IIE Bachelor in de boekhouding

Algemeen

8 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De IIE Bachelor of Accounting (BAC) -graad biedt kandidaten een grondige theoretische basis en kennis van de belangrijkste principes van financiële boekhouding, managementaccounting en financiën, auditing en belastingen. De IIE Bachelor of Accounting (BAC) -graad is dus voor studenten die van plan zijn een professionele carrière in de boekhouding na te streven.

De IIE BAC-graad is een driejarige opleiding. Het academiejaar loopt van februari tot november. De modules worden fulltime geleverd met colleges en werkcolleges die overdag van maandag tot en met vrijdag worden gepland.

Sign here

Toegangsvereisten

 • NSC: Bachelor pass met Engels 50%; Wiskunde / HG 50% of Math Lit / SG 80%
 • NC (V): Bachelor pass met Engels 50%; Wiskunde / HG 50% of Math Lit / SG 80%
 • SC: goedkeuring met Engels 50%; Wiskunde / HG 50% of Math Lit / SG 80%
 • SC (a): Bachelor pass met Engels 50%; Wiskunde / HG 50% of Math Lit / SG 80%
 • Internationaal: een USAf-vrijstellingscertificaat om studies te behalen en te voldoen aan de relevante vereisten voor wiskunde en Engels. Higher Certificate, een Advanced Certificate, 240 of 360 credit Diploma in een verwant veld kunnen voldoen aan de minimale toelatingseisen voor diplomastudies. Als discipline niet verwant is, moet ten minste 20% van de studiepunten verband houden met academische geletterdheid of rekenvaardigheid.

Opmerkingen:

 1. Kandidaten die een geregistreerd en geaccrediteerd Advanced Certificate of Higher Certificate in Accounting of iets dergelijks hebben behaald, met Accounting als kernmodule voor een volledig jaar, die geen 70% gemiddelde hebben voor Accounting op die kwalificatie, moeten alle 12 sessies van Inleiding tot Boekhouding (SINAC019) in het eerste semester van het eerste jaar. Het niet bijwonen van een van de 12 sessies zonder geldige reden, zal resulteren in de annulering van je inschrijving voor het diploma Bachelor of Accounting.
 2. Kandidaten die geen boekhouding als vak 12 hebben of geen 50% hebben behaald voor boekhouding in rang 12, moeten alle 12 sessies van Inleiding tot boekhouding (SINAC019) in het eerste semester van het eerste jaar bijwonen. Het niet bijwonen van een van de 12 sessies zonder geldige reden zal resulteren in de annulering van je inschrijving voor het diploma Bachelor of Accounting.

accreditatie

De IIE Bachelor of Accounting-graad is geaccrediteerd door de Council on Higher Education (CHE) en is geregistreerd door de South African Qualifications Authority (SAQA) op het National Qualifications Framework (NQF) als een 422-credit kwalificatie op niveau 7 (SAQA ID: 99284).

De IIE Bachelor of Accounting-graad is ook geaccrediteerd door het South African Institute of Chartered Accountants (SAICA) als een bachelordiploma om studenten voor te bereiden op de Chartered Accountant-kwalificatie.

Carrièremogelijkheden

Deze graad opent een aantrekkelijk scala aan carrièremogelijkheden; deze graad is een ideale opstap naar een divers en opwindend scala aan bedrijfsgerelateerde carrièremogelijkheden. Deze mogelijkheden omvatten, maar zijn niet beperkt tot het worden van een -

 • Registeraccountant (CA (SA))
 • Professionele accountant
 • gecertificeerd management Accountant
 • Chartered Certified Accountant

Onderwijs- en leerstrategie

Bij het Varsity College van The IIE zijn we trots en gepassioneerd over onze verschuiving van de 'traditionele lesmethode' naar onze blended learning-strategie - de VCBlend.

Deze blended learning-strategie breidt het leren uit tot buiten het klaslokaal en creëert kansen voor onze studenten om samen te werken, met leeftijdsgenoten en hun docenten, om hun begrip van concepten op te bouwen. Betrokkenheid van studenten wordt ondersteund door het gebruik van een leermanagementsysteem (LMS) en het online leermateriaal dat is ontwikkeld om onze onderwijsstrategie te ondersteunen.

Vanwege de VCBlend-aanpak wordt er van je verwacht dat je tijd besteedt aan het doen van je eigen onderzoek, studeren voor beoordelingen en aan opdrachten werken. Om het meeste uit de blended learning-ervaring te halen, moeten de VC's Wireless klaslokalen en campussen, studenten BYOT (Bring Your Own Technology) gebruiken, zoals mobiele apparaten, netbooks, laptops of tablets, om zo de nodige academische en digitale geletterdheid te ontwikkelen over de drie jaar van deze graad.

Deze studentgerichte benadering dwingt onze studenten om verantwoordelijk te zijn voor hun leerproces en tegelijkertijd de kritische vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om te gedijen in de snel veranderende 21e-eeuwse werkomgeving.

Als zodanig is het academische leven voor onze studenten dynamisch, uitdagend en relevant.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The Independent Institute of Education is South Africa’s largest registered and accredited private provider of higher education. The IIE Varsity College, a brand of The IIE, leads in the provision of ... Lees meer

The Independent Institute of Education is South Africa’s largest registered and accredited private provider of higher education. The IIE Varsity College, a brand of The IIE, leads in the provision of these exciting learning initiatives of The IIE. The IIE is registered with the Department of Higher Education and Training as a private higher education provider, has more than 57 qualifications accredited by the Higher Education Quality Committee, and is a subsidiary of ADvTECH Ltd, a public company listed on the Johannesburg Stock Exchange. This scale and status assure our leading position in higher education. Lees Minder
Kaapstad , Durban North , Westville , Pietermaritzburg , Port Elizabeth , Pretoria , Sandton , Midrand + 7 Meer Minder