Graad in het management

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in het management

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

Het management Degree is een mate die de studenten voor de lange curricula en gespecialiseerde Masters in Economie en Management bereidt. De onderzoeken worden georganiseerd met twee jaar van voorbereiding en specialisatie jaar.

licentiebeheer

De basis-licentie in Management bestaat uit een geïntegreerde voorbereidende cyclus van twee jaar en een specialisatiejaar. Eerst ontdekt u de business coaching, ondersteuning en expertise in het algemeen management, Human Resource Management, Marketing, compatibiliteit en Corporate Finance and Market. Dan specialiseren u en uw kennis van de bedrijfscultuur en ondernemende aanpak te versterken.

De Management Training Program is rijk in de praktijk: voorbij theoretisch leren, leer je je eigen ondernemend project uit te bouwen, om management tools zoals ERP (Enterprise Resource Planning) te gebruiken; onderwezen als een workshop op een platform in Zwitserland, evenals analyse-instrumenten. De licentie geeft toegang tot de Master in Management en Business Administration bereidt zich voor op het MKB business management, projecten en diensten in het bedrijf.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Tunesië - Tunis, Tunis
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Tunesië - Tunis, Tunis
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan