Hons. Bachelor of Arts in Engelse en culturele studies

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Door Engelse en culturele studies te studeren aan McMaster, maak je kennis met het rijke culturele voorraadhuis dat door de eeuwen heen is ontstaan, van de vroegste oud-Engelse manuscripten tot de modernste voorbeelden van populaire cultuur. Het voorziet u van de kritieke tools die nodig zijn om de diverse media die worden gebruikt door schrijvers en andere makers van culturele producten te analyseren en te interpreteren, en om uw eigen uitdrukkingsvermogen en kritisch denken te vergroten.

Drama, poëzie, romans, korte verhalen en kritische theorie vormen allemaal de basis van literaire studie. Je kunt teksten uit verschillende nationale literatuur bestuderen en culturele studies verkennen, een van de snelst groeiende gebieden van intellectueel onderzoek en onderzoek in de geesteswetenschappen. Culturele studies onderzoeken de vitale rol die populaire cultuur speelt in de constructie en verspreiding van onze sociale realiteit.

De afdeling Engelse en culturele studies biedt ook cursussen creatief schrijven en organiseert een professionele writer-in-residence, waarmee studenten en leden van de gemeenschap worden aangemoedigd om hun huidige creatieve werken en manuscripten te bespreken.

Carrièremogelijkheden

De meeste studenten halen een diploma in Engelse en culturele studies omdat ze vinden dat ze interesse hebben in literatuur en cultuur, een groeiende faciliteit met taal en een sterke aanleg voor kritisch denken. Veel van onze afgestudeerden gaan door naar beroepen die vaardigheid vereisen bij het analyseren van teksten en het communiceren van ideeën, zoals publiceren, rechten, journalistiek, bibliotheekwetenschap en in het bijzonder onderwijs. Als basis voor een onderwijscarrière of afstudeeronderzoek hebben onze Honours-programma's een bewezen academische reputatie. Maar veel Engelse afgestudeerden komen ook in het bedrijfsleven - marketing, public relations, reclame en werknemersrelaties eisen allemaal een duidelijke, overtuigende taal - en sommigen trainen zelfs artsen en obligatiehandelaren te worden.

Universitaire graden in de geesteswetenschappen zijn ontworpen om intellectuele groei te bevorderen en uitgebreide faculteiten van redeneren en argumenteren te ontwikkelen. Ze zijn niet bedoeld om een smalle beroepsopleiding te geven. Je diploma is een belangrijke troef, maar het is slechts een deel van je doorlopende opleiding; de meeste afgestudeerden volgen bijscholing voordat ze de arbeidsmarkt betreden of op de werkplek zelf. Je uiteindelijke carrièrekeuze hangt gedeeltelijk af van de vaardigheden en kennis die je opdoet aan de universiteit, maar ook van je persoonlijkheid, interesses en de behoeften van de markt.

Het Carrièreplanning- en arbeidscentrum in Gilmour Hall, kamer GH110, heeft een schat aan informatie over carrières voor Engelse afgestudeerden en biedt begeleiding om u te helpen bij het plannen van uw toekomst.

Wat onze studenten zeggen

Lees wat onze studenten zeggen over het programma Engels en culturele studies.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

McMaster University is located in the city of Hamilton, in the province of Ontario, Canada. We are one of the top 75 universities in the world (Times Higher Education World Rankings 2019), ranked 2nd ... Lees meer

McMaster University is located in the city of Hamilton, in the province of Ontario, Canada. We are one of the top 75 universities in the world (Times Higher Education World Rankings 2019), ranked 2nd in the world for global impact (Times Higher Education Impact ranking, based on the Sustainable Development Goals (SDGs) adopted by the United Nations), and we are the #1 research intensive university in Canada. McMaster is known for our teaching model: a student-centered, problem-based, interdisciplinary approach to learning, a model that has been adopted world-wide. Lees Minder