Graad In Wetenschap En Levensmiddelentechnologie

Universidad Europea del Atlántico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad In Wetenschap En Levensmiddelentechnologie

Universidad Europea del Atlántico

Degree in Science and Technology Eten

Het curriculum van de opleiding in Science and Technology van Food UNEATLANTICO biedt moderne en kwaliteit van het onderwijs in alle professionele velden die voedsel technoloog kan ontvouwen, met bijzondere nadruk op zaken in verband met voedselveiligheid en het beheer , verwerking en innovatie op het gebied van food design.

Technologische vooruitgang en nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen op het gebied van voeding en voedsel technologie, hebben een grote vraag naar professionals getraind in deze tak van de gegenereerde kennis. Zo kunnen afgestudeerden van deze mate in UNEATLANTICO werken in de eerste nationale industriële sector: de Spaanse Voedingsindustrie. Deze sector sloot het jaar 2012 met een netto-omzet van € 86.298.000, een cijfer dat 7,6% van het bbp vertegenwoordigt.

De Faculteit der Gezondheidswetenschappen beschikt over moderne faciliteiten die het mogelijk maken de studenten om de praktische vaardigheden van voedsel technoloog uitvoerig ontwikkelen. Deze faciliteiten omvatten een laboratorium van de Biochemie en Fysiologie, één van Food Science and Technology Voedsel en tenslotte, een van Culinair en Food Technology.

Professionele Uitstapjes

Deze graad levert kennis voor de professionele ontwikkeling in de volgende gebieden:

  • Eten analyse.
  • Het beheer en de kwaliteit controle processen van de voedingsindustrie en het gebruik van bijproducten en afvalbeheer.
  • Ontwikkeling en innovatie van processen en voedingsproducten.
  • Marketing, communicatie en marketing voedsel.
  • Voedselverwerking.
  • Legal, wetenschappelijk en technisch advies, zowel publiek als privaat.
  • Onderwijs en onderzoek.
  • Consulting en de ontwikkeling van andere activiteiten als liberale professional.

Tweetalig onderwijs

Momenteel is een van de essentiële instrumenten van de internationale communicatie en de sleutel die de mogelijkheden opent naar een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland, is Engels. In ons land, 80% van de vacatures langer vereisen een uitstekende beheersing van de taal en, in veel gevallen, dit criterium wordt opgelegd over anderen als het record of carrière.

Dat is de reden waarom de Europese Atlantic University studenten in alle kwaliteiten van tweedejaars studeert Engels als een verplicht vak, en van de voortzetting van derde jaar ook complete cursussen in deze taal.

Voor het vorige niveau van het Engels is niet een belemmering voor de toegang tot onderwijs, UNEATLANTICO biedt persoonlijke instructie, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten het bereiken van een voldoende kennis van het Engels om die onderwerpen met succes te overwinnen van de loopbaan.

Dus, ongeacht hun niveau van het Engels te beginnen met een wereldwijde ondersteuning plan op basis van mentoring, specifieke materialen en zeer kleine werkgroepen, kunnen studenten de lessen volgen in een Spaans / Engels tweetalige systeem en geleidelijk end tweetalige vaardigheden worden verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Oefen je Profession

De Campus van de Europese Atlantic University is ontworpen voor studenten om in de praktijk zijn beroep van het eerste jaar gezet. De Faculteit der Gezondheidswetenschappen beschikt over moderne faciliteiten die het mogelijk maken de studenten om de praktische vaardigheden van Grado, met inbegrip van een aantal technische laboratoria (biochemie en fysiologie, voedsel wetenschap en levensmiddelentechnologie, culinaire technologie en gastronomie), computer kamers en op grote schaal te ontwikkelen Voeding kliniek waar de studenten hun vaardigheden kunnen oefenen in overleg in een totaal live omgeving en maak een eerste contact met echte patiënten.

Het docententeam stimuleert studenten om betrokken te raken in het leven op de campus krijgen, begeleidt ze projecten en ideeën die hen in staat om hun carrière vanaf de eerste dag tot de ontwikkeling te zetten. Het educatieve model is niet beperkt tot aan de buitenschoolse activiteiten van de studenten, maar om hun theoretische en praktische opleiding en de volledige betrokkenheid van studenten in hun professionele omgeving te waarborgen.

Daarnaast heeft de universiteit heeft veel stage overeenkomsten met bedrijven uit verschillende sectoren dat de universiteit leren aanvullen en bevorderen van de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden die nodig zullen zijn bij het solliciteren naar een baan. Leerkrachten, docenten zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van en het toezicht op de werkzaamheden van studenten en daarmee het bevorderen van de optimalisatie van het contact met de zakenwereld. De Europese Atlantic University helpt je om je dromen te implementeren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Santander
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Santander
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan