Graad in finance

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in finance

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

De Degree in Finance is een diploma dat lange curricula en gespecialiseerde masters en research bereidt in de financiële wereld. De training bestond uit twee voorbereidende jaar om de wiskundige technieken, statistieken en andere onder de knie, en gericht op specialisatie jaar analyse en financiële transacties.

finance-licentie

De basis-licentie in de financiële wereld begint met een geïntegreerde voorbereidende cyclus van de Tunis International University om vertrouwd te raken met de wiskundige gereedschappen, statistieken, computer worden ... en geven u een overzicht van de verschillende specialismen in het management. In het 3e jaar. zal zich specialiseren met de analyse modules en je leren om de operaties finanières grote groepen beheersen.

Met deze licentie kunt u een meester in financial engineering of bankzaken en verzekeringen te volgen en te volgen langs professionele certificeringen worden aangeboden bij ITU, de SAP FI-module. U kunt ook streven naar een research master, een meester in Frankrijk of Master of Science in de partneruniversiteiten in Duitsland.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Tunesië - Tunis, Tunis
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Tunesië - Tunis, Tunis
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan