Graad in multimedia techniek

laSalle Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in multimedia techniek

laSalle Barcelona

lasallebarcelona

La Salle was de eerste universiteit in Spanje tot universitaire studies in Multimedia Engineering (1996) aan te bieden en op de eerste en enige officiële Degree in Multimedia Techniek hele staat (2008) aan te bieden. We hebben meer dan 12 jaar van de vorming en vermeerdering van onze afgestudeerden / das heel Europa.

PUBLIEK

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent.
 • Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje.
 • Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar.
 • Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) aan de UNED (www.uned.es) te voldoen.
 • Die studenten die toegang hebben tot de gedeeltelijke studies diploma (of afgerond) cursados ​​buiten de Spaanse staat, moet een certificaat van uw eigen universiteit te brengen, omdat hun diploma is ambtenaar in zijn land.
 • Als u een van deze eisen te voldoen kunt u het proces voor de toelating van La Salle, eigen voor elke klasse starten.

BEREIDT PAR

Met dank aan het kruis kenmerk van Multimedia en haar strategische positie, afgestudeerden / das passen hun kennis in elk type van de industrie: medisch, voor gehandicapten groep, sportieve, culturele, educatieve, risicopreventie, het herstel van het historisch geheugen, artistieke , entertainment of strategisch advies, onder vele anderen.

Enkele voorbeelden van cutting-edge projecten zijn de uitvoering van verschillende disciplines vrijwel herbouwen van een gebouw, chirurgische simulatoren op basis van Virtual Reality technologie en beeldverwerking, een systeem mp3 audiogidsen aanpasbaar aan elke mobiel, web managers bij te dragen aan de digitale geletterdheid van de bevolking of de mechanismen van e-business en interactieve marketing die kunnen worden gebruikt in krachtige marketing campagnes.

EISEN

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • * Vanaf de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • * Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • * Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer).
 • * Als u al een universitair diploma.
 • * Als u het toelatingsexamen tot de universiteit die meer dan 25 jaar.
 • * Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) in de UNED voldoen

BELANGRIJKE PUNTEN

 • Oefent in individuele laboratoria: het Medialab, die de Zuid-Europa met 24 infrarood camera VICON ultra high performance grootste lab Motion Capture in Real Time (mocap) en UserLab, lab Usability en Centered Design de gebruiker met meer projectie op Europees niveau en Eye Tracking apparatuur.
 • U kunt werken met veel perifere Virtual Reality in de creatieve laboratorium "Mediadome" engine interdisciplinaire gebied van Serious Games, creativiteit, innovatie en theorie toegepast op allerlei contexten Games.
 • De academische programma is zeer praktisch. U vindt de levenscyclus van een multimediaal product leren door alle fasen (onderzoek, brainstormen, pre-ontwerp, testen, ontwikkeling, levering, recycling, enz.), De noodzakelijke rollen (producent, ontwerper, programmeur, manager, etc.) en de verschillende disciplines en toepassingsgebieden (herstel van het historisch geheugen, cultuur, sport, geneeskunde, vrije tijd, onderwijs, enz.).
 • Door de grote vraag op de arbeidsmarkt van multimedia-ingenieurs die zijn getraind in zowel de technologie en design. De huidige en toekomstige behoefte aan multimedia techniek in de prestigieuze Europese rapport Career Space geciteerd, ondersteund door bedrijven als Nokia, Philips, Siemens, IBM en Intel, onder anderen
Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
 • Catalan
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan