Lees de Officiële Beschrijving

Niveau: undergraduate

Restaurantbedrijf en hotelbedrijf

Studenten van het programma worden getraind op basis van grote hotels en restaurants in Almaty, zoals "Ritz-Carlton", "Tien-Shan", "Rixos". Ze ontvangen kennis op het gebied van economie, management, marketing en ondernemerschap, waardoor ze kunnen werken voor verhuur, maar ook een eigen bedrijf kunnen starten. Na afgestudeerd te zijn aan de Narhoz, zijn afgestudeerden perfect georiënteerd in horeca, kunnen bedrijfsrecepties en vakanties organiseren in de stijl van modieuze buffettafels, zakenlunches, cocktails of op hoog niveau een eigen café, hotel of pizzeria openen.

Afgestudeerden van deze specialiteit zijn zeer gewild in de grote steden van Kazachstan in verband met aanzienlijke economische groei en ontwikkeling van het toerisme. Dit zijn steden waar actieve bouw en opening van hoge en middenklasse hotels, hostels, waar er nieuwe restaurants, cafés, fast-food bedrijven aan de gang zijn.

kosten:
Voltijds departement: 800 000 tenge per jaar


Een gedetailleerd consult is te verkrijgen op het Admissions Office van 09:00 tot 18:00 uur op weekdagen en op zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur, in ul. Zhandosova, 55

Heeft u vragen? Bel ons nu!
7 (727) 346 64 64 - Callcenter

Neem contact met ons op!

Opleiding te volgen in:
Russisch

Zie 4 andere vakken van Нархоз Университет »

Laatst bijgewerkt op July 17, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019