Het beheer van grote

Drury University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Het beheer van grote

Drury University

Wat kunt u doen met een management Degree?

Management is over het organiseren en coördineren van het werk, het stellen van doelen en het ontwikkelen van strategieën. Maar het management is ook over het handelen met integriteit, de uitoefening van leiderschap, en het verhogen van de bar van de beroepspraktijk. Professionele managers werken in alle soorten industrieën en alle maten van organisaties.

 • Professionele manager in een bepaalde lijn van belang
 • Human resource manager
 • Project Manager
 • Retail manager
 • Financiële diensten manager

Hoe kan lessen aan de Kulas School of Business helpen u voor te bereiden op een carrière in Management?

Beheer klassen vaak gebruik van ervaringsleren de theorieën en modellen besproken in de klas te versterken. Klassen te betrekken team projecten ter bevordering van de ontwikkeling van vaardigheden die nodig zijn voor effectief teamwork, leiderschap en samenwerking. Actieve debat en discussie betekent dat studenten actief betrokken zijn bij het leerproces en bij te dragen aan de klas resultaten.

Tegenwoordig zijn de meeste managers zullen de ervaring van de mondiale aspecten van het bedrijf, of door te reizen of het werken met virtuele mensen in andere landen. De studie in het buitenland programma bereidt studenten om samen te werken in een verscheidenheid van instellingen. Lees meer over Studeren in het buitenland reizen.

Hoe zult u weten of Management is het veld voor u?

Als een bedrijf belangrijk vindt u cursussen op alle gebieden van het bedrijfsleven en dan als het management is degene die uw interesse u in staat zich te concentreren op klassen met betrekking tot uw interesse zullen past. Ons management studenten hebben een succesvolle carrière in een verscheidenheid van terreinen. Dit begint met stage mogelijkheden in een verscheidenheid van bedrijven, zoals: O'Reilly, Enterprise, en de Raad van Kerken van de Ozarks. Onze studenten worden dan voorbereid voor een loopbaan in de profit en non-profit. Regionale, nationale en internationale werkgevers zijn: Advantage Sales & Marketing, Cerner, Citigroup, Daymon Worldwide, Edward Jones Investment, en de Federal Bureau of Investigation. Bezoek de Carrière Planning en Ontwikkeling website voor meer informatie.

Vaak onze studenten kiezen ervoor om hun onderwijs te bevorderen, en het management diploma van Kulas heeft afgestudeerden voor succes in graduate of Law School voorbereid op plaatsen zoals: Universiteit van South Carolina - International MBA-programma, Washington University, Saint Louis University, Universiteit van West Virginia , Boston University School of Law, Tulsa School of Law, en de Universiteit van Missouri School of Law.

Hoe zal de Kulas School of Business helpt u de professionele vaardigheden die werkgevers willen in afgestudeerden krijgen?

Er zijn vele mogelijkheden op het Breech school en Drury te werken aan uw leiderschapskwaliteiten. U kunt deelnemen aan een van de vele organisaties op de campus of tijd te investeren in vrijwilligerswerk in de gemeenschap. Onze jaarlijkse Breech Business Week brengt professionals om campus en biedt mogelijkheden voor u te ontmoeten op het netwerk met mensen in uw gebieden van belang. Onze alumni zijn altijd geïnteresseerd in het delen van hun ervaringen met onze studenten en zijn blij met uw interesse en vragen over hun beroep.

FOCUS

Management is over het organiseren en coördineren van het werk, het stellen van doelen en het ontwikkelen van strategieën. Maar het management is ook over het handelen met integriteit, de uitoefening van leiderschap, en het verhogen van de bar van de beroepspraktijk.

Professionele managers werken in alle soorten industrieën en alle maten van organisaties. Een van de meest opwindende aspecten van dit veld is dat het management kan worden beoefend in een gebied dat uw interesse trekt. Een interesse in mode, bijvoorbeeld, kunnen worden samengevoegd met de studie van het management en toegepast in retail management. Een interesse in de technologie kunnen worden samengevoegd tot de studie van het management en toegepast in projectmanagement. High fashion of high tech, groot bedrijf of ondernemende start-up-mogelijkheden worden slechts beperkt door uw verbeelding en uw initiatief.

Student Learning / Engagement / Onderwijs

Beheer klassen vaak gebruik van ervaringsleren de theorieën en modellen besproken in de klas te versterken. Klassen te betrekken team projecten ter bevordering van de ontwikkeling van vaardigheden die nodig zijn voor effectief teamwork, leiderschap en samenwerking. Actieve debat en discussie betekent dat studenten actief betrokken zijn bij het leerproces en bij te dragen aan de klas resultaten.

Typische Werken voor Management Majors

Drury-universiteit management belangrijk is gericht op de voorbereiding van professionele managers aan hun specifieke lijn van belang nastreven.

Het programma van de studie biedt een solide basis in belangrijke gebieden zoals leiderschap, organisatie-gedrag, ethiek, maatschappelijk verantwoord ondernemen, de wet / regelgeving en strategie. Studenten in het management programma worden uitgedaagd om hun kennis toe te passen in individuele en team-projecten, stages, en op hun Staartstukmechanismen vereist studie in het buitenland.

Waar onze leerlingen gaan

Ons management studenten hebben een succesvolle carrière in een verscheidenheid van terreinen. Dit begint met stage mogelijkheden in een verscheidenheid van bedrijven, zoals: O'Reilly, Enterprise, en de Raad van Kerken van de Ozarks. Onze studenten worden dan voorbereid voor een loopbaan in de profit en non-profit. Regionale, nationale en internationale werkgevers zijn: Advantage Sales & Marketing, Cerner, Citigroup, Daymon Worldwide, Edward Jones Investment, en de Federal Bureau of Investigation.

Vaak onze studenten kiezen ervoor om hun onderwijs te bevorderen, en het management diploma van Kulas heeft afgestudeerden voor succes in graduate of Law School voorbereid op plaatsen zoals: Universiteit van South Carolina - International MBA-programma, Washington University, Saint Louis University, Universiteit van West Virginia , Boston University School of Law, Tulsa School of Law, en de Universiteit van Missouri School of Law.

Natuurlijk Eisen

Studenten die de Bachelor of Business Administration graad (BBA) met een major in het management zijn nodig om de volgende cursus eisen te voltooien: CORE Vereisten: 39-43 uur * BBA Tool Cursussen: 25 uur BBA Core Cursussen: 21 uur management Major Cursussen: 33 uur Keuzevakken: 2-6 uur Totaal BBA uur: 124-128 uur

* Drury CORE uur zijn teruggebracht 45-49 tot 39-43 zoals credit-uren (6-7) zijn opgenomen in de BBA Core Tool Cursussen uur.

BBA Tool Cursussen:

Alle studenten die een BBA diploma met een grote in het management zijn nodig om de volgende hulpmiddel cursussen af ​​te ronden:

 • Principes van Accounting
 • Accounting voor Management
 • Basic Economische Theorie
 • Inleiding statistiek
 • Zakelijk Stichtingen
 • Computer Proficiency Exam
 • Organizational Behavior
 • Analytische Methoden
 • Management Informatie Systemen

BBA Core Cursussen:

Alle studenten die een BBA diploma met een grote in het management zijn nodig om de volgende kernvakken te voltooien:

 • Corporate finance
 • In het buitenland studeren
 • Leiderschap & Organisaties
 • Business Law & Ethics
 • Zakelijke Simulation Workshop
 • Strategic Management
 • Professionele Business Experience
 • afzet

Beheer Major Cursussen:

Studenten verdienen van een BBA diploma met een major in het management moet ook de volgende cursussen voor de belangrijkste:

 • Prijs Theorie
 • Internationaal Management

Kies drie vakken uit de volgende:

 • Projectmanagement
 • Onderhandeling en Organizational Conflict
 • Human Resource Management
 • Arbeidsrecht en verordeningen
 • Non-profit organisaties
 • MGMT Capita selecta

De faculteit van de Staartstukmechanismen School behoudt zich het recht voor om de bovenstaande programma en de mate eisen op elk moment wijzigen.

Toelatingsbeleid

Officiële toelating tot de Kulas School of Business Administration is verplicht * om in te schrijven in een hogere divisie cursus (genummerd 300/400) met voorvoegsels van ACCT, ECON, FINC, MGMT en MKTG.

Om te worden toegelaten tot de Kulas School of Business Administration, een student moet:

 1. Officieel worden toegelaten tot Drury University.
 2. Voltooien een officiële verklaring van de belangrijkste vorm waarin de grote, kleine of speciale programma dat de student van plan is om na te streven. Op dit moment zullen de studenten verplicht worden om te lezen en te ondertekenen de Staartstukmechanismen Student Honor Code.
 3. Ten minste 42 uur van college-niveau krediet, met inbegrip van een minimum van 12 studiepunten uur bij Drury-universiteit afgerond.
 4. Hebben al de volgende voorbereidende cursussen (of hun overdracht equivalenten) met een minimum graad van C in elk van de volgende cursussen afgerond:
 • Principes van Accounting
<li>Basic Economische Theorie</li>
<li>Inleiding statistiek</li>
<li>Computer Proficiency Exam (moet graad van 'S' te bereiken)</li>
<li>Management Informatie Systemen</li>

Kies één van de volgende:

 • Zakelijke Calculus
 • Analyse I
 • Hebben een cumulatieve GPA van 2,75 op alle Drury University cursussen.

Voorwaardelijke toelating. Een student niet bereiken van de 2,75 algehele GPA, of het niet bereiken van de vereiste kwaliteiten van C in de hierboven genoemde voorbereidende cursussen of niet voltooien van ten minste 42 uur van college-niveau krediet, met inbegrip van een minimum van 12 studiepunten uur bij Drury-universiteit, kan worden verleend tot twee (2) semesters van voorwaardelijke toelating tot de Breech School. Voorwaardelijke toelating kan niet worden verleend aan een student niet het bereiken van zowel de vereiste GPA en een minimum graad van C in het opgegeven voorbereidende cursussen.

Tijdens het semester (s) van de voorwaardelijke toelating, wordt de student verwacht dat aan alle eisen voor de volledige toelating voldoen. De student, onder voorbehoud van goedkeuring adviseur, kan zich inschrijven voor een totaal van 13 uur van de bovenste-divisie Breech School cursussen tijdens de voorwaarden van de voorwaardelijke toelating. Voorafgaand aan de registratie, zijn studenten verplicht om de toelating tot inschrijving in Opper-divisie Breech School Cursussen vormen met hun studieadviseur voltooien.

Studenten in de Non-Kulas School Majors / Minors

Studenten die moeten inschrijven in een Staartstukmechanismen School 300 of 400-niveau aanbieden aan de eisen van een programma niet wordt aangeboden door de Kulas School of Business Administration voldoen, kunnen worden vrijgesteld van het toelatingsbeleid, op voorwaarde dat zij hebben alle andere specifieke vereisten voor de cursus afgerond. Voorafgaand aan de registratie, zijn studenten verplicht om de toelating tot inschrijving in Opper-divisie Breech School Cursussen vormen met hun studieadviseur voltooien.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Springfield, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates