Graad In Toegepaste Talen

Universidad Europea del Atlántico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad In Toegepaste Talen

Universidad Europea del Atlántico

Licentiaat in de Toegepaste Talen

De Europese Atlantic University omvat de Bachelor diploma Toegepaste Talen in haar aanbod van studies om te reageren op de training behoeften en belangen van de studenten die wensen om de taalkundige expert beroepsprofiel te verwerven. Dat wil zeggen, degenen die willen hun universitaire opleiding rond de productieve en receptieve beheersing van meerdere talen en hun directe toepassing in verschillende gebieden van het werk te articuleren.

In deze zin, de mate van toegepaste Talen presenteert een nieuwe studie in de Spaanse universitaire context, volledig aangepast aan de eisen van de arbeidsmarkt en aangepast aan de kenmerken van de moderne maatschappij: meertalig, globale en digitaal. De onderscheidende kenmerken zijn:

 • Het ontwerpen van een plan drietalige studies waarin de student een niveau bereikt tijdens de training inEnglish en Spaanse C2 en C1 niveau in een tweede vreemde taal (Frans of Duits).
 • Mogelijkheid om een ​​derde vreemde taal (Frans of Duits) te bestuderen en het bereiken van een C1-niveau.
 • Mogelijkheid om te beginnen zich te specialiseren in een professionele veld door een van de volgende zinnen:
 • Talen en educatieve omgevingen (MLENyENTEDU).
 • Talen en zakelijke omgevingen (MLENyENTEMP).
 • Het grootste belang voor stages, waarom krijgen ze een gewicht van 12 studiepunten in het curriculum.
 • Vooral aan de overname van de aandacht computer en informatievaardigheden.
 • Beschikbaarheid van moderne faciliteiten die het mogelijk maken de studenten om praktische vaardigheden te ontwikkelen Grade: klaslokaal computerprogramma's en computerondersteund vertalen talenpracticum.

Professionele Uitstapjes

Studenten die de opleiding kunnen oefenen als voltooien:

 • Hoogleraar talen op verschillende onderwijsniveaus.
 • Redacteur, uitgever, redacteur en vertaler van teksten en mondelinge en schriftelijke producties.
 • Taal en communicatie adviseur en zakelijke protocol, institutionele of organisatorische omgevingen.
 • Taalkundige en culturele bemiddelaar in sociale instellingen.
 • Designer winst geautomatiseerd taalkundige omgevingen.
 • Werknemer administratieve en technische documentaire in meertalige omgevingen.
 • Planner taalbeleid.

Drietalige Training

Graden in de vertaal- en tolkdiensten en toegepaste Talen studenten opleiding krijgen drietalig: Spaans, Engels en Frans of Duits. Om toegang te krijgen studies studenten moeten een niveau B1 in het Engels aan te tonen. In het geval van de Franse en Duitse, geen voorkennis vereist.

Taal training wordt aangeboden in het Engels gedurende de studies stelt studenten in staat tot een niveau van beheersing van de taal (C2) te bereiken en dus in een positie om te concurreren op de arbeidsmarkt op gelijke voet met afgestudeerden van deze graden in andere Europese landen.

Om dit te doen, hebben we een curriculum waarin ontworpen, naast studenten Engels leren vanaf het eerste jaar, 50% van de verplichte vakken hebben deze taal als de taal.

Ook in deze kwaliteiten studenten moeten kiezen voor een tweede vreemde taal te leren: Frans of Duits. In dit geval, ondanks start de school zonder voorkennis, het trainen van studenten krijgen vanaf het eerste jaar kunnen ze zowel mondelinge en schriftelijke vaardigheden (C1-niveau) in de tweede cyclus proefpersonen onderwezen in de volgende talen beheersen.

Oefen je Profession

De Campus van de Europese Atlantic University is ontworpen voor studenten om in de praktijk zijn beroep van het eerste jaar gezet. Zo heeft de universiteit beschikt over moderne faciliteiten en goed uitgerust werkplekken waar ze zich voortplanten.

Studenten in de rangen in de Toegepaste talen en vertaling en vertolking zal worden gekoppeld vanaf het eerste jaar van de School van de talen en de vertaling en vertolking Center van de universiteit, waar ze kunnen, begeleid door professionals, observeren en participeren in concrete gevallen. Deze ervaringen hen in staat stellen op de hoogte van het begin van de taal behoeften die voortvloeien uit het gebruik van de taal in deze werken de instellingen en de specifieke vaardigheden gevraagd en waarin, daarom moet zich meer richten tijdens hun opleiding proces aandacht en streven zich te ontwikkelen. Het docententeam stimuleert studenten om betrokken te raken in het leven op de campus krijgen, begeleidt ze projecten en ideeën die hen in staat om hun carrière vanaf de eerste dag tot de ontwikkeling te zetten. Het educatieve model is niet beperkt tot aan de buitenschoolse activiteiten van de studenten, maar om hun theoretische en praktische opleiding en de volledige betrokkenheid van studenten in hun professionele omgeving te waarborgen. Leerkrachten, docenten zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van en het toezicht op de werkzaamheden van studenten en daarmee het bevorderen van de optimalisatie van het contact met de werkende wereld.

Daarnaast heeft de universiteit heeft veel stage overeenkomsten met bedrijven uit verschillende sectoren dat de universiteit leren aanvullen en bevorderen van de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden die nodig zullen zijn bij het solliciteren naar een baan. De Europese Atlantic University helpt je om je dromen te implementeren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Duits
 • Spaans
 • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Santander
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Santander
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan