Graad in architectuurfundamentals in het Engels

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Op de School of Architecture van de Universidad Europea trainen we architecten die bereid zijn om te reageren op de eisen van de maatschappij en de arbeidsmarkt door de transversale opname in het curriculum van principes en kennis met betrekking tot duurzaamheid en milieu, toegankelijkheid , internationaliteit, communicatievaardigheden (in het Spaans en Engels), bedrijfsbeheer of efficiënt gebruik van nieuwe technologieën

De Degree in Fundamentals of Architecture Master's Degree is een geldige Europese kwalificatie voor het uitoefenen van het beroep van Architect in de hele Europese Unie, waardoor je een complete multidisciplinaire training krijgt op alle gebieden die onder architectuur vallen: projectontwerp, stedenbouw, duurzaamheid, management, training technische, grafische training, communicatieve vaardigheden, kritische geschiedenis en professionele praktijk.

Deze training wordt toegepast volgens de Europese modelworkshop - praktisch leren - waarin studenten projecten ontwikkelen die op een geïntegreerde manier worden begeleid door professoren van verschillende profielen, waarbij case-studies worden opgelost die niet lokaal maar wereldwijd zijn.

Een belangrijk punt is de internationaliteit, omdat de student ervoor kan kiezen om alle cursussen in het Engels 100% te studeren, alles in het Spaans, of een aantal vakken in het Spaans en anderen in het Engels te kiezen, zowel in Degree als Master.

Daarnaast heeft de School of Architecture zijn portfolio versterkt met de mogelijkheid om samen met de Degree in Fundamentals van de Architecture Master's Degree in Architecture, de Double Degree met NSAD (San Diego, Verenigde Staten) 100% in het Engels te studeren.

Waarom de EU?

 • Innovatief leermodel
 • Technologie in de klas. We zijn klaar
 • Internationaliteit.
 • Actieve leraren met een solide professioneel traject.

Als u van buiten de Gemeenschap van Madrid komt en een persoonlijk programma wilt doen, vindt u een geschikte accommodatie voor uw behoeften: nabijheid tot de campus, veiligheid, comfort, academische omgeving, goede service, kwaliteitsmeubilair, enz. Dankzij de twee residenties voor studenten die Universidad Europa heeft, zowel op de campus zelf als met een capaciteit voor meer dan 550 mensen, met alle nationale, academische en veiligheidsbehoeften die je als student nodig hebt.

Deze woningen zijn bedoeld voor studenten, maar ook voor die professoren of personeelsleden die het op een bepaald moment nodig hebben: wetenschappelijke, artistieke of culturele uitwisseling, of zelfs voor een andere persoon wiens verblijf direct of indirect verband houdt met de universiteit.

Kwaliteitsgarantie

De Universidad Europea heeft een breed scala aan erkenningen die de academische kwaliteit ervan garanderen. Specifiek, het heeft enkele van de volgende prestigieuze prijzen, zoals: de Seal of European Excellence 500, Quali-cert of Madrid Excelente.
In de internationale accreditatierating QS Stars heeft de Universidad Europea in totaal vier van de vijf sterren behaald in de internationale kwaliteitsaccreditatie van de 'QS Stars'. Dit externe accreditatiesysteem bepaalt het niveau van uitmuntendheid dat universiteiten op verschillende gebieden bereiken. De Universidad Europea heeft de maximale score van vijf sterren behaald in Employability, Teaching, Facilities en Social Responsibility van de rating.

Als student aan de Universidad Europea de Madrid heb je vanaf de eerste dag contact met de beste professionals. Op elk moment, met de goedkeuring van het corresponderende orgaan van de universiteit, zullen deze professoren op u kunnen rekenen in hun projecten, waardoor u geniet van uw eerste werkervaringen in een gekwalificeerde omgeving.

De Universidad Europea van Madrid doet een belangrijke inspanning, zodat de meest prestigieuze architecten workshops en seminars geven waarin het directe contact met de student overheerst. Op deze manier weet u uit de eerste hand de werkmethodieken van professionals zoals Christian Kerez, Antón García-Abril, Alejandro Zaera, Fernando Menis, Toyo Ito, William Curtis, Peter Cook, Jacob van Rijs of Thom Mayne.

Carrièremogelijkheden

RAADPLEEG DE PROFESSIONELE VERTREKKEN VAN HET GEBIED VAN DE ARCHITECTUUR

De kwaliteit van de training die u zult krijgen aan de School of Architecture van de Universidad Europea van Madrid, die varieert van het generalistische profiel van de Architect tot de meest geavanceerde technische specialisatie, zal u een hoge inzetbaarheid bieden, zowel in Spanje als in het buitenland. Je wordt de best gekwalificeerde professional om multidisciplinaire teams te leiden in de bouwsector.
In de meeste gevallen begint de integratie op de arbeidsmarkt in de laatste jaren van de loopbaan, met samenwerkingsverbanden in architectuurstudio's of bedrijven in de sector.

 • Tot de vele vacatures die u kunt kiezen behoren het volgende:
 • De praktijk van het beroep van architect in de nationale en internationale reikwijdte.
 • Ondernemer van innovatieve en creatieve projecten in architectenbureaus, of in bedrijfsprojecten van disciplines die al dan niet gerelateerd zijn aan architectuur.
 • Manager van bedrijven met betrekking tot bouw, stedenbouw, ontwerp of cultureel management.
 • Vastgoedadviseur gespecialiseerd in beheer, programmering, verwerving en verkoop van gronden en gebouwen.
 • In de publieke sector, door middel van opposities, op gemeentelijk, autonoom, staats- en / of Europees niveau.
 • Criticus van kunst en architectuur, redacteur in gespecialiseerde tijdschriften, evenals alle andere werkzaamheden in verband met de promotie van artistieke activiteiten gerelateerd aan architectuur en ontwerp
PROFESSIONELE PRAKTIJKEN:

Alle studenten volgen professionele stages in de meest prestigieuze architectuurstudio's, dus ze komen vanaf de eerste dag in contact met de beste professionals.
Elk trimester organiseren we bijeenkomsten in de vorm van projectworkshops of seminars tussen onze studenten en de huidige architecten / intellectuelen die we het meest interessant achten voor hun vorming, zoals Ma Yansong, Sou Fujimoto, Gerard Mortier, Fernando Romero, Christian Kerez, Anton Garcia-Abril , Toyo Ito, Marcos Cruz, Stefano Boeri, Iñaki Abalos, Beatriz Colomina of François Roche.

opnames

Het toelatingsproces om enkele van de graden van de Universidad Europea te bestuderen, wordt uitgevoerd door enkele eenvoudige stappen te volgen die in feite bestaan ​​uit het aanleveren van een specifieke documentatie, het maken van een toegangstest en het afronden van de formalisering van de registratie.

AIDS

Bij de Universidad Europea hebben we een volledig systeem van financiële hulp tot uw beschikking om de betaling van uw opleiding te vergemakkelijken. Enkele voorbeelden zijn:

 • Betalingsflexibiliteit
 • Uitgestelde maandelijkse betaling
 • Hulp voor prompte betaling
 • Hulp voor voortgezette studies
 • Steun voor gelijktijdigheid van studies
 • Hulp voor het hebben van een familielid in de Universidad Europea
 • TOP PROGRAMMA: 50 beurzen van 50% korting op onderwijs gericht op nieuwe studenten in opleidingen (eerste jaar) die een hoge academische prestatie hebben laten zien in de stadia voorafgaand aan het universitair onderwijs.

FINANCIERING

Van de Universidad Europea hebben we verschillende overeenkomsten met banken ondertekend om u te helpen bij het financieren van uw studies.

Download de informatieve PDF met het studieplan en universitaire beurzen.

beurzen

We hebben beurzen, beurzen, bonussen en financiële ondersteuning gecreëerd om u te helpen het beste van uzelf te bereiken door middel van het beste onderwijs.

In het jaar 2013-14 werden meer dan 800 beurzen van meer dan 3,5 miljoen euro toegekend aan de studenten van de Universidad Europea .

Universidad Europea Scholarships

Uitstekende scholarships Pedro Alonso: beurzen gericht op studenten van de Degree in Medicine

Universidad Europea Scholarships: steun die rekening houdt met het sociaaleconomische niveau en de academische prestaties van de student.

Juan Abelló Scholarships: gericht aan postdoctorale studenten van de Business Area

Officiële beurzen
 • Beurzen van het ministerie van Onderwijs: www.educación.es
 • Beurzen van de gemeenschap van Madrid: www.emes.org
 • Beurzen voor nieuwe studenten in het hoger beroepsonderwijs in privécentra: www.madrid.org
 • Erasmusbeurzen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Lees meer

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Lees Minder
Madrid , Sjanghai , San Diego , Irvine , Valenciaanse Gemeenschap , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Spanje Online , Las Palmas de Gran Canaria + 9 Meer Minder