Graad In Internationale Hotel Management

Universidad Anáhuac Cancún

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad In Internationale Hotel Management

Universidad Anáhuac Cancún

Het leven is een continue besluitvorming, en het is deze beslissing die wordt smeden onze toekomst. Hier heeft u de mogelijkheid van beroepsopleiding van topkwaliteit met een sterke opleiding model en een tutorial programma dat u zal helpen bij uw professionele en persoonlijke training met een uitwisselingsprogramma dat internationaal erkende universiteiten in de toeristische sector en stageprogramma biedt op accommodatie en toeristische bedrijven in Cancun.

De Bachelor of International Hotel Management Anahuac is een persoon met een degelijke professionele, intellectuele, menselijke, sociale en geestelijke vorming die streeft bovenal waarheid en het goede; en streeft ernaar om leiding te geven voor de transformatie van de samenleving en cultuur.

Het is een professionele leider in staat om de strategische rol van hotel ontwikkeling visualiseren gedurende de mondiale markt, dus de verantwoordelijkheid voor het algemene beheer onder de hoogste normen van kwaliteit, zowel in de private als in de publieke, sociale en met de natuurlijke omgeving.

Studie in Cancún: • Onze campus is de grootste en belangrijkste toeristische bestemming en hotel in Mexico en één van de belangrijkste internationaal; gezien het feit dat Cancun en de Riviera Maya voeg de hoeveelheid van 85.000 liter. • Na ontvangst van twee bachelordiploma's: een diploma van de Universidad Anáhuac Cancún en de andere door Le Cordon Bleu in Parijs. • Ruime ervaring in het koppelen van universiteiten en toeristische bedrijven om passende mix van theoretische en praktische activiteiten te waarborgen. • Stages 1800 uur voor de beste hotels in Cancun en de Riviera Maya. • uitwisselingen en stages in het buitenland, waar onze studenten hebben professionele ervaring in landen als China en de VS, het ervaren van nieuwe culturen en andere talen leren. • Afgestudeerden van de Bachelor of International Hotel Management hebben het voordeel van afstuderen met zowel Engels en Duits.

https://www.facebook.com/ViveAnahuacCancun

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
4 - 5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
36,000 USD
Locations
Mexico - Cancún, Quintana Roo
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Mexico - Cancún, Quintana Roo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan