Graad in het management

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Een graad in Management heeft tot doel de beste graad in het management in Portugal en doelstelling om de studenten voor te bereiden voor een globale wereld te worden. Een management cursus in lijn met de nieuwste wereldwijde trends op het gebied en geeft de mogelijkheid om de verschillende gebieden die deel uitmaken van de know-how van het management en desenvovler vaardigheden, zoals leiderschap en team management te verkennen.

Deze graad omvat de Certification Body Language en Trading, die het mogelijk maakt de studenten leren om effectief te communiceren het verkrijgen van een duidelijk voordeel in de onderhandelingen, interviews, leiderschap en andere gebieden. Door een succesvolle afronding van dit programma zal worden uitgegeven een professioneel certificaat door de handelsmerken: Facial micro-expressies en lichaamstaal.

CARRIERE

  • Beheer en bedrijfskunde
  • Richting en beheer van de boekhoudkundige en financiële gebieden
  • Richting en beheer van commerciële en marketing gebieden
  • project management
  • Auditing en consulting
Laatst bijgewerkt op May 2017

Over de school

The Universidade Europeia is part of the largest global group of Higher Education - Laureate International Universities - and offers access to student-centered quality education.

The Universidade Europeia is part of the largest global group of Higher Education - Laureate International Universities - and offers access to student-centered quality education. Lees Minder
Lissabon , Lissabon , Porto , Lissabon + 3 Meer Minder