Graad in het beheer van de technologie bedrijven

laSalle Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in het beheer van de technologie bedrijven

laSalle Barcelona

XXI eeuw eisen vragen om de kenmerken van de wereld van vandaag te begrijpen en waarderen de taken en verantwoordelijkheden impliciet in een dynamische en multiculturele wereld.

Onze methodologie past de theorie naar de praktijk en geeft studenten de mogelijkheid om nieuwe technologieën te leren.

Ook maakt mensen bewust van de inherente in een zakelijke wereld veranderende ethische overwegingen. Deze overwegingen zijn van essentieel belang voor succes in de zakelijke omgeving en sociale relaties.

De mate kan worden onderwezen volledig in het Engels of tweetalig in het Castiliaans en het Engels.

Gericht aan

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent.
 • Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje.
 • Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar.
 • Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) aan de UNED (www.uned.es) te voldoen.
 • Die studenten die toegang hebben tot de gedeeltelijke studies diploma (of afgerond) cursados ​​buiten de Spaanse staat, moet een certificaat van breng je
 • universiteit, omdat hun diploma is ambtenaar in zijn land.

bereiden paar

De Bachelor of Technology Companies is een programma dat studenten voorziet van een solide basis van kennis en vaardigheden die relevant zijn voor de zakelijke wereld van vandaag, mondiale en technologisch geavanceerder.

De Business Administration programma biedt studenten met een leerzame ervaring van undergraduate, een persoonlijk en professioneel niveau. Het programma omvat:

 • Inzicht in de huidige zakelijke omgeving.
 • Appreciatie van de rol van het bedrijfsleven in de samenleving.
 • Kennis van en ervaring met interculturele verschillen.
 • Ontwikkeling van onderzoekstechnieken en analytische vaardigheden in een multidisciplinaire omgeving.
 • Het bevorderen van interpersoonlijke vaardigheden en teamwork.
 • praktische ervaring op de werkvloer en het creëren van een netwerk van contacten.
 • De mogelijkheid om te studeren in een ander land.

U kunt specialiseren in de volgende woorden:

Digital Marketing: Marketing is drastisch veranderd met digitale netwerken. In deze specialisatie je zal vormen om te werken als een specialist in marketing, met een globale en strategische visie, waarin traditionele media strategieën en online media. U zult ervaren in het gebruik van digitale media strategieën en marketingplannen dat verschillende internet kanalen op te nemen, zoals sociale netwerken, websites, online radio's, video en tv-platforms, applicaties voor smartphones, blogs, forums, enz. Definiëren

Digitale Ondernemerschap: U krijgt de vaardigheden van een ondernemer te ontwikkelen voor het identificeren en evalueren van nieuwe zakelijke kansen met een globale visie die u toelaat om te plannen en uitvoeren van alle fasen van het creëren van een bedrijf in een omgeving van extreme onzekerheid. Met innovatieve en ondernemende methodologieën de hand, zullen wij u helpen om uw verbeelding, creativiteit, experimenteren gewoonten, waarden, enz., Onmisbaar in de kennismaatschappij waarin we leven te ontwikkelen.

Digital Economy: De digitale economie bepaalt een nieuwe sociaal-politieke en economische systeem en zal de oorzaak van de groei van de economie in de komende decennia. In deze melding kunt gaan vormen in de micro-economie, macro-economie, de theorie van organisatie en bestuur ... maar met een internationale en huidige aanpak waarmee je ook de impact van de digitale economie in plaats beslissingen, omvang, organisatiestructuur en de betrekkingen met voorzie andere bedrijven, de structuur van de markten, het prijsbeleid, enz.

Sports Management: Het unieke karakter van de sport en de complexiteit vereisen een differentiële management. Organisaties en sport-industrie is een van de sectoren met de grootste economische potentieel internationaal en gespecialiseerde professionals nodig zijn in het management. In deze melding zal je voor te bereiden om te leiden, op nationaal en internationaal niveau, organisaties, verenigingen, organisaties en bedrijven in de sector sport en leiden de organisatie van grote sportevenementen.

Kernpunten

Internationaliteit en Globality: unieke graad of Business Administration in Barcelona waarin je studeren voor 4 jaar, met studenten uit meer dan 50 verschillende landen: Noorwegen, Zwitserland, Zambia, Verenigde Staten, India, China, Rusland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, enz. Studenten nemen een wereldwijde dimensie aan hun opleiding. Via het netwerk van internationale contacten, klasgenoten en leraren hebben ze een open deur naar de wereld

het bedrijfsleven de vraag en erkenning: organisaties en internationale studies zoals ACM en Career Space (Project gemaakt met de steun van de Europese Commissie en ontwikkeld door toonaangevende bedrijven in de informatie- en communicatietechnologie, zoals BT, Cisco Systems, IBM Europa, Intel.

Een curriculum afgestemd op de behoeften van het bedrijfsleven: Het curriculum omvat cursussen in Project Management, gegeven door specialisten van het Project Management Institute, Imagination management, internationale betrekkingen en keuzevakken in Sports Management u niet zult vinden bij andere universiteiten.

Internationale projecten: kunt u deelnemen aan internationale projecten en fasen in het model van de Verenigde Naties in New York of het podium in de Europese Unie in Brussel.

Semester in het buitenland: U heeft de mogelijkheid om een ​​semester door te brengen in een van de 74 universiteiten van La Salle in de wereld: New York, San Francisco, Taiwan, Memphis, Mexico, enz. of universiteiten waarmee La Salle heeft overeenkomsten.

Management praktijken en projecten in baanbrekende laboratoria: als het MediaLab, de Motion Capture Laboratory in Zuid-Europa's grootste Real Time of UserLab, één van de laboratoria Usability en User Centered Design meest veelbelovende in Europa.

Innovatie en creativiteit: studenten worden aangemoedigd om innovatieve en creatieve oplossingen voor hedendaagse problemen op het gebied van de ontwikkeling van managementvaardigheden en dienstverlening aan de gemeenschap, door middel van het curriculum en buitenschoolse activiteiten oplossingen te ontwikkelen.

Deelname aan transversale en multidisciplinaire projecten: La Salle alleen zal je limiet kruis projecten met studenten van de techniek en architectuur, die u zal helpen vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe kennis te verwerven door simulatie van het eigenlijke werk in een bedrijf te maken.

Talen: het programma is volledig in het Engels of tweetalig (Castiliaans en Engels) met native docenten. Engels-Castiliaans lessen zijn opgenomen om aan de eisen van de arbeidsmarkt in termen van fluency te ontmoeten in verschillende talen.

Ontwikkeling van projecten via de Innovation Park La Salle Technova Barcelona: Onderzoek samenwerking met bedrijven in het Park, het ondersteunen van innovatie om te helpen bij de modernisering van de productie en technologische processen. De evolutie van La Salle in de ontwikkeling van technologie en business strategieën voor bedrijven en het ondersteunen van ondernemers bij de opbouw van internationale bedrijven, goed voor de universiteit, studenten en het bedrijfsleven.

De Europese en Amerikaanse double degree: La Salle biedt de mogelijkheid tot het verkrijgen van een officiële Europese titel van Bologna, uitgereikt door La Salle - Universidad Ramon Llull, en een andere Amerikaan, door La Salle University in Philadelphia (VS) toegekend, en geaccrediteerd met AACSB, in haar vierde jaar USA.

Deze school biedt programma's in:
 • Spanish (Spain)
 • Catalan
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mei 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Mei 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mei 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan