Hoger beroepsonderwijs geologische technicus

UniLaSalle

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Hoger beroepsonderwijs geologische technicus

UniLaSalle

Technicus Professional Geologie

Let op: dit programma is volledig wordt onderwezen in het Frans The Higher National Diploma Professional UNILASALLE Geologie bereidt binnenkomst in de industrie technici en supervisors erkend en gewaardeerd door de professionele wereld op het gebied van de Aardwetenschappen en Milieu. Gecertificeerd Level II - gelijk aan de eerste graad rijbewijs (3), het in staat stelt verder onderzoek in Master.

Deze training wezen twee bedrijfstakken:

  • Ordening en Milieubeheer
  • energie en minerale rijkdommen

Ordening en Milieubeheer

Technici met behulp van traditionele disciplines als geotechnische, grondmechanica, geohydrologie en geofysica, als onderdeel van de ontwikkeling van het werk. Zij werken ook aan milieuvraagstukken (vervuiling van de bodem, het beheer en de opslag van afvalstoffen, natuurlijke gevaren ...).

Energie en Minerale Hulpbronnen

Technici exploratie en exploitatie van natuurlijke rijkdommen en energiebronnen zoals metalen, brandstoffen (olie, gas, kolen, ...), industriële mineralen (veldspaat, gips ...), bouwmaterialen (cement, granulaten, zand, grind, materialen refractaire ...) of grondwater.

Waarom een ​​Geoloog Technician worden?

Dit operationele opleiding 3 jaar confronteert u snel naar de realiteit van het beroep. Direct gerelateerd aan het veld en materie, de dagelijkse geologische technicus en specifiek voor geowetenschappen technische procedures leer je. De cursus nodigt u uit om de autonomie en het aanpassingsvermogen, kwaliteiten die nodig zijn om uw eigen professionele toekomstige missies organiseren geleidelijk te krijgen. Naar aanleiding van deze unieke opleiding in Frankrijk, wordt u verwacht door de technisch deskundige zakelijke omgeving en middelen. De duurzaamheid van de deposito's, risicopreventie en interacties met de omgeving zijn de grote mondiale uitdagingen waarin je jezelf te investeren als een verantwoordelijke professional.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 - 3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
5,200 EUR
Locations
Frankrijk - Beauvais, Hauts-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Frankrijk - Mont-Saint-Aignan, Normandië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan