Graad in fashion design

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in fashion design

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

WAAROM?

Het hele systeem van de manier aan bod in de diepte in een cursus die studenten om te werken in de concurrerende wereldwijde markt bereidt - consumenten, identiteiten en trends, creatie en ontwikkeling van producten, imago van en de communicatie van de mode en het bedrijfsleven.

VOOR WIE?

Voor jongeren over mode gepassioneerd, die willen de vele mogelijkheden van de actie in deze markt, ervaring in de praktijk te ontdekken, hun creaties te ontwikkelen, bouwen van een gedegen opleiding en een bewuste visie en innovatieve director voor nieuwe tijden.

HOE?

Denk na, maken en Mode van de hedendaagse benadering van design, het betrekken van mensen, producten en markten. Het ontwerpen van collecties voor een divers publiek en zorgen voor elk detail om een ​​complete professionele geworden of starten van haar eigen merk.

WAAROM FASHION DESIGN IN FDI? Bent u van mening dat mode is een krachtige manier om te communiceren wie je bent? Ooit gedacht dat zij deel uitmaken van de wereld van mode en te creëren en bouwen van nieuwe normen met nieuwe materialen en technologieën? Als je ziet jezelf doen dit alles, zijn plaats in de komende drie jaar is het bijwonen van de nieuwe bachelor's degree in Fashion Design van IED São Paulo.

Deze opleiding heeft als belangrijkste doelstelling formulier dat u, de toekomst ontwerper van de mode, dus bereid zijn om de huidige en toekomstige uitdagingen van een veranderende industrie geconfronteerd met veel mogelijkheden.

De cursus raadt u aan om alle stadia van de collectie ontwikkeling, van ontwerp cultuur (centraal in de aanpak van het ontwerp), de werkelijke behoeften van de productieve keten, het bedrijf van mode en de beleving van consumenten, rekening houdend met verschillende openbare - mannetje, kind, huisdier, inclusief mode, onder anderen.

Elk project dat u de mate van FDI te realiseren moet worden gedacht aan de markt eisen en trends aan de productie, van een uitgebreid zoeken van materialen, ontwerp, textiel model, moulage-technieken, modellering, naaien en afwerking, die uitmondt in de mededeling van zijn collectie. In FDI, is de mode niet beperkt tot de creatie van het product. Er wordt geoefend van begin tot eind aan marketing en brand management en het bedrijfsleven.

Goed herkend en geëvalueerd door het MEC, afgestudeerd in Design São Paulo IED Fashion wordt aanbevolen door experts en opinieleiders en beschouwd als een van de beste gebieden in Brazilië in het gebied.

Hoe gaat het met de cursus?

Met flexibele, interdisciplinaire curriculum bereidt u voor op de mode en de supply chain te begrijpen in het algemeen, terwijl de uitoefening van hun creativiteit in uitdagende projecten in de laboratoria, ook deel aan uitdagingen en wedstrijden. Op deze manier bouwt u uw portefeuille uit de eerste helft.

Cursus training pad kunt u hun persoonlijke belangen te overwegen, projecten en thema's te definiëren om keuzevakken te kiezen. De IED is de enige school van 100% Design en Mode in Brazilië. Vanwege dit, we actief op alle gebieden, en bieden u deze flexibiliteit.

International College?

FDI raadt u aan om internationale uitwisseling en vakantie cursussen te voeren in een van de negen zetels van directe buitenlandse investeringen in Italië en Spanje. Het uiteindelijke doel is dat u bereid bent voor een wereldwijde carrière en is verbonden met de meest geavanceerde functies.

Wat alleen FDI heeft?

Een van de grote voordelen van het Istituto Europeo di Design - IED São Paulo is om u, elk semester, twee workshops met uitgenodigde professionals die actief zijn op de arbeidsmarkt, om ervaringen en discussies bevorderen over actuele vraagstukken van groot belang, het stimuleren dialoog tussen academisch onderwijs en wat er gebeurt in de werkelijkheid Fashion.

Hoe zijn de leraren en klassen?

De BA in Fashion Design van IED São Paulo heeft de kracht van de faculteit, bestaande uit docenten met grote uitdrukking in de academische wereld en de markt. U krijgt individuele aandacht krijgen in kleine klassen, met mensen die dezelfde interesses delen. Met de steun van ervaren en geschoolde technici, ontvangt u alle benodigde ondersteuning in de workshops voor de realisatie van projecten in en uit de klas periode.

Wat als ik wil sieraden, VM, styling, interieur etc. studeren?

Aan het einde van zijn reis afstuderen, na hun belangen te ontdekken in de praktijk, kunt u ervoor kiezen om zich te verdiepen in gebieden zoals Business of Fashion, Marketing en Communicatie, mode, sieraden en accessoires, schoenen en tassen, Styling, Retail Design en Visual Merchandising of interieur design, onder andere mogelijkheden die alleen de IED São Paulo biedt.

WAT MAAKT een mode-ontwerper?

Een mode-ontwerper een revolutie in de wereld.

Jij, als een mode-ontwerper, gevormd door IED São Paulo, in staat zal zijn om alle uiteinden van de mode-industrie te praten en kan een vooraanstaande positie in gerenommeerde merken of nationale of multinationale of zich bezighouden corporaties krijgen, de lancering van haar eigen merk en de auteursrechten collecties indien gewenst.

U zult een professional met de vaardigheden en capaciteiten om de interne en externe gebieden van de gehele productieketen te verbinden en kan haar activiteiten richten op de creatie, de ontwikkeling van producten en diensten, modellering, management, marketing, communicatie, consulting, onderzoek, stijl, redactionele of de productie.

Onder onze alumni, zijn er gerenommeerde ontwerpers, textiel ontwerpers, illustratoren stampen, ondernemers, managers, stylisten, mode producenten, fotografen, mediaprofessionals, etc. coolhunters

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
18,690 BRL
/ semester
Locations
Brazilië - São Paulo, São Paulo
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Brazilië - São Paulo, São Paulo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan