Graad in grafische en digitale vormgeving

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in grafische en digitale vormgeving

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

WAAROM?

Cursus pionier in het verenigen van printers en digitale gebieden, het verbeteren van het werkterrein van de student en de bouw van de vorming van een meer strategische visie in het ontwikkelen van projecten voor verschillende platforms en de convergentie van het Design.

VOOR WIE?

Voor creatieve jongeren die willen naar de toekomst te ontwerpen en te verkennen verschillende talen en technieken in de grafische en digitale projecten. Studenten, voortdurend uitgedaagd op papier of op het scherm, in fysieke of virtuele omgevingen, zal klaar zijn om te innoveren.

HOE?

Branding, Editorial Design, interface design: desktop en mobiele apparaten (web, apps en games), alarmsystemen voor particuliere en openbare ruimten, art direction, illustratie, animatie, design en maatschappelijk nut. Er zijn verschillende mogelijkheden van de cursus, de integratie van creativiteit, techniek en methodologie te bedenken en uit te voeren ontwerpprojecten.

WAAROM grafische vormgeving en DIGITAL IN FDI?

Hoe zal de wereld in 2020, wanneer je afgestudeerd? Hoe zullen de mensen communiceren en interacteren? Je denkt dat je kunt deelnemen aan de bouw van de toekomst en na te denken over de inhoud en verbazingwekkende en innovatieve ervaringen? Als je ziet het goed in 2020 zijn plaats in de komende drie jaar is hier bij ons, het bestuderen van een BA in Graphic Design en Digital IED São Paulo.

Hij is afgestudeerd in Graphic Design en Digital IED São Paulo heeft de nadruk op de convergentie van de platforms van visuele communicatie, grafische en digitale. Men dacht aan hun vakgebied uit te breiden, zodat u snel te reageren op de uitdagingen van de 21e eeuw.

De vorming van drie jaar, leer je de inhoud en projecten van redactionele vormgeving, visuele identiteit, web design, interface design en usability voor toepassingen, motion graphics, video, fotografie, typografie, onder anderen.

De cursus heeft een interdisciplinair karakter, het verbeteren van de integratie van het gebied van ontwerp en project cultuur door middel van onderzoek, techniek en creativiteit. Je hebt direct contact met deskundigen uit verschillende gebieden van kennis en nationale en internationale gerenommeerde professionals.

In FDI, college 100% design, u ook interactie met de cursussen van de Design en Fashion Design, delen van een aantal onderwerpen en laboratoria en verdieping interdisciplinaire opleiding.

Hoe gaat het met de cursus?

De flexibele, interdisciplinaire curriculum verbetert de prestaties van de toekomstige ontwerper, kunt u zich voorbereiden op de vraag, reflecteren en het genereren van creatieve en innovatieve oplossingen voor de samenleving.

Je uitoefening van uw creativiteit in uitdagende projecten, ontwikkeld op basis van methodieken en het gebruik van verschillende talen, platforms en technologieën, ook deel te nemen aan wedstrijden en partnerships. Op deze manier kunt u uw portefeuille op te bouwen uit de eerste helft.

International College?

FDI raadt u aan om internationale uitwisseling en vakantie cursussen te voeren in een van de negen zetels van directe buitenlandse investeringen in Italië en Spanje. Het uiteindelijke doel is dat u bereid bent voor een wereldwijde carrière en is verbonden met de meest geavanceerde functies.

Wat alleen FDI heeft?

Een van de grote voordelen van het Istituto Europeo di Design - IED São Paulo is om u, elk semester, twee workshops met uitgenodigde professionals die actief zijn op de arbeidsmarkt, met het oog op de voltooiing van de inhoud met actuele thema's van groot belang te promoten.

Hoe zijn de leraren en klassen?

De BA in Design of Grafisch en digitale IED São Paulo heeft de kracht van de faculteit, bestaande uit docenten met grote uitdrukking in de academische wereld en de markt, met wie heb je genoeg nauw contact hebben, in kleine klassen en die delen dezelfde interesses .

Wat als ik wil interactie, branding, redactionele etc. studeren?

Aan het einde van zijn reis aan het afstuderen, kunt u ervoor kiezen om zich te verdiepen in gebieden zoals Interaction Design, Editorial Design en Infographics, Branding Experience, Strategic Design en Innovatie, onder andere mogelijkheden die alleen de IED São Paulo biedt.

Wat doet een grafisch ontwerp grafisch EN DIGITALE?

Een ontwerper een revolutie in de wereld.

Jij, als grafisch ontwerper en digitale gevormd door IED São Paulo, zal veelzijdig en in staat om ervaringen en transformatoren content op meerdere platforms te ontwikkelen. Met een creatieve en innovatieve training, in staat zal zijn om aan de eisen van de huidige en toekomstige markt, zowel voor gedrukte en digitale interfaces te voldoen.

De cursus stelt u in staat om de nodige vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen en het verwerven van de vaardigheden van essentieel belang voor een succesvolle carrière in de creatieve economie en de creatieve industrie.

U kunt handelen op de volgende gebieden: Editorial Design; Tekenen van de interne en externe omgeving; Art direction; illustratie; Ontwerp-interfaces, met inbegrip van de toepassing en web design; Visuele identiteit; Branding, hetzij als ondernemer in grote bedrijven of ontwerpbureaus en reclame, uitgeverijen, animatie studio, creatie en communicatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
18,690 BRL
/ semester
Locations
Brazilië - São Paulo, São Paulo
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Brazilië - São Paulo, São Paulo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan