Graad in industrieel management

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in industrieel management

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)

De huidige complexiteit van de productie-systemen maakt het noodzakelijk een grote capaciteit voor de hulp en ondersteuning van professionals die verantwoordelijk zijn voor de productie van goederen en diensten in een organisatie. Een opleiding in Industrial Management heeft als doel het initiatief en de coördinatie van hun activiteiten.

Industriële behoeften in de organisatie en het beheer van de productie, alsmede op het gebied van onderhoud en de kwaliteit eisen dat de nieuwe professionals hebben een groot aantal vaardigheden die hen in staat stellen om de optimalisatie van de menselijke en materiële middelen van de productieve omgeving . In die zin is de huidige Bachelor Industrieel Beleid, voortbouwend op de basiswetenschappen, verdiept de kennis op het gebied van elektriciteit, materialen en resource management in de industrie, waardoor de toekomstige professionele vaardigheden om hen in staat stellen een onmisbare operationele autonomie in de uitoefening van professionele functies.

De Industrial Management cursus programma geeft afgestudeerden professionele vaardigheden op technologisch gebied van basis en management ondersteuning, zakelijke en sociale. Tijdens hun opleiding hebben de mogelijkheid om de analytische vaardigheden van de economische omgeving te ontwikkelen en om het bedrijf te evalueren, in elke branche, het verwerven van wetenschappelijke en praktische grondslagen voor de industriële processen en operaties diensten, alsmede de optimalisatie begrijpen. Afgestudeerden in Industrial Management zal nog steeds in staat zijn om de planning en coördinatie van de workflows en de verwerking van activiteiten die bedoeld zijn om te produceren met de kwaliteit, tijdig en efficiënt toezicht.

Industrieel beheer: beheer van de productie, het onderhoud, kwaliteit, organisatie van de productie, preventie en bescherming en deelname aan de coördinatie van projecten of de uitvoering van multidisciplinair werken.

Inspectie en licenties: toezicht op en de voorbereiding van de vergunningsprocedures. Technische leiding van vergunningen.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Portugal)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,500 EUR
Locations
Portugal - Viseu, Viseu
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Portugal - Viseu, Viseu
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan