Graad in engineering landmeten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het woord betekent oorspronkelijk het meten van de landmeetkunde en het afbakenen van het land. Echter, is het werk van Ingenieur Landmeter niet langer beperkt tot agrarische gebieden, hun gebied is zeer breed. De landmeetkundige is aanwezig in verschillende takken van Engineering en de deelname van de Surveyor Engineer is essentieel in vele projecten, van de planning tot de meting van voltooiing.

De Engineer Surveyor is ingeschakeld om te werken in technische bedrijven, industrie, bouw, nutsbedrijven en onderwijs- en onderzoeksinstellingen. In de zware industrie, landmeten is een belangrijk controle-instrumenten en beheersing van grote constructies, nauwkeurige positionering van onderdelen en machines, kwantificering van de deposito's en de bewaking van hun productie.

De Surveyor Engineer is gekwalificeerd voor en behandeling van gegevens topométricos enquêtes, geodetische, gravimetrische, hydrologische, hydrografische, fotogrammetrie, bathymetrische en foto's. Bereidt grafieken en topografische plannen voor infrastructuurwerken, rechtszaken, als deskundige landmeter, afbakening van gebieden met behoud van het milieu, sanitaire voorzieningen, irrigatie en drainage, onder andere activiteiten. Is de huur van civiele werken, vervoer, tunnels, pijpleidingen, weg geometrie projecten, landelijke en stedelijke nederzettingen, evenals hun afbakening en verdeeldheid. Werkt ook met discriminatie, het delen van het land, georeferencing van landelijke en stedelijke eigenschappen, enquêtes, vaardigheden, assessments, arbitrages. Controleert de fysieke ruimte voor wegen, spoorwegen, waterwegen, havens, luchthavens, tunnels, ondergrondse mijnen, pijpleidingen, dammen, kwesties rapporten en technisch advies op te bouwen, altijd aanmelden op ethiek en veiligheid.

Met de populariteit van Global Positioning Satellite technologie en GIS, de Surveyor Engineer zag zijn werk uit de activiteit die niet zichtbaar was voor het grote publiek voor een massaproduct consument. Digitale en GPS-tracking kaarten deel gaan uitmaken van het dagelijks leven van de mensen in hun auto's, op mobiel, op vrije tijd, in de sport, in het nieuws die worden vergezeld door de media locatie, in overleg via het internet, en tal van andere toepassingen. Hoe dan ook, de nieuwste technologie gewaardeerd en verspreid de landmeetkunde Engineering in de samenleving.

De cursus duurt een minimum van vier jaar, met een studielast van 3600 uur, met inbegrip van uren van de verplichte stage en ACG (Graduate Aanvullende activiteiten).

Laatst bijgewerkt op jan 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Criada em 1962, a Faculdade de Engenharia de Minas Gerais - FEAMIG - é referência nacional no ensino das engenharias.

Criada em 1962, a Faculdade de Engenharia de Minas Gerais - FEAMIG - é referência nacional no ensino das engenharias. Lees Minder