Honours Bachelor of Arts in het Engels

University of Toronto

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Honours Bachelor of Arts in het Engels

University of Toronto

Honours Bachelor of Arts in het Engels

Samen met de beeldende kunst en muziek, literatuur heeft millennia mits de mensheid met de middelen om te verbeelden, denken over en te begrijpen ons bestaan, van de meest persoonlijke details van het dagelijks leven op grootse filosofische of religieuze inspanningen om de wereld te begrijpen als een geheel. De literaire kunsten zijn essentieel voor wat het betekent om mens te zijn; hun studie speelt noodzakelijkerwijs een centrale rol in de moderne universiteit. Onze programma's specifiek richten op hoe literatuur in het Engels heeft ontwikkeld door de eeuwen heen, over de hele wereld, en in een rijke verscheidenheid van verschillende vormen en standen, van mondelinge voordrachten naar digitale media.

Onze opleidingen en cursussen te introduceren studenten om het volledige scala van literaire genres en tradities in het Engels, van de elfde-eeuwse elegieën geschreven in het Oud-Engels aan de hedendaagse postkoloniale romans. Cursussen kunnen zich richten op de ontwikkeling van bepaalde vormen (bv, de lyrische gedicht), een bepaalde periode (bijvoorbeeld, het Victoriaanse tijdperk), of van een bepaalde auteur (Shakespeare, bijvoorbeeld, of Jane Austen). Studenten krijgen een grondige opleiding in kritieke lees- en schrijfvaardigheid. Perceptive en aandachtig lezen en duidelijk en overtuigend schrijven zijn de sleutel tot het ambacht van de literaire kritiek, en onze programma's zijn ontworpen om studenten beter critici; maar deze vaardigheden zijn even belangrijk in alle gebieden van het onderzoek, het bedrijfsleven, en professionele activiteit, en zijn daarom van blijvende waarde, zowel binnen als buiten de universiteit.

Cursussen zijn gerangschikt in vier niveaus. Cursussen op het 100-niveau zijn inleidende; 200-level cursussen bieden brede enquêtes van een genre, een nationale literaire traditie, of een onderwerp; 300-level cursussen bieden meer gedetailleerd onderzoek van de teksten geschreven op bepaalde momenten, op bepaalde plaatsen in de literaire geschiedenis, of door bepaalde auteurs; en 400-level cursussen zijn kleine-groep-discussie op basis van seminars over een specifiek onderwerp.

Eerstejaars Cursussen

  • ENG 100H1 - Effectief Schrijven
  • ENG 110Y1 - Narrative
  • ENG 140Y1 - Literatuur voor onze tijd
  • ENG 150Y1 - De literaire traditie

Advies voor Eerste jaar

Het ministerie van Engels biedt verschillende eerstejaars literatuur cursussen als verschillende manieren van de introductie tot de studie van het Engels. ENG 100H1 niet voldoet aan de behoeften van studenten in de eerste plaats op zoek naar Engels taalvaardigheid te ontwikkelen en kan niet worden gebruikt in de nakoming van een Engels programma. Slechts een eerstejaars cursus telt mee voor elk programma in het Engels; echter een cursus eerste jaar niet vereist. Tweede jaar Engels cursussen kunnen gelijktijdig worden ingenomen met ENG 110Y1 / 140Y1 / 150Y1.

Carrière

Deze eigenschappen van mening die de studie van Engels stimuleert-de mogelijkheid voor te stellen, te analyseren, te oordelen, verschillende impressies synthetiseren, ingewikkelde ideeën coherent drukken, en met name het vermogen om te schrijven goed van vitaal belang voor elke samenleving.

Internationale organisaties, regeringen van alle soorten, multi-nationale bedrijven, kleine bedrijven, en de beroepen in het algemeen, zijn afhankelijk van deze vaardigheden.

Engels wordt algemeen gewaardeerd als pre-professionele opleiding.

Toelating Informatie

  • Gelden voor de Geesteswetenschappen toelating categorie op de St. George campus
  • Zes Rang 12 U of M cursussen, waaronder Engels, zijn verplicht
  • Studenten buiten Ontario moet het equivalent senior high school credits hebben

Mississauga (UTM) campus

Toronto (St. George) campus

Scarborough (UTSC) campus

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan