Het Rotman commerce programma

University of Toronto

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Het Rotman commerce programma

University of Toronto

Gezamenlijk door de Rotman School of Management en de Universiteit van Toronto Faculteit der Kunsten en Wetenschap aangeboden, ons programma biedt een evenwichtige benadering van het bedrijfsleven, dat uniek is in undergraduate business onderwijs in Canada. In het nastreven van je BCom met ons, zult u een stevige basis krijgen in het management fundamentals, terwijl het hebben van de vrijheid om te kiezen uit een flexibel en innovatief curriculum.

U zult besteden uw eerste jaar krijgen ingevoerd om de belangrijkste gebieden van het bedrijfsleven onderzoek, evenals het verkennen van onderwerpen die u aanspreken in de kunsten en wetenschappen. Boekhouding, Financiën en Economie of Management: In je tweede jaar krijg je een specialisatie in een van de drie kerngebieden halen. Afhankelijk van je eigen persoonlijke belangen, kunt u er ook voor kiezen om kleine of grote in een tweede onderwerp. Uw derde en vierde jaar zal in geavanceerde cursussen worden besteed aan uw specialist, grote of kleine (indien van toepassing), en electieve eisen te voldoen.

Daarnaast zal je academische programma gedurende worden aangevuld met uitgebreide professionele en persoonlijke leermogelijkheden, evenals vele buitenschoolse programma's, evenementen en workshops georganiseerd door onze Rotman Koophandel medewerkers en onze groepen studenten.

Specialisten

De Bachelor of Commerce van Rotman Commerce is een vierjarig honoursprogramma mate door de Faculteit Letteren & Science verleend. Om uw BCom te verkrijgen, moet u aan een aantal voorwaarden, waaronder een Commerce Specialist programma te vervullen. Elk Specialist programma heeft specifieke cursussen die met het oog op de eisen voor haar Specialist aanwijzing te voldoen moeten worden ingevuld. Typisch, de studenten volledig aan de eisen in de vier jaar.

Specialist in Accounting

De Rotman Koophandel Accounting Specialist programma bestaat om diepgaande boekhoudkundige onderwijs aan studenten die een loopbaan of graduate studies voort te zetten in de boekhouding. Vanaf het studiejaar 2013-2014, studenten in de specialistische moet kiezen voor een van de volgende twee stromen: Public Accounting of financiële verslaggeving en controle.

Specialist in Financiën en Economie

De specialist in Financiën en Economie is ontworpen voor degenen die willen graduate studies of een carrière in de financiële of economie na te streven. Faculteit zijn getrokken uit de Rotman School of Management - het toonaangevende business school in Canada voor de financiën - en de Faculteit der Kunsten en Wetenschappen, die de natie top-ranked economie afdeling heeft. Bovendien Rotman Commerce is een Chartered Financial Analyst (CFA) Instituut Program Partner, een internationaal erkende aanduiding waaruit blijkt dat de Rotman BCom heeft betrekking op de algemeen aanvaarde hoeveelheid kennis vereist door CFAs.

Specialist in Management

De Specialist in Management is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het beheer van het onderwijs in bredere zin. Studenten die het management specialist kan ervoor kiezen om zich te concentreren in één van de vijf gebieden: Innovatie en Ondernemerschap, International Business, Leiderschap in organisaties, marketing of strategie. De flexibiliteit van dit programma biedt studenten de ruimte om een ​​kleine, of zelfs een tweede belangrijk binnen de Faculteit der Kunsten en Wetenschappen te streven.

International Study Kansen

Studenten die een mondiaal perspectief op het bedrijfsleven kan profiteren van ons uitgebreide internationale studie mogelijkheden die in meer dan honderd landen over de hele wereld. Rotman Koophandel, in combinatie met uoft's Centre for International Experience (CIE), biedt een verscheidenheid van het volledige jaar, semester of zomer uitwisselingsprogramma's. Beeld jezelf in een van onze 150 prestigieuze partneruniversiteiten terwijl het betalen uoft collegegeld en het ontvangen van krediet naar je diploma. Beurzen en beurzen zijn beschikbaar voor de kwalificatie studenten van de CIE. Daarnaast kunnen Rotman Koophandel studenten deelnemen aan Woodsworth College's Summer Abroad Program. Inschrijven in deze vier tot zes weken sessies krijgt u de kans om waardevolle internationale ervaring in zulke uiteenlopende plaatsen als Hong Kong of Siena, Italië krijgen terwijl het verdienen van credits naar je diploma te geven. Deze cursussen worden gegeven in het Engels (behalve voor taalcursussen) door uoft professoren en docenten van de gastheer universiteiten, en bieden een fantastische kans voor u om te reizen terwijl het verkrijgen van krediet.

Of je nu gaat voor 6 weken of een volledige semester, worden onze medewerkers toegewijd aan het helpen van onze studenten profiteren van de internationale studiemogelijkheden. Onze studenten hebben gestudeerd aan de universiteiten over de hele wereld en ze allemaal over eens dat het verkrijgen van dit mondiaal perspectief geeft hen een voorsprong in hun toekomstige loopbaan.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan