Graad In Het Ontwerpen Van Producten En Diensten

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad In Het Ontwerpen Van Producten En Diensten

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

WAAROM?

ongekende en unieke cursus ontwikkeld om de aanpak van design als conceptuele en praktische antwoord op de uitdagingen en kansen van een toekomstige gekenmerkt door flux bieden. Cross-discipline denken ontwerp maakt het mogelijk verschillende carrièrepaden.

VOOR WIE?

Voor jongeren met een transformerend vermogen, die graag uitdagingen en inzet op innovatie. Creativiteit, in combinatie met de kennis en techniek definieert het profiel van de studenten bereid optreden op verschillende gebieden, zoals professionals of ondernemer.

HOE?

Project cultuur, laboratoria en maker praktisch gedeelte van de training gericht op de praktijk. De cursus stimuleert studenten om te onderzoeken, het ontwerp en de prototype oplossingen voor veel hedendaagse problemen, producten en diensten aan steden.

WAAROM DESIGN ON FDI?

Het ontwikkelen van nieuwe producten, diensten, ervaringen! Deze cursus behandelt het ontwerp van een geavanceerde vorm, met dien verstande dat de toekomst van de ontwerper moet bereid zijn om ook oplossingen en strategieën te ontwerpen.

Voor drie jaar, kun je weten en diep inzicht in de verschillende methoden van het ontwerp, met inbegrip van de Design Thinking.

  • Naast het feit dat een maker, zult u een goed begrip van de verschillende kwesties die onze toekomst vorm zullen ontwikkelen: van empathie met de gebruiker en het begrip van hun gewoonten, behoeften en verlangens, door de mens-machine-interactie en het Internet of Things (IoT) de waardeketen domein en de kennis van nieuwe businessmodellen.
  • Als het zinvol is voor u, uw plaats in de komende drie jaar is hier bij ons, het bestuderen van een BA in Design van de producten en diensten van IED São Paulo.

Design is niet de afdeling, maar het gedrag!

We passeerden een grote revolutie die de manier waarop we produceren, consumeren en leven verandert, en dit brengt professioneel ontwerp in een centrale positie. De cursus bereidt u, die nieuwsgierig profiel en transformator voor dit nieuwe scenario, het aanbieden van nieuwe manieren.

Wat zijn de uitdagingen van de eenentwintigste eeuw? Werken in de volledige cyclus van goederen voor consumptie (zoals meubels, huishoudelijke apparaten en verpakkingen) en voldoen aan de kansen in de nieuwe economie, die steeds meer innovatie nodig heeft om de problemen van de grote steden en de lokale eisen met betrekking tot onderzoek en strategisch advies te heroverwegen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe u kunt handelen.

Hoe gaat het met de cursus?

De bachelor's degree is "hands on". U zult contact met de belangrijkste begrippen en theorieën op hetzelfde moment dat je ze kunt toepassen in hun projecten.

Je wordt als project van producten, diensten en systemen, voortdurend uitgedaagd om lokale en globale oplossingen voor te stellen te ontwikkelen, terwijl het wordt gestimuleerd door docenten met een sterke professionele en academische ervaring (veel van hen toegekend) en neem contact op met bedrijven die marktbenchmark zijn.

Wat als ik wil om sieraden te studeren?

Cursus training pad kunt u hun persoonlijke belangen te overwegen, projecten en thema's te definiëren om keuzevakken te kiezen. De IED is de enige 100% Design School in Brazilië. Vanwege dit, we actief op alle gebieden en bieden u deze flexibiliteit.

International College?

De IED groep raadt u aan om internationale ervaringen te hebben en biedt concrete mogelijkheden voor de uitwisseling van de BDI kantoren in Italië en Spanje, met de ongekende mogelijkheid om dubbele certificering in Brazilië en Europa.

En de maker cultuur?

We hebben volledig gericht laboratoria en middelen voor projecten in het gebied, met de steun van gespecialiseerde technici, altijd open en beschikbaar voor u.

Het college heeft ook een partnerschap aangegaan met Garage Fab Lab, waarmee u om te duiken in de "maker cultuur".

Wat alleen FDI heeft?

Een andere unieke eigenschap in het afstuderen IED is de realisatie van twee halfjaarlijkse workshops ontworpen om thema's, technieken, technologieën te verdiepen, en maken ontdekkingen. Samen met de cursus onderwerpen, deze momenten intensiever contact met hedendaagse thema's, geconfronteerd met de aanpak van de Design. Op basis van deze ervaringen, wordt u aangemoedigd uit de eerste helft om uw professionele portfolio op te bouwen.

Een intense programma van lezingen, evenementen, tentoonstellingen en ontmoetingen met nationale en internationale gasten, maakt deel uit van de jaarlijkse kalender van IED São Paulo, waar u bevoorrechte toegang zal hebben. De IED is, bijvoorbeeld, een van de belangrijkste knooppunten van DW programmering! São Paulo Ontwerp Weekend, het grootste festival in zijn soort in Latijns-Amerika, waar u en uw collega's hun producties en nauwer contact met bedrijven, verenigingen en professionals die de benchmark in de industrie kan aantonen.

Wat betekent dat IED?

Studenten Afstuderen in Design IED São Paulo naar voren zijn gebracht in de belangrijkste awards van het gebied, het winnen, bijvoorbeeld de Odebrecht Challenge Braskem, de Deca concurrentie, Estampa Brazilië en Novelis Award, maar ook deelnemen aan exclusieve ontwerpen met merken als Fiat, Panasonic en Questto | Node.

Hoe kan ik specialiseren?

Aan het eind van zijn undergraduate natuurlijk na hun belangen te ontdekken in de praktijk, kunt u ervoor kiezen om zich te verdiepen in gebieden zoals Interior Design, Strategie en Innovatie Design, Automotive Design, Interaction Design, Retail Design, schoenen en tassen, sieraden en accessoires en Branding Experience, onder andere mogelijkheden die alleen de IED São Paulo biedt.

WAT DOET EEN DESIGNER?

Een ontwerper een revolutie in de wereld.

De ontwerper is een professional die beweegt en verbindt verschillende gebieden van kennis, het omgaan met verschillende werkelijkheden, het ontwikkelen van producten, diensten en systemen voor bedrijven, overheden en derde sector.

En als ik wil nemen?

Verschillende IED alumni hebben ervoor gekozen om te ondernemen, als opvolger van met innovatieve business. Op deze manier, de ontwerper breidde het toepassingsgebied van de actie, en kan niet alleen werken binnen bedrijven, instellingen, agentschappen en kantoren, maar ook voor andere mogelijkheden te verkennen.

De meest geavanceerde technologie bestaat naast de waardering van objecten en unieke ervaringen: de "made-to-hand", limited editions en werken die het leven van de gemeenschappen te transformeren ook de ruimte krijgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)


Laatst bijgewerkt op August 18, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
17,300 BRL
Locations
Braziliƫ - Sao Paulo
Startdatum: Mar. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2018
Braziliƫ - Sao Paulo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
/ semester