Honours Bachelor of Arts in drama

University of Toronto

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Honours Bachelor of Arts in drama

University of Toronto

Honours Bachelor of Arts in Drama

Het programma van het Centrum voor Drama, Theater en Performance Studies combineert hoge normen van praktische, professionele theater training met een brede, rijke en strenge academische programma. Het aanbieden van cursussen in dramatische literatuur, dramaturgie, wereld theater en kritische theorie en geschiedenis, evenals praktische stromen in acteren, productie en ontwerp, en toneelliteratuur en regie, de Drama Centre benadrukt de integratie van de academische en praktische werk in zijn holistische benadering klassieke via hedendaags theater en performance.

Eerstejaars Cursussen

  • DRM 100Y1 - Drama: Vorm en Stijl

Advies voor Eerste jaar

DRM 100Y- Drama: Vorm en Stijl is een verplichte pre- of co-vereiste voor alle DRM-cursussen, met inbegrip van de toegangen tot de drie praktische stromen: DRM 200Y - Inleiding tot prestaties, DRM-228H - Inleiding tot Playwriting, en DRM-254Y - productie, die allemaal zijn open voor eerstejaars studenten. Acceptatie in DRM 200Y is gebaseerd op een auditie en interview gehouden in april en opnieuw in augustus; toelating tot DRM-254Y is gebaseerd op een interview gehouden in april; en acceptatie DRM-228H is gebaseerd op een portfolio indienen vanwege mei.

Carrière

Een Drama grote of kleine kan worden gecombineerd met programma's in een breed scala van andere gebieden, zoals programma's in talen en literatuur en programma's zoals antropologie, Canadese Studies, Cinema Studies, Classics, handel, kunst, geschiedenis, muziek, psychologie, religie, sociologie, en Studies Women's.

Toronto (St. George) campus

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan