Honours Bachelor of Arts in bouwkundige studies

University of Toronto

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Honours Bachelor of Arts in bouwkundige studies

University of Toronto

Honours Bachelor of Arts in de Architectural Studies

Architectuur is zowel een beroep en een discipline van de studie, die betrekking hebben op een breed spectrum van carrièremogelijkheden. Als beroep het speelt een cruciale rol in de productie van de gebouwde omgeving, het overbruggen van de technische en sociale, praktische en theoretische. Het is een culturele en artistieke praktijk die kritisch is bezig met de krachten van de verstedelijking en de technologische veranderingen, de uitdagingen van de duurzaamheid van het milieu, en de strijd voor culturele expressie. Het gaat om het ontwerp, de productie, en de organisatie van de materiële cultuur van de schaal van huishoudelijke voorwerpen om de omvang van de grootstedelijke regio. Als zodanig, studies in de architectuur te communiceren met tal van aanverwante disciplines in de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen, evenals engineering, technologie en media. Deze studies kunnen leiden tot professionele graduate programma's in de architectuur, landschapsarchitectuur, planning en stedenbouw, evenals een loopbaan in aanverwante ontwerpdisciplines, kunst, geschiedenis, het bedrijfsleven, de journalistiek, en de openbare orde.

Honours Bachelor of Arts, Architectural Studies: Twee Honours Bachelor of Arts majors in bouwkundige studies worden aangeboden door de John H. Daniels Faculteit Architectuur, Landschap, en Design in samenwerking met de Faculteit der Kunsten en Wetenschappen. De bouwkundige studies programma's bieden graden opties voor studenten die een studie architectuur als onderdeel van een liberal arts onderwijs. De programma's dienen als een inleiding op het vakgebied van de architectuur, gericht op de stand van de techniek, actuele thema's en opkomende praktijken, alle beschouwd van kritische, theoretische en historische perspectieven. Studio cursussen in het ontwerp en visuele communicatie mogelijkheden bieden om praktische, formele en analytische vaardigheden te leren, en worden aangevuld met geavanceerde cursussen in geallieerde ontwerp arts, zoals landschap, meubilair, grafisch, en decorontwerp.

De Architectural Studies Major programma kan een keuze tussen de concentraties in de architectonische vormgeving of in de geschiedenis, theorie en kritiek. De architectonische vormgeving concentratie is bedoeld voor studenten die de blootstelling aan de architectonische vormgeving binnen een brede liberal arts onderwijs, terwijl de geschiedenis, theorie en kritiek concentratie is bedoeld voor studenten die een brede interdisciplinaire onderwijs in bouwkundige studies, maar niet wensen te ontwerpen na te streven. Inleidende cursussen beginnen bij het eerste jaar niveau en leiden tot een reeks van cursussen in architectonisch ontwerp en representatie, geschiedenis, theorie en technologie. De nadruk wordt gelegd op geavanceerde theorie en interdisciplinariteit, omdat de hedendaagse architectuur onverbiddelijk is gekoppeld aan kennis en praktijk in stedenbouw, milieu-studies, literatuur, media, culturele theorie, kunst, wetenschap en technologie, alsmede de filosofie, economie en politieke wetenschappen. Dit programma kan worden gecombineerd met een grote in een andere discipline, bijvoorbeeld beeldende kunst, stedelijke studies of boek en mediastudies. Afgestudeerden die dit programma hebben afgerond en hebben een BA graad van toepassing kunnen zijn op de professionele programma's in de architectuur studeren.

Toronto (St. George) campus

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan