Honours Bachelor of Arts in de journalistiek

University of Toronto

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Honours Bachelor of Arts in de journalistiek

University of Toronto

Honours Bachelor of Arts in de Journalistiek

Studenten Journalistiek kan verdienen een Honours Bachelor of Arts graad en een Ontario College Advanced Diploma, terwijl het leren van vooraanstaande academici en professionals. Het programma richt zich op het kritisch denken, onderzoek, ethiek, schrijven en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om de veranderende kwesties met betrekking tot media, journalistiek en samenleving te onderzoeken.

Studenten leren om het verhaal te vertellen vanuit elke hoek in elke media om het publiek van vandaag relevant zijn vorm. Afgestudeerden nemen met hen een portfolio aantonen ervaring opgedaan met het produceren van een echte gemeenschap krant, online publicaties en internet radio, en zijn klaar voor de professionele loopbaan in de media of in de publieke en private communicatie sector. Hier krijg je een voorsprong op je carrière door het combineren van de beste in de universitaire en hbo-opleiding. De Universiteit van Toronto en Centennial College gezamenlijke programma's bieden uitzonderlijke faculteit in de voorhoede van hun velden en echte ervaring in cutting-edge-omgevingen.

Dit programma kan worden genomen ter voldoening aan de eisen van een vier jaar (20,0 krediet) Honours BA Degree en vereist vier tot vijf jaar in beslag. In aanvulling op het voltooien van de eisen voor de graad, moeten de studenten die van plan zijn om zich te kwalificeren voor de Advanced Diploma van de universiteit van Centennial College een korte niet-krediet cursus journalistiek career management te voltooien bij Centennial.

De cursussen worden gegeven op zowel U van T Scarborough en op Centennial College (Het Centrum voor Creatieve Communicatie in Oost-York). Centennial cursussen worden genomen tijdens drie opeenvolgende college semesters beginnen in het derde jaar van het programma. Studenten moeten worden geregistreerd op een full-time basis, terwijl bij Centennial College. De cursus werk kunnen 's avonds en in het weekend.

Studenten moeten een cumulatieve Grade Point Average (CGPA) handhaven van 2,0 of hoger in het programma te blijven.

Richtlijnen voor het 1e jaar koers selectie

Studenten van plan om het programma te voltooien moet de volgende in hun eerste jaar natuurlijk selectie: MDSA02H3 en JOUA01H3 & JOUA02H3 en ACMA01H3 & andere cursussen van belang.

Richtlijnen voor computer en software selectie

Studenten in het gezamenlijke programma aanvaard Journalistiek wordt geadviseerd om een ​​industriestandaard laptop te kopen en te verkrijgen aangewezen software en hardware.

Computer: 13-inch Apple MacBook Pro of laptop wiht Windows 7 of hoger besturingssysteem dat in staat is het uitvoeren van de huidige versie van Adobe-software.

Software: Microsoft Office-pakket (Word, Excel, Powerpoint), 2010 of meer recente versie, en Adobe Photoshop (meest recente versie).

Scarborough (UTSC) campus

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan