Graad in de biotechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Versterk uw creatieve vermogen en het genereren van ideeën als een manier om biotechnologisch onderzoek en de technologische toepassingen ervan vooruit te helpen in sectoren zoals gezondheidszorg, farmaceutica, agro-voedsel, chemische of milieu.

The Degree in Biotechnology van de Universidad Europea past Project Based Learning toe: van kleine projecten in een onderwerp tot grote transversale projecten langs een complete cursus, waar je kunt werken aan de ontwikkeling van een echt biotechnologisch proces, vanuit het laboratorium poyata tot de commercialisatie van het product. Kun je je voorstellen dat je de strategie van klonen en expressie van een gen van biotechnologisch belang ontwerpt en in praktijk brengt? Het is hier mogelijk

Omdat je vanaf de tweede graad de mogelijkheid hebt om vroegtijdig te worden ondergedompeld in biotechnologisch onderzoek dat werkt met onderzoeksprofessionals en om een ​​studiebeurs als assistent-student te krijgen. Omdat je leraren zult hebben die wereldleiders zijn op hun gebied van kennis.

Opdat u het meeste uit ons Project Based School-model kunt halen, stelt de Faculteit voor Biomedische en Gezondheidswetenschappen u de modernste faciliteiten ter beschikking die zijn uitgerust met de materialen die door professionals in de belangrijkste onderzoekscentra worden gebruikt, zoals: Gespecialiseerde laboratoria in de biogeneeskunde, biologie, genetica, microbiologie, scheikunde, farmaceutische technologie, enz.; Laboratorium voor de ontwikkeling van biotechnologische projecten, onderzoekslaboratoria geleid door vooraanstaande onderzoekers.

Naast faciliteiten buiten de universiteit in centra van erkend nationaal en internationaal onderzoeksprestig zoals: Hogere Raad voor Wetenschappelijk Onderzoek (CSIC), Carlos III Health Institute for Immunology en Virology praktijken of het Onderzoekscentrum van de Paraplegics Hospital of Toledo voor de ontwikkeling van meer complexe praktijken van de graad die het gebruik van grote apparatuur vereisen. En natuurlijk onze werkruimtes, bioinformatica klaslokalen, Hub Emprende, etc.

Tijdens het laatste jaar van de opleiding in de biotechnologie, zul je ook op nationaal en internationaal niveau stage lopen bij de belangrijkste instellingen, onderzoekscentra en bedrijven in de biotechnologiesector, die je in staat stellen om alle opgedane kennis op te starten: Bedrijven die banden hebben met ASEBIO, Hogere Raad van Wetenschappelijk onderzoek (CSIC), de ziekenhuisgroep Quirónsalud, en in biotechnologische en farmaceutische bedrijven zoals Genómica, ERCROS, Lilly, BMS, Quintiles, enz.

Aanvullende training:

Aan het einde van je studie krijg je ook twee eigen graden in innovatieve en professionele velden van de biotechnologie: Deskundige cursus in moleculaire architectuur in de biologie en de deskundige cursus in management van biotechnologische bedrijven en internationale projecten IDI

internationaliteit:

Je kunt een deel van je studie volgen aan universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Kroatië of de Verenigde Staten, met een verblijf aan de University of Riverside, in Californië, een van de meest prestigieuze centra voor dit gebied. Op deze manier behaalt u een dubbele graad in de biotechnologie van de Universidad Europea en het postgraduaat Diploma in Biotechnology Management aan de UC Riverside University (Californië), waarmee u ook zes extra maanden werkervaring in de biotechnologiesector kunt verlengen in Verenigde Staten

Academisch model

Praktische, nuttige, echte training:

Als student van de opleiding in de biotechnologie van de Universidad Europea leert u volgens de methodologie van Project Based School, die bestaat uit een volledig innovatief leersysteem, waar u plezier zult hebben van het leren en werken aan echte biotechnologische onderzoeksprojecten en een buitengewoon praktische en multidisciplinaire training kunt krijgen. Hiervoor gebruiken we methodologieën zoals:

 • Enquiry Based Learning, waar we u zullen helpen om een ​​eigen en innovatief onderzoeksidee te ontwikkelen gedurende de eerste twee academische jaren, en u alle nodige tools te geven zodat uw idee kan worden omgezet in een echt zakelijk project. Hiervoor hebben we Hub Emprende, waar grote ideeën bedrijven worden. Ondernemerschapsprogramma's voor startups en een co-working space om uw project vooruit te helpen.
 • Project Based Learning, van kleine projecten in een vak tot grote transversale projecten langs een complete cursus, waar je kunt werken aan de ontwikkeling van een echt biotechnologisch proces, van de laboratorium pollata tot de commercialisering.

