IIE Bachelor in de computer- en informatiewetenschappen in applicatieontwikkeling

Algemeen

8 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De IIE Bachelor of Computer and Information Sciences in Application Development biedt kandidaten een grondige theoretische basis en kennisbasis in de belangrijkste principes van informatietechnologie (IT), programmeren, ontwikkeling van mobiele applicaties op verschillende platforms, webontwikkeling, databaseontwerp, probleemoplossing, testen, connectiviteit, maatwerk en projectbeheer. Afgestudeerden zullen een zinvolle softwareontwikkeling ontwikkelen, gebaseerd op een diep begrip van holistische applicatieprogrammering en -ontwikkeling. Deze kwalificatie is bedoeld om de vaardigheden van afgestudeerden te ontwikkelen om oplossingsgericht te ontwerpen, coderen, implementeren en beheren door systeemdenkers te produceren die softwareoplossingen kunnen ontwikkelen voor elk apparaat of platform.

De resultaten voor deze kwalificatie werden geïdentificeerd als cruciaal om een succesvolle carrière in softwareontwikkeling te stimuleren door competente ontwikkelaars van desktop- en mobiele applicaties in de private en de publieke sector te bieden. Door bedrijfsprocessen te begrijpen in de context van bedrijfsregels, kunnen afgestudeerden zakelijke problemen oplossen en voldoen aan zakelijke behoeften door de ontwikkeling van softwareapplicaties. Afgestudeerden zullen voldoende voorbereid zijn om competenties in applicatieontwikkeling aan te tonen en op een verantwoorde manier bij te dragen aan het economische welzijn van hun organisatie.

Woman sitting at a desk in front of coding computer screen

Toegangsvereisten

 • NSC: Bachelor pass met Engels 30%; Wiskunde / HG 40% of Math Lit / SG 60%
 • NC (V): Bachelor pass met Engels 50%; Wiskunde / HG 50% of Math Lit / SG 60%
 • SC: goedkeuring met Engels 33,3%; Wiskunde / HG 40% of Math Lit / SG 50%
 • SC (a): Bachelor geslaagd met wiskunde / HG 40% of wiskunde Lit / SG 50%; Minimaal 30% in LOLT in NSC / SC (a) OR met een minimum van 33,3% in SC
 • Internationaal: een USAf-vrijstellingscertificaat en voldoet aan de relevante vereisten voor wiskunde en Engels. Een verwant Higher Certificate of 240 credit Diploma OF een Advanced Certificate of 360 credit Diploma kan voldoen aan de minimale toelatingseisen voor diplomastudies. Als discipline niet verwant is, moet ten minste 20% van de studiepunten verband houden met academische geletterdheid of rekenvaardigheid.

accreditatie

De IIE Bachelor of Computer and Information Sciences in Application Development (BCAD) is geaccrediteerd door de Council on Higher Education (CHE) en is geregistreerd door de South African Qualifications Authority (SAQA) op het National Qualifications Framework (NQF) als een 365-credit kwalificatie op niveau 7 (SAQA ID: 97600).

Carrièremogelijkheden

Deze graad opent een aantrekkelijk scala aan carrièremogelijkheden; deze graad is een perfecte opstap naar een divers en opwindend scala aan carrièremogelijkheden.

 • Applicatieontwikkelaar voor niet-mobiele en mobiele platforms
 • Cloud computing-ontwikkelaar
 • Cloud computing-adviseur
 • Cloud-integrator
 • Dynamische webontwikkelaar
 • Database-ontwikkelaar
 • Data-analist
 • Software ontwikkelaar
 • Projectmanager softwareontwikkeling
 • Software Development Program Manager
 • Software ontwikkelaar

Onderwijs- en leerstrategie

Bij het Varsity College van The IIE zijn we trots en gepassioneerd over onze verschuiving van de 'traditionele lesmethode' naar onze blended learning-strategie - de VCBlend.

Deze blended learning-strategie breidt het leren uit tot buiten het klaslokaal en creëert kansen voor onze studenten om samen te werken, met leeftijdsgenoten en hun docenten, om hun begrip van concepten op te bouwen. Betrokkenheid van studenten wordt ondersteund door het gebruik van een leermanagementsysteem (LMS) en het online leermateriaal dat is ontwikkeld om onze onderwijsstrategie te ondersteunen.

Vanwege de VCBlend-aanpak wordt er van je verwacht dat je tijd besteedt aan het doen van je eigen onderzoek, studeren voor beoordelingen en aan opdrachten werken. Om het meeste uit de blended learning-ervaring te halen, moeten VC's Wireless klaslokalen en campussen, studenten BYOT (Bring Your Own Technology) gebruiken, zoals mobiele apparaten, netbooks, laptops of tablets, om zo de nodige academische en digitale geletterdheid te ontwikkelen over de duur van deze kwalificatie.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The Independent Institute of Education is South Africa’s largest registered and accredited private provider of higher education. The IIE Varsity College, a brand of The IIE, leads in the provision of ... Lees meer

The Independent Institute of Education is South Africa’s largest registered and accredited private provider of higher education. The IIE Varsity College, a brand of The IIE, leads in the provision of these exciting learning initiatives of The IIE. The IIE is registered with the Department of Higher Education and Training as a private higher education provider, has more than 57 qualifications accredited by the Higher Education Quality Committee, and is a subsidiary of ADvTECH Ltd, a public company listed on the Johannesburg Stock Exchange. This scale and status assure our leading position in higher education. Lees Minder
Kaapstad , Durban North , Westville , Pietermaritzburg , Port Elizabeth , Pretoria , Sandton , Midrand + 7 Meer Minder