Graad in werktuigbouwkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Presentatie

De doelstelling van de nagestreefde Werktuigbouwkunde cursus is de opleiding van menselijke hulpbronnen in de verschillende gebieden van dit wetenschappelijk gebied met de nodige vaardigheden, kritisch denken en arbeidsethos aan de technologische behoeften van ondernemingen en economische organisaties, nationaal en internationaal te voldoen.

Zijn curriculum is gebaseerd op een gedegen theoretische en praktische basis van de wiskunde, natuurkunde, design en materialen om zo een technische en wetenschappelijke opleiding op tertiair niveau op het gebied van machinebouw, energie, automatisering, management, industrieel onderhoud te bereiken , simulatie en vervaardiging van producten.

De cursus heeft een set van labs die studenten in staat stellen, in aanvulling op een beter begrip van de kennis, het verwerven van vaardigheden van praktische aard, en om het bestaan ​​van een workshop laboratorium waar jaar projecten finale worden ontwikkeld op het niveau van de simulatie te benadrukken en executie.

Professional uitgangen:

Gezien de opleiding door het profiel graad in Mechanical Engineering, de afgestudeerden in staat zijn om functies in diverse sectoren activiteiten, zoals:

  • Audit;
  • Projecten en consulting evaluatie;
  • Onderwijs;
  • Energie-efficiëntie en airconditioning;
  • Onderhoud en kwaliteitscontrole;
  • Onderzoek, ontwikkeling en industriële innovatie;
  • Lichamen van de centrale en lokale overheid;
  • Productieapparatuur en consumptiegoederen, met name op het gebied van mechanische en thermische apparatuur;
  • Productie en distributie van energie.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

À Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV) cumpre formar, a nível superior, técnicos devidamente qualificados em setores carecidos na sua área de influência e promover atividades de inv ... Lees meer

À Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV) cumpre formar, a nível superior, técnicos devidamente qualificados em setores carecidos na sua área de influência e promover atividades de investigação e desenvolvimento, visando a ligação entre o ensino superior e as empresas, como forma de contributo para solucionar os problemas regionais. Lees Minder