Dit alles met een geïndividualiseerde academische follow-up, evenals de steun van een persoonlijke mentor die u in uw academische en professionele loopbaan begeleidt.

uitrusting

De Universidad Europea van Madrid stelt u de meest innovatieve faciliteiten ter beschikking waarin u in simulatieomgevingen kunt werken door middel van echte onderzoekscases, waarmee u op een veilige manier de opgedane kennis kunt toepassen en basisvaardigheden kunt ontwikkelen voor uw toekomstige functie. Ik werk als biotechnoloog.

De plaatsen waar deze vaardigheden worden verbeterd, zodat u in echte technologische onderzoeks- en ontwikkelingsomgevingen werkt, zijn:

 • Gespecialiseerde laboratoria uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur en computerapparatuur waarin u alle kennis experimenteel toepast: biomedische middelen, biologie, genetica, microbiologie, chemie, farmaceutische technologie, enz.
 • Onderzoekslaboratoria geleid door onderzoekers van het eerste niveau en waarin scholasterschapsstudenten samenwerken
 • Voorzieningen van de CSIC en de Carlos III Health Institute for Immunology-praktijken. Samenwerking met het onderzoekscentrum van het ziekenhuis van paraplegie van Toledo voor de ontwikkeling van meer complexe praktijken van het diploma waarvoor grote teams nodig zijn.
 • Werkruimtes, bioinformatica klaslokalen, Hub Emprende, etc.
 • Gesimuleerd ziekenhuis Meer informatie over simulatieomgevingen en experimentele laboratoria

Expert cursussen

Samen met je studiekeuzes voer je twee expertcursussen uit

Expertcursus Moleculaire architectuur in de biologie (9 ECTS), waarmee u wordt opgeleid in een van de meest innovatieve gebieden van de biotechnologie, zoals docking en moleculaire dynamica. Je leert het rationele ontwerp van medicijnen, fytofarmaca en nutraceuticals, de identificatie van pathologiedoelen, het rationele ontwerp van biokatalysatoren, enz. Een professioneel veld met een groeiende vraag dat grote besparingen in kosten en tijd voor de biotechnologische en farmaceutische industrie mogelijk maakt.

Dit expertprogramma heeft een duur van 9 ECTS die hij na het derde jaar geeft.

Deskundige cursus in management van biotechnologische bedrijven en internationale projecten ID i (12 ECTS), waarmee u wordt getraind in de werking van biotechnologiebedrijven, intellectuele eigendom en hoe deze worden beheerd, die octrooien zijn of de financiering zoeken voor de ontwikkeling van projecten, enz.

Expertprogramma met een duur van 12 ECTS dat vanaf het eerste jaar geleidelijk aan wordt gegeven.

Oefenen met de beste:

Het afgelopen jaar ga je stage lopen bij de belangrijkste instellingen, onderzoekscentra en bedrijven in de biotechnologiesector op nationaal en internationaal niveau, waarmee je alle opgedane kennis kunt opstarten. Deze omvatten:

 • Bedrijven die banden hebben met ASEBIO
 • Nationaal centrum voor biotechnologie (CNB)
 • Hogere Raad voor Wetenschappelijk Onderzoek (CSIC)
 • The Quirón Hospital Group, Foundation for Biomedical Research Hospital Gregorio Marañón, Foundation for Biomedical Research van het Universitair Ziekenhuis van Getafe en het Paraplegics Hospital in Toledo
 • En in biotechnologische en farmaceutische bedrijven zoals Genómica, ERCROS, Lilly, BMS, Quintiles, IVI, Cofares, Febiotec, bio-energie en technologische ontwikkeling, Biotools, Carestream Health Spain, Spaanse Federatie van technologiecentra, Gamesa Innovationa

Waar kan ik werken?

Aan het einde van je Degree in Biotechnology aan de Universidad Europea van Madrid ben je een hooggekwalificeerde professional geworden voor de uitoefening van je beroep op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, productie, marketing, management en controle van biotechnologische producten. Je hebt je vermogen om te analyseren, communiceren en werken als een team versterkt, en je hebt managementvaardigheden ontwikkeld met een hoog niveau Engels, wat een internationale projectie mogelijk maakt.

Bedrijven en sectoren waar u uw beroep kunt ontwikkelen:

 • Onderzoekscentra
 • Farmaceutische bedrijven
 • Voedingsindustrie
 • Chemische en milieu-industrie
 • Cosmetica bedrijven en andere gezondheidsproducten
 • Consultants en onderwijscentra
Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Lees meer

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Lees Minder
Madrid , Madrid , Sjanghai , San Diego , Irvine , Valencia , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Spanje Online , Las Palmas de Gran Canaria + 10 Meer Minder