Graad In Politieke Wetenschappen En Administratie

Universidad Europea del Atlántico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad In Politieke Wetenschappen En Administratie

Universidad Europea del Atlántico

Licentiaat in de Politieke Wetenschappen en Bestuurskunde

Studies in de Politieke Wetenschappen en Bestuurskunde in Spanje zijn geconsolideerd in de afgelopen decennia, tot vandaag uitgegroeid tot een hoge vraag mate en booming met groot belang uit het oogpunt van academische en professionele uitzicht.

Training in de Politieke Wetenschappen en Administration bereidt studenten te analyseren en in te grijpen in de sociale en politieke problemen en geeft het een diepe betrokkenheid bij de ontwikkeling en de communicatie tussen de landen, culturen en beschavingen.

Het curriculum is gebaseerd op een multi-disciplinaire opleiding die de theorie en de praktijk van de verschillende vakgebieden nauw verwant zijn, zoals politieke wetenschappen, economie, sociologie, enz. Combineert

Grade duikt in een formatie die de student gestoken in werk contexten van verschillende soorten mogelijk maakt, in lijn met de scopes van het beroep. In deze zin, deze studies bieden een kans om een ​​specialisatie te beginnen door het aanbieden van vermelding in Internationale Betrekkingen (MRELINT).

UNEATLANTICO methode richt zich op het bereiken van een praktijkgericht leren en actieve participatie van studenten in het onderwijsproces. Om dit te doen, het werkt in kleine groepen en in multidisciplinaire teams, het koppelen van projecten en stages, alsmede het uitvoeren van mentoring en begeleiding om leerlingen te ontwikkelen volledig afgestemd op de eisen van de hedendaagse werkplek vaardigheden wordt begunstigd.

Professionele Uitstapjes

De graad in politieke wetenschappen en administratie stelt de afgestudeerde om te oefenen als:

  • Analist publiek en internationaal beleid: openbare orde evalueert binnen- en buitenlands beleid, en stelt manieren om publieke prestaties te verbeteren.
  • Lokale Development Agent: definiëren, het programma en de activiteiten worden uitgevoerd om integrale ontwikkeling, lokaal, met een beroep op de nationale samenwerking, internationale organisaties en donorlanden. Het ontwerpt ook strategieën voor het bevorderen van ondernemerschap, het scheppen van werkgelegenheid, duurzame ontwikkeling, maatschappelijke betrokkenheid en de revitalisering van het sociale weefsel.
  • Politiek analist: interpreteert de maatschappelijke werkelijkheid en de nationale en internationale beleid en de standpunten van de verschillende actoren die betrokken zijn bij hen. Definieert politieke scenario's, evalueert doelstellingen, design strategieën en campagnes van de politieke, sociale en institutionele organisaties. Monitoren en testen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van indicatoren voor de sociaal-politieke besluitvorming.
  • Advies en nationale en internationale consultant: ontwikkelt en technische adviezen voor nationale en internationale beleid.
  • Onderwijs en onderzoek in het midden en hogere leer.

Tweetalig onderwijs

Momenteel is een van de essentiële instrumenten van de internationale communicatie en de sleutel die de mogelijkheden opent naar een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland, is Engels. In ons land, 80% van de vacatures langer vereisen een uitstekende beheersing van de taal en, in veel gevallen, dit criterium wordt opgelegd over anderen als het record of carrière.

Dat is de reden waarom de Europese Atlantic University studenten in alle kwaliteiten van tweedejaars studeert Engels als een verplicht vak, en van de voortzetting van derde jaar ook complete cursussen in deze taal.

Voor het vorige niveau van het Engels is niet een belemmering voor de toegang tot onderwijs, UNEATLANTICO biedt persoonlijke instructie, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten het bereiken van een voldoende kennis van het Engels om die onderwerpen met succes te overwinnen van de loopbaan.

Dus, ongeacht hun niveau van het Engels te beginnen met een wereldwijde ondersteuning plan op basis van mentoring, specifieke materialen en zeer kleine werkgroepen, kunnen studenten de lessen volgen in een Spaans / Engels tweetalige systeem en geleidelijk end tweetalige vaardigheden worden verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Santander
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Santander
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan