Graad in internationale betrekkingen

Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in internationale betrekkingen

Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Presentatie

Opgericht in 1999, na een groei van de internationale betrekkingen cursussen in Brazilië, het verloop van de internationale betrekkingen op FASM werd een van de pioniers in de stad São Paulo, en vandaag heeft meer dan een decennium van succes en opleiden van professionals die werkzaam zijn in gebied van onderzoek, de buitenlandse handel, logistiek, financiën, strategie, niet-gouvernementele organisaties en diplomatie.

De cursus is bedoeld om studenten voor te bereiden om te begrijpen, te analyseren en na te denken nieuwe mondiale structuren, zodat ze aan het einde van de cursus, getraind om analyses, advisering en het bedrijfsleven in de internationale arena.

De Internationalistische afgestudeerd aan FASM is in staat om de mogelijkheden van een steeds meer geglobaliseerde wereld te begrijpen en subsidies voor specifieke kwesties die betrokken zijn voorstellen, zowel in de academische wereld en het onderzoek, zowel in de arbeidsmarkt, overheden of de strategieën van riep de derde sector.

Differentiëlen

  • In FASM, de student nabijheid van de leraren - 100% zijn Masters of Artsen - die een beter gebruik en continu leren maakt
  • De onderzoekslijnen van LAI - International Analyse Laboratorium - meestal geworden prominente publicaties op het gebied. Zo hebben studenten hun eerste gepubliceerde werk nog in de vormende jaren
  • Lezingen en seminars met IR professionals, vooral in semi inaugurele klassen Symposium over Latijns-Amerika en de Week van de Internationale Betrekkingen
  • Publicatie van de Inter-betrekkingen, elektronische bulletin bewerkt lopende voor meer dan een decennium
  • Instrumentaal onderwijs van het Engels, Frans en Spaans
  • Uitwisseling van een semester aan de Universiteit van Coimbra, waar de student heeft contact met de Europese academische omgeving, het draaien van deze unieke ervaring credits voor uw cursus
  • Mogelijkheid van andere taalcursussen op de stijging (Mandarijn, bijvoorbeeld), in samenwerking met gespecialiseerde instellingen

Arbeidsmarkt

De afgestudeerden van FASM in vooraanstaande posities in de nationale diplomatie diplomatie van andere landen, grote bedrijven, banken, universiteiten in Brazilië en in het buitenland (zoals leerkrachten of master / doctoraat), niet-gouvernementele organisaties, internationale organisaties of instellingen gerenommeerde onderzoeksinstituten.

De FASM wil de student ontwikkelt alle essentiële vaardigheden in een professionele internationale betrekkingen voor zijn opkomst en succes.

LAI

Het Internationaal Analyse Laboratorium werd geboren in 2002. Space is een studiecentrum dat brengt docenten en studenten in het onderzoek lijnen die de diversiteit van onderwerpen en belangen op het gebied van internationale zaken te uiten.

De LAI heeft een kamer op basis beschikbaar voor alle studenten en docenten van de opleiding, met tijdschriften, studie tafels, computers en ruimte voor extra lessen.

In de tien jaar van het bestaan, studenten en docenten het opzetten van projecten op het gebied van antropologie, het internationaal recht, internationale politiek, internationale marketing, sociologie en geografie, onder anderen.

Zo publicaties gerangschikt van de LAI structuur hebben vermenigvuldigd: Politiek en internationale conflicten, kijkt naar het oosten en de VN in de eenentwintigste eeuw zijn het resultaat van de Weken van de internationale betrekkingen; de Internationale Notes verzameling publiceert de beste cursus afsluiting werk van afgestudeerde studenten; en de Inter-Relations tijdschrift heeft overtroffen de tweede tien edities.

De manier waarop ze werken en academische voorstel wordt erkend in heel Brazilië en de resultaten van onderzoek en publicaties zichtbaarheid opgedaan in het land en ook daarbuiten. De LAI, enkelvoud onderzoekscentrum in het panorama van RI in Brazilië, is een mijlpaal en differentiële loop van Internationale Betrekkingen FASM. Een plek om te onderzoeken, te bespreken, te leren en te onderwijzen.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Brazilië - São Paulo, São Paulo
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Brazilië - São Paulo, São Paulo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan