voorschrijven van fysieke activiteit voor de gezondheid in specifieke populaties met bepaalde ziekten, het werken met multidisciplinaire teams.
 • Manager in het openbaar bestuur en overheidsinstellingen.
 • Programma manager en sportevenementen.
 • Manager instellingen en sportverenigingen, en wellness-centra.
 • Directeur van ecotoerisme programma's.

Tweetalig onderwijs

Momenteel is een van de essentiële instrumenten van de internationale communicatie en de sleutel die de mogelijkheden opent naar een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland, is Engels. In ons land, 80% van de vacatures langer vereisen een uitstekende beheersing van de taal en, in veel gevallen, dit criterium wordt opgelegd over anderen als het record of carrière.

Dat is de reden waarom de Europese Atlantic University studenten in alle kwaliteiten van tweedejaars studeert Engels als een verplicht vak, en van de voortzetting van derde jaar ook complete cursussen in deze taal.

Voor het vorige niveau van het Engels is niet een belemmering voor de toegang tot onderwijs, UNEATLANTICO biedt persoonlijke instructie, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten het bereiken van een voldoende kennis van het Engels om die onderwerpen met succes te overwinnen van de loopbaan.

Dus, ongeacht hun niveau van het Engels te beginnen met een wereldwijde ondersteuning plan op basis van mentoring, specifieke materialen en zeer kleine werkgroepen, kunnen studenten de lessen volgen in een Spaans / Engels tweetalige systeem en geleidelijk end tweetalige vaardigheden worden verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Oefen je Profession

De Campus van de Europese Atlantic University is ontworpen voor studenten om in de praktijk zijn beroep van het eerste jaar gezet. De Faculteit der Gezondheidswetenschappen beschikt over moderne faciliteiten die het mogelijk maken de studenten om de praktische vaardigheden van Grado, met inbegrip van een aantal technische laboratoria (Biochemie en Fysiologie, biomechanica), computerruimte waar studenten uitvoerig hun praktische vaardigheden kunnen oefenen op grote schaal te ontwikkelen gedurende de mate verworven in een volledig echte omgeving voorafgaand aan het afstuderen vorm.

Het docententeam stimuleert studenten om betrokken te raken in het leven op de campus krijgen, begeleidt ze projecten en ideeën die hen in staat om hun carrière vanaf de eerste dag tot de ontwikkeling te zetten. Het educatieve model is niet beperkt tot aan de buitenschoolse activiteiten van de studenten, maar om hun theoretische en praktische opleiding en de volledige betrokkenheid van studenten in hun professionele omgeving te waarborgen.

Daarnaast heeft de universiteit heeft veel stage overeenkomsten met bedrijven uit verschillende sectoren dat de universiteit leren aanvullen en bevorderen van de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden die nodig zullen zijn bij het solliciteren naar een baan. Leerkrachten, docenten zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van en het toezicht op de werkzaamheden van studenten en daarmee het bevorderen van de optimalisatie van het contact met de zakenwereld. De Europese Atlantic University helpt je om je dromen te implementeren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Santander
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Santander
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan