Graad in industrieel management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De huidige complexiteit van de productie-systemen maakt het noodzakelijk een grote capaciteit voor de hulp en ondersteuning van professionals die verantwoordelijk zijn voor de productie van goederen en diensten in een organisatie. Een opleiding in Industrial Management heeft als doel het initiatief en de coördinatie van hun activiteiten.

Industriële behoeften in de organisatie en het beheer van de productie, alsmede op het gebied van onderhoud en de kwaliteit eisen dat de nieuwe professionals hebben een groot aantal vaardigheden die hen in staat stellen om de optimalisatie van de menselijke en materiële middelen van de productieve omgeving . In die zin is de huidige Bachelor Industrieel Beleid, voortbouwend op de basiswetenschappen, verdiept de kennis op het gebied van elektriciteit, materialen en resource management in de industrie, waardoor de toekomstige professionele vaardigheden om hen in staat stellen een onmisbare operationele autonomie in de uitoefening van professionele functies.

De Industrial Management cursus programma geeft afgestudeerden professionele vaardigheden op technologisch gebied van basis en management ondersteuning, zakelijke en sociale. Tijdens hun opleiding hebben de mogelijkheid om de analytische vaardigheden van de economische omgeving te ontwikkelen en om het bedrijf te evalueren, in elke branche, het verwerven van wetenschappelijke en praktische grondslagen voor de industriële processen en operaties diensten, alsmede de optimalisatie begrijpen. Afgestudeerden in Industrial Management zal nog steeds in staat zijn om de planning en coördinatie van de workflows en de verwerking van activiteiten die bedoeld zijn om te produceren met de kwaliteit, tijdig en efficiënt toezicht.

Industrieel beheer: beheer van de productie, het onderhoud, kwaliteit, organisatie van de productie, preventie en bescherming en deelname aan de coördinatie van projecten of de uitvoering van multidisciplinair werken.

Inspectie en licenties: toezicht op en de voorbereiding van de vergunningsprocedures. Technische leiding van vergunningen.

Laatst bijgewerkt op dec 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

À Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV) cumpre formar, a nível superior, técnicos devidamente qualificados em setores carecidos na sua área de influência e promover atividades de inv ... Lees meer

À Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV) cumpre formar, a nível superior, técnicos devidamente qualificados em setores carecidos na sua área de influência e promover atividades de investigação e desenvolvimento, visando a ligação entre o ensino superior e as empresas, como forma de contributo para solucionar os problemas regionais. Lees Minder