Hedendaagse geschiedenis

Lees-McRae College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Hedendaagse geschiedenis

Lees-McRae College

Minder McRae Eigentijdse Geschiedenis

Eigentijdse Geschiedenis

De geschiedenis is, in zijn meest elementaire niveau, over het vertellen van verhalen. Historici schrijven verhalen die het verleden te verkennen, en de huidige relevant zijn. Alles heeft een geschiedenis, maar de manier waarop deze geschiedenis wordt verteld wordt vaak zeer omstreden. In de geschiedenis programma, zult u een geheel van kennis te ontwikkelen over het verleden, maar nog belangrijker zal ze leren hoe ze het verleden kritisch te onderzoeken door middel van het schrijven en in-class discussie. De mogelijkheid om een ​​boeiend verhaal te vertellen, dat is zowel ondersteund door bewijs en dat maakt een serieus punt, is het van het allergrootste belang niet uit wat carrière één eindigt in.

Snelle feiten

  • Geschiedenis majors hebben gemiddeld de hoogste gemiddelde salarissen van de geesteswetenschappen afgestudeerden.
  • Geschiedenis is een natuurlijke pasvorm voor studenten op zoek te gaan naar de wet school of andere graduate programma's.
  • Beroemde geschiedenis majors onder Theodore Roosevelt, John F Kennedy, Joe Biden, Steve Carell, Katherine Hepburn, HG Wells, Julia Child, Wolf Blitzer, Carly Fiorina en nog veel meer.

Wat heb je Studie

Naast de traditionele cursusaanbod over onderwerpen als de Burgeroorlog, History of the South, World War 2 en Modern Europe, het programma bevat nieuwe cursussen die de laatste wijzigingen in de wetenschap en die samenvallen met de ontwikkeling en de groei van Lees-McRae weerspiegelen. Voorbeelden hiervan zijn een cursus over de geschiedenis van ziekten en epidemieën en een cursus over sportgeschiedenis. In deze cursussen, zult u werken te lezen van historici, onderzoek verrichten op primaire bronnen en de praktijk schrijven en discussie vaardigheden.

Buiten het klaslokaal

Heb je de mogelijkheid om stage te lopen bij de lokale historische plaatsen zoals Hoorn in het Westen, de Banner Elk House Museum, het Hickory Ridge Museum en nog veel meer hebben.

Na zijn afstuderen

Common Career Gebieden Geschiedenis majors gaan om een ​​breed scala van loopbanen. Studenten kunnen werken op het gebied van de geschiedenis, zoals academische of publieke historici. Geschiedenis majors gaan vaak op om te studeren in de wet school, bibliotheek school, of de geschiedenis afstuderen. Onderwijs is ook een gemeenschappelijke veld voor de geschiedenis afgestudeerden. Werkgevers waarderen het kritisch denken en originele inzichten die geesteswetenschappen majors te bieden, dus het is geen verrassing dat veel geschiedenis majors belanden in de zakenwereld.

Meer in het algemeen, geschiedenis majors leert onderzoek, analyse, schrijven, en communicatieve vaardigheden, die essentieel zijn voor veel beroepen zijn knie. Zelfs als je niet gaan om een ​​carrière in de geschiedenis, de werkgevers de waarde van het kritisch denken en originele inzichten die een opleiding in de geschiedenis biedt.

alumni succes

  • MA in de geschiedenis East Tennessee University
  • Doctor in de politieke wetenschappen Universiteit van Texas in Dallas
  • Oprichter Ally's Bar (en professioneel wielrenner)
  • Universitair docent Geschiedenis Wright State University
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
12,439 USD
per semester
Locations
Verenigde Staten - Banner Elk, North Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